Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ne razumem kako to tebi nisu uporedive?meni jesu..ima vitkih i debelih kao i u prvom primeru..ti ovde kazes da je rec o anoreksicnoj devojci..gde si to video ako je preteran izraz nevidjeno debele u nogama?posto ove jesu nevidjeno debele u nogama u odnosu na ostale 3 devojke i na neskladno telo..po rukama se lepo vidi..te noge pune sala bi doduse garderobom zamazale..el ne i mene

Ma ok,nemamo iste kriterijume,ne vredi da tupimo dalje.
Teško da bi se potukli oko iste žene :bye:

A sta bi vi vrli muskarci da kojim slucajem stupite u kontakt sa curom, a da je ne vidite. Krene iz zeze, ali mic po mic sve vam vise na pameti.... Toliko da mislite na nju vise nego na ijednu prije. I dodje ona mrsavij/deblja nego u vasoj iluziji. Glava super, iznutra i izvana, ali tijelo onakooo.... Da li bi vam to bio dovoljan razlog za zbogom?

A sta bi vi vrli muskarci da kojim slucajem stupite u kontakt sa curom, a da je ne vidite. Krene iz zeze, ali mic po mic sve vam vise na pameti.... Toliko da mislite na nju vise nego na ijednu prije. I dodje ona mrsavij/deblja nego u vasoj iluziji. Glava super, iznutra i izvana, ali tijelo onakooo.... Da li bi vam to bio dovoljan razlog za zbogom?

haha meni je dosla s drugom facom i nisam imao problema preci preko toga..al telo je pravo bilo na koje sam se navuko:lol:

:hahaha: ..Upravo sve tako mi se desilo...samo što mi je rekla da je ispod proseka i tako nešto trt, mrt.....Kad ono, malo sutra....ja se tek onda zatreskao kad sam je video...:zaljubljena: ...A pitanje....pa verovatno ne bi pobegao, važnije mi je da se kapiramo...osim ako nije totalni grob...:roll:

Off :rumenko: + nadovezivanje, nikome licno upuceno...

Ne volim ljude koji lece svoje komplekse manje vrednosti, pljujuci druge...nezadovoljni vlastitim telom zasednu uz hranu pred tv, uzasavajuci se mrsavih devojaka....uz to svake malo izbace opaske tipa: Boze kako su samo glupe sto zbog para stradaju,..gle, samo sto se nije slomila...da kojim slucajem padne niko ne bi primetio, skoro je pa providna...drazi su mi visak kila, strije i celulit nego da se natezem kao one..i sve to da bi se bar na trenutak osecali bolje u svojoj kozi...
Nisam cula da neko debeloj zeni kaze: "Kako si debela, samo sto nisi pocela kotrljati se, sigurno se davis hranom:" dok svako sebi uzima za pravo da pljuje po mrsavicama, izjavljujuci: "Kako si mrsava, samo sto se nisi slomila, sigurno nista ne jedes."

Manekenstvo je profesija, koja zahteva i zapoveda odredjena pravila (medju njima je i odredjena kilaza, cist ten, nemanje celulita, celokupan izgled)! Potrebno je izneti odecu kreatora na najbolji moguci nacin...i to ne moze zena od 80 kg, sa jahacim gatjama, slaufom oko stomaka, ma sta vi pricali...

Zena koja se uporedjuje sa profesionalnim manekenkama, ima problem! A muskarac koji ne moze prihvatiti svoju bolju polovinu bas takvu kakva jeste, ima jos veci problem....

Sasvim je druga stvar kad covek shvata vitkost kao nesto zdravo i dobro, sledi neku svoju predstavu o tome kako bi trebao da izgleda, primenjuje je...oseca se poletnim, laksim, moze brzo, jednostavno obavljati sve aktivnosti i nista mu ne pada tesko....
Sve dok se pojedinac oseca dobro u svojoj kozi i zdravlje mu nije ugrozeno, nebitno je da li ima koji kg viska ili manjka...na kraju krajeva najbitnije je kako se osecamo, zar ne? A svaka "roba" ima svog kupca...

Ako ne nadjem odgovarajuceg frajera, prelazim na zene i sacujem slicnu zgodnocu ali sa lepsom facom ..:malav:

Pogledajte prilog 185249

Off :rumenko: + nadovezivanje, nikome licno upuceno...

Ne volim ljude koji lece svoje komplekse manje vrednosti, pljujuci druge...nezadovoljni vlastitim telom zasednu uz hranu pred tv, uzasavajuci se mrsavih devojaka....uz to svake malo izbace opaske tipa: Boze kako su samo glupe sto zbog para stradaju,..gle, samo sto se nije slomila...da kojim slucajem padne niko ne bi primetio, skoro je pa providna...drazi su mi visak kila, strije i celulit nego da se natezem kao one..i sve to da bi se bar na trenutak osecali bolje u svojoj kozi...
Nisam cula da neko debeloj zeni kaze: "Kako si debela, samo sto nisi pocela kotrljati se, sigurno se davis hranom:" dok svako sebi uzima za pravo da pljuje po mrsavicama, izjavljujuci: "Kako si mrsava, samo sto se nisi slomila, sigurno nista ne jedes."

Manekenstvo je profesija, koja zahteva i zapoveda odredjena pravila (medju njima je i odredjena kilaza, cist ten, nemanje celulita, celokupan izgled)! Potrebno je izneti odecu kreatora na najbolji moguci nacin...i to ne moze zena od 80 kg, sa jahacim gatjama, slaufom oko stomaka, ma sta vi pricali...

Zena koja se uporedjuje sa profesionalnim manekenkama, ima problem! A muskarac koji ne moze prihvatiti svoju bolju polovinu bas takvu kakva jeste, ima jos veci problem....

Sasvim je druga stvar kad covek shvata vitkost kao nesto zdravo i dobro, sledi neku svoju predstavu o tome kako bi trebao da izgleda, primenjuje je...oseca se poletnim, laksim, moze brzo, jednostavno obavljati sve aktivnosti i nista mu ne pada tesko....
Sve dok se pojedinac oseca dobro u svojoj kozi i zdravlje mu nije ugrozeno, nebitno je da li ima koji kg viska ili manjka...na kraju krajeva najbitnije je kako se osecamo, zar ne? A svaka "roba" ima svog kupca...

Ako ne nadjem odgovarajuceg frajera, prelazim na zene i sacujem slicnu zgodnocu ali sa lepsom facom ..:malav:

Pogledajte prilog 185249[/QUOTE

Upravo tako:klap: Nikad mi nije bilo jasno zašto je debeloj ženi uvredljivo reći kako je debela, a mršavima stalno svi prigovaraju?! Meni ne smeta što sam mršava, al me užasno nervira kad mi svi pričaju kako treba da se ugojim:dash: Ja sam takva kakva sam...

Upravo zbog toga i uspešno izbegavam takve blajnd dejtove... 2 puta sam, sasvim slučajno, preko neta upoznao devojke sa kojima sam se našao uživo, ali pre toga sam im video slike. Da nisam... pa pre bih se učlanio u DSS nego li otišao na takav dejt :mrgreen:

Al kad već pričamo hipotetički... Šta znam, meni je inače, kao što verujem velikoj većini ljudi, izgled devojke osnovni preduslov početka bilo kakve veze. Džaba njoj sve te bajno sjajne nadupeobarajuće osobine, sva inteligencija i sva harizma, ako se meni na nju ne diže, a meni se na debele ili na anoreksične ribe ne diže. Malo bucmastije ribe i ok, al one koščate nema teorije...

Tako da, ukoliko bi ta devojka o kojoj ti pričaš bila isuviše debela ili isuviše mršava, da... to bi bio dovoljan razlog. Naravno popio bih kafu sa njom i ne bih je ispalio, al zato kad bi se čuli sutradan za sledeće viđenje, rekao bih da mi je iskrsao neodložan put u Džakartu :mrgreen:

Ma kakvi da bi joj rekao zbogom,mozda je dobra osoba,a telo ko telo ako je onako to uopste nije lose, jos ako je glava super.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back