Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
bas si grozan, a sta cemo mi mrsave da radimo :sad2:

Pa ugojices se...neminovno...pre ili kasnije. :mrgreen:

E, baš ti koji gledaju samo za šta da u'vate su daleko od pravih muškarčina!

1. Mojne previse ozbiljno shvatati sve sto sam napisao (mislim na ovo "prave muskarcine") ;)
2. Ostajem pri tome: daske, kosture i sl. prepustam rado drugima.

Inače to mi je rekla jedna starija prijateljica, pa smo se nadovezale kako žene pretežno azmišljaju srcem. Još je u ,,Gorskom vijencu" Njegoš opisao slučaj jedne žene, koja se zaljubila u Turčina, udala se za njega i promenila veru. I tako dva lika nju ogovaraju, čudes e kako je to mogla da uradi i jedan kaže onu čuvenu:

,, Ćud je ženska tiješka rabota.
Ne zna žena ko je kakve vjere
Stotinu će promjeniti vjera
da učini što joj srce žudi"

Inače to mi je rekla jedna starija prijateljica, pa smo se nadovezale kako žene pretežno azmišljaju srcem. Još je u ,,Gorskom vijencu" Njegoš opisao slučaj jedne žene, koja se zaljubila u Turčina, udala se za njega i promenila veru. I tako dva lika nju ogovaraju, čudes e kako je to mogla da uradi i jedan kaže onu čuvenu:

,, Ćud je ženska tiješka rabota.
Ne zna žena ko je kakve vjere
Stotinu će promjeniti vjera
da učini što joj srce žudi"

Turcin verovatno imao lovu, jebbiga. :mrgreen:

:zcepanje:

Hahahahaha!

Muškarci: kada se šišate, imate li neku odredjenu frizuru, ili se šišate što kraće kako bi prošlo što više vremena do vašeg narednog šišanja?

Tebi smesno, ali u danasnje doba ces retko naici na onu pricu iz pesama, gde prelepa Ljubica bezi od bogatog Vukote nekom siromahu tj. Jasaru. :mrgreen:

Znas onu "...dok je meni Jasara, zivoga, zdravoga, Ljubica se udat´ nece" od Zabranjenog pusenja? Nema toga vise... ;)

Frizura: pa ovo drugo, rekao bih...znaci skrati da se ne smaram u skorije vreme i ja sam srecan. Ne izmisljam neke fensi frizurice itd. Prosla su ta vremena. Sad sam srecan dok imam kose na glavi, a svaka nova seda me baca u duboku depresiju. :sad2: :zcepanje:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back