Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
to je mislim univerzalno za oba pola..i primarno je zenska osobina..
za njih je ..ako im je tip fizicki privlacan apsolutno je nebitno dal je on drugi dzek trbosek koji hara nocu ulicama i kasapi ljude.
primeri narocito iz americke sudske prakse ..iz americke jer je jedina sudska praksa u svetu u kojoj su statistike JAVNO DOSTUPNE za analizu..gde su zene //supruge recimo branile i nalazile svakakva objasnjenja za muzeve koji in zlostavljaju i maltreriraju i fizicki i psihicki..mislim..bolesno

ovo je na žalost jako tačno,
imam drugaricu čiji je muž notorni alkos drkadžija je kad popije,
a njena je izjava "ali je super divan kada je trezan"...volim je ko sestru, al je tuka.

Ne postoji "davljenje", to je alibi za odsustvo želje da se neko sasluša i razume.

ne bih se složila s ovim, pre mislim da je u pitanju nerazmišljanje o tome koliko je neka priča interesantna partneru
npr. sigurna sam da je retko kom muškarcu zanimljiva priča o najnovijoj max factor maskari, kao i da je retko kojoj ženi zanimljiva priča o kojekakim cilindrima i homokinetičkim zglobovima
e sad,
davljenje može da podrazumeva i neko psihičko silovanje, u smislu da 'davitelj' iznova i iznova nameće/pokušava da iznudi nešto svoje ne obazirući se na potrebe i želje partnera
onda, udav može biti i postavljanje suvišnih/nepotrebnih pitanja..
i tako,
svašta nešto mož da bude udav:)

ne bih se složila s ovim, pre mislim da je u pitanju nerazmišljanje o tome koliko je neka priča interesantna partneru
npr. sigurna sam da je retko kom muškarcu zanimljiva priča o najnovijoj max factor maskari, kao i da je retko kojoj ženi zanimljiva priča o kojekakim cilindrima i homokinetičkim zglobovima
e sad,
davljenje može da podrazumeva i neko psihičko silovanje, u smislu da 'davitelj' iznova i iznova nameće/pokušava da iznudi nešto svoje ne obazirući se na potrebe i želje partnera
onda, udav može biti i postavljanje suvišnih/nepotrebnih pitanja..
i tako,
svašta nešto mož da bude udav:)

I takav udav je moguc, da...:ok:

Elem, davitelj Dača protiv daviteljki: Neodoljive, Poverljive i Nine
trenutno gubi ubedljivim rezultatom 1:3 (i slovima: jedan naprema tri)! :cool:

Žene, udaviste čoveka! :malav:

:lol:

Koliko muški svet zna da razlikuje ljubaznost od flerta i gde je po vama tu granica?

Ljubaznost od flerta i nekako,ali flert od muvanja je daleko problematičnije.

U principu flert naročito ako je iniciran od ženske strane doživljavamo kao početak muvanja, a čini mi se da je za žene to više "bezazlena" igra traženja pažnje i onda često to "bezazleno" presedne svima jer nama je jako teško da prepoznamo granicu,štaviše mislim da je to skoro nemoguće za mušku psihu.

U principu flert naročito ako je iniciran od ženske strane doživljavamo kao početak muvanja, a čini mi se da je za žene to više "bezazlena" igra traženja pažnje i onda često to "bezazleno" presedne svima jer nama je jako teško da prepoznamo granicu,štaviše mislim da je to skoro nemoguće za mušku psihu.
:ok:

zenama je ili nekim zenama je to naprosto igra i nisu svijesne gde je granica ..pa nas mogu navesti na krivi put ..te se posle cude :hahaha:

granica im je gde zele da je postave ...

ako je gabor u pitanju, flerta ni nije bilo ;)

Da li vas pri izboru partnerke,vuce vise slicnih osobina koje imate sa njom,ili je to pak ono sve suprotno,t.j"suprotnosti se privlace"?
Koja su vasa iskustva,i uopste sta mislite o tome?
e179e588e7ce7994445a880.gif

Nece bre zene nista da vas pitaju..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back