Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
cikcak, hvala na odgovoru :heart:
drago mi je ako ti je pomoglo.

da li je veća sexualna želja prema ženi koju poštujete (kao ličnost) ili prema onoj za koju mislite da je šupljikava - "laka". Recimo da su fizičke predispozicije jednake.
sexualna želja je ista ako je telo isto, a oba tipa karaktera mogu biti i plus i minus, u zavisnosti od situacije i raspoloženja...

da li je veća sexualna želja prema ženi koju poštujete (kao ličnost) ili prema onoj za koju mislite da je šupljikava - "laka". Recimo da su fizičke predispozicije jednake.

zavisi..moze biti da muskarac drzi odredjenu distancu prema zemskoj koju ..kako kazes..postuje..

uostalmo ako nekog zaista cenis pustas ga da bude onakav kakav hoce a ne onakav kakav ti hoces..:think:

Koliko ste strpljivi kad je u pitanju vaša djevojka/žena ?

Јако јако стрпљив. Али контам неће то дуго... Дакле, ако вам момак/муж нешта толерише (у свим сферама, било да му нешта дозвољавате, стално купујете, тјерате га на нешто и сл.) не мора да значи да то воли и да му се свиђа...

Jedno licno pitanje:
Upoznala sam jednog muskarca,stariji od mene,lepo smo se druzili,jedva sam cekala njegove poruke...i odjednom tajac... Svidelo mi se sve,toliko da mi je doslo da otputujem da ga vidim (zivi u inostranstvu).. Rekla sam mu svoja osecanja,eto kada pozelite nekoga da zagrlite i nista vise...
Od tada nije odgovorio ni na jednu moju poruku...nista!
A pritom osetila sam povratnu informalciju sa njegove strane,dok su trajale te poruke i sve ostalo...
Totalno sam sludjena...i volela bih da znam samo razlog,bilo bi mi mnogo lakse!
Zanima me sta muskarci kazu iz njihovog ugla? Zasto se tako ponasa?
ps.volela bih ozbiljan odgovor,ne zezanje :)

Jedno licno pitanje:
Upoznala sam jednog muskarca,stariji od mene,lepo smo se druzili,jedva sam cekala njegove poruke...i odjednom tajac... Svidelo mi se sve,toliko da mi je doslo da otputujem da ga vidim (zivi u inostranstvu).. Rekla sam mu svoja osecanja,eto kada pozelite nekoga da zagrlite i nista vise...
A pritom osetila sam povratnu informalciju sa njegove strane,dok su trajale te poruke i sve ostalo...
koliko sam shvatio, u pitanju je internet poznanstvo ?
ako jeste, evo ozbiljnog odgovora: to je potpuno nerealno ulagati ovoliko emocija koliko si opisala, u tako nesto. a moze da bude u nekom slucaju i nebezbedno.
internetski flertovi su za zezanje, a ne za stvaranje takvih nadanja.

ok je razmeniti sa nekim anonimnim na netu razmisljanja, savete, otvoriti dusu... ali samo uz svest da je to na nivou anonimnog dopisivanja.

kao i sve drugo, i to ima svoje dobre i lose strane. budi promisljena pa ih nauci koristiti na pravi nacin.

cikcaaaak!!!!!! obozavam te!
sutra idem da se vidim sa njim!!!! skupila sam hrabrosti i pozvala ga da se vidimo i on mi je odg da uvek ima vremena za mene.
samo da se zna da nisam neka klinka, vec jednostavno do sad nije naisao neko ko mi je toliko privukao paznju i ko koga mi je toooooooliko stalo.
malko sam uzbudjena pa mozda pisem nepovezano al bitno je da cu ga videti sutra!

Jedno licno pitanje:
sta bi ti mislila da je recimo situacija..obrnuta,,:think:

nisam bas sigurna da li se osoba muskog pola od 17god moze nazvati muskarcem,ali dobro...moj bivsi i ja idemo u istu skolu.Bili smo par meseci zajedno i raskinuli a da ni on ni ja ne znamo pravi razlog.Naravno ostali smo u ok odnosima.Posle 5 meseci od raskida idemo na ekskurziju i on mi daje neke nagovestaje da ce pasti pomirenje.Ja naravno sva srecna zato sto mi je jos uvek stalo do njega,ali sam suvise ponosna da napravim prvi korak.I na ekskurziji mi kaze da li hocu da popricamo,ja kazem da hocu i dogovorimo se odprilike kada ce to da bude.Medjutim,on se napije i zavrsi u sobi sa jednom devojkom iz skole koja menja momke kao carape.Sta se u sobi desilo mogu samo da pretpostavim.Naravno,kad se to desilo nisam zelela nista vise sa njim,ali on se ponasao kao da se nista nije desilo.Cak me je sledeceg dana pitao zasto sam odjednom tako hladna.Moze li neko iz muskog ugla da mi objasni u cemu je fora?

koliko zaista poštujete ženu kao sagovornika i mora li vam dopustiti da dominirate u istom?
na ovo moram da se osvrnem jos jedared..

ni muskarci ni zene se ne zaljubljuju u osobe prema kojima ne gaje postovanje..
tako da tvoje pitanje ima jos nekoliko slojeva smisla u odgovoru..recimo..postovanje KAO sagovornika..pa toga nema ako nema postovanja same osobe..

da skratim ..daleko je veca verovatnoca da ce se muskarac zaljubiti u zenu prema kojoj gaji postovanje

na ovo moram da se osvrnem jos jedared..

ni muskarci ni zene se ne zaljubljuju u osobe prema kojima ne gaje postovanje..
tako da tvoje pitanje ima jos nekoliko slojeva smisla u odgovoru..recimo..postovanje KAO sagovornika..pa toga nema ako nema postovanja same osobe..

da skratim ..daleko je veca verovatnoca da ce se muskarac zaljubiti u zenu prema kojoj gaji postovanje

hvala:lol:

Koliko muški svet zna da razlikuje ljubaznost od flerta i gde je po vama tu granica?

Ne razlikuje ih uopste. Muskarcu je kad sretne zenu bitna samo jedna stvar: da li mu se ona svidja ili ne svidja. Njeni signali, sta god to bilo, ili odsustvo istih je nebitno. Muskarac ce inicirati i proganjati vas dok ne skupite muda i kazete 'moze' ili 'mrs, skote'.

nisam bas sigurna da li se osoba muskog pola od 17god moze nazvati muskarcem,ali dobro...moj bivsi i ja idemo u istu skolu.Bili smo par meseci zajedno i raskinuli a da ni on ni ja ne znamo pravi razlog.Naravno ostali smo u ok odnosima.Posle 5 meseci od raskida idemo na ekskurziju i on mi daje neke nagovestaje da ce pasti pomirenje.Ja naravno sva srecna zato sto mi je jos uvek stalo do njega,ali sam suvise ponosna da napravim prvi korak.I na ekskurziji mi kaze da li hocu da popricamo,ja kazem da hocu i dogovorimo se odprilike kada ce to da bude.Medjutim,on se napije i zavrsi u sobi sa jednom devojkom iz skole koja menja momke kao carape.Sta se u sobi desilo mogu samo da pretpostavim.Naravno,kad se to desilo nisam zelela nista vise sa njim,ali on se ponasao kao da se nista nije desilo.Cak me je sledeceg dana pitao zasto sam odjednom tako hladna.Moze li neko iz muskog ugla da mi objasni u cemu je fora?

Najjednostavnije receno, seks mu je bio lako dostupan i iskoristio je priliku. Time je stavio seks ispred emocija. Ja recimo to ne bih uradio, ali zato ja relativno retko jebbem. :(

Obicno davi osoba koja ne moze da oseti sta to sagovornika interesuje, a sta ne. Znaci neko ko obraca paznju na to kako sagovornik reaguje i koliko se ukljucuje u razgovor tesko ce doci u situaciju da davi.

pa sad...i sagovornik mora da ima sposobnost se otvori u toj meri da bih njegov sagovornik mogao da reaguje kako treba....ako ocekuje da mu sagovornik cita misli, nema smisla...

Ne razlikuje ih uopste. Muskarcu je kad sretne zenu bitna samo jedna stvar: da li mu se ona svidja ili ne svidja. Njeni signali, sta god to bilo, ili odsustvo istih je nebitno. Muskarac ce inicirati i proganjati vas dok ne skupite muda i kazete 'moze' ili 'mrs, skote'.
to je mislim univerzalno za oba pola..i primarno je zenska osobina..
za njih je ..ako im je tip fizicki privlacan apsolutno je nebitno dal je on drugi dzek trbosek koji hara nocu ulicama i kasapi ljude.
primeri narocito iz americke sudske prakse ..iz americke jer je jedina sudska praksa u svetu u kojoj su statistike JAVNO DOSTUPNE za analizu..gde su zene //supruge recimo branile i nalazile svakakva objasnjenja za muzeve koji in zlostavljaju i maltreriraju i fizicki i psihicki..mislim..bolesno

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back