Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
zanima me zasto neki lik ne bitno koji, kad je sa devojkom i kad ga neko zove ili ako vidi nekog nece da kaze da mu je to devojka,vec drugarica ili sta vec... koji su razlozi , zasto to radite ?

ja to ne radim,ali taj ko to radi ochigledno ima neki problem...ako ga je sramota shto ima devojku,ne treba da je ima...dakle,daj mu nogu u dupe,i nadji nekog kome ce biti drago da te upozna sa prijateljima...:)

Odlicna paralela i da, upravo je tako. Za zene i muskarce vaze dupli standardi, a zasto je tako, nemam pojma.
Mogu ti samo reci da je zena koja je imala vise partnera nepozeljna i da mi muski na broj partnera kod zene gledamo kao na kilometrazu kod auta, sto manje to bolje, a kad je novo, onda je najbolje. Nemoj me pitati da ti objasnim jer ne znam ni sam zasto je tako.
Znam da si rekao da te ne pitaju zasto je to tako, izvini, ali me zanima, da li je u pitanju ego ? I konkretno, ako bi naisao na devojku ili zenu (pod pretpostavkom da nisi u vezi) koja ima dovoljno sexualnog iskustva da te zadovolji, svaki put na drugaciji nacin, da li bi ti se to dopalo?
Koliko znam muskarci su avanturisti po prirodi, mada verovali ili ne ima i dosta zena u svakom segmentu zivota i svaka promena im itekako prija. Jos ako se sa takvom zenom ili devojkom ne samo mentalno vec se i kompletno uklopis, da li bi i onda ostala qrva? Iskusna zena u sexu nije odmah za etiketiranje qrve. Ima iste prohteve kao i muskarac, i ukoliko je slobodna onda nema razloga da joj se bilo sta prebaci.
U biti, i muskarci i zene su isti, osim sto svoja interesovanja ispoljavaju na razlicite nacine.
E tada nastaju problemi, jer svako tera po svome i ne dopusta onom drugom da svoje potencijale i zelje ispolji ( u ovoj recenici ne mislim na sex ).
E sad, druga je stvar ukoliko zena ili devojka je nezaintersovana, stidljiva, cutljiva, ne zna ni o cemu (ili slabo sta pametno kaze) da prica = a toliko je interesantnih tema koje prijaju i jednom i drugom polu da kada bi samo malo ti "cutolozi" mucnuli glavom, veza bi bila daleko interesantnija i vise ih zblizila. :ajmo::zurka::dzentlmen:
Sex nije jedino vezivno tkivo naravno, ali pored svega navedenog, cak i ta zena ili devojka sa pomenutim atributima (lepotu namerno ne uzimam u obzir) bila bi itekako zanimljivija od nekih zena cija je jedina opsesija: rucak, deca i ciscenje. A sta rade onda sa muzem? Postaju dosadne (iako sam zensko, takve osobe mi nisu ni malo zanimljive ni kao prijateljice ni kao komsinice)
Izvinjavam se zbog ovolikog skretanja sa glavnog puta, ali sam samo htela da pokusam da objasnim, zasto smatram da etiketiranje zene kao qrve je obavezno ukoliko je imala vise partnera. Uostalom, mozda nije nasla pravog. :neutral:

Sa druge strane zene mnogo vise cene muskarce koji imaju mnogo iskustva, a bukvalno preziru neiskusne. Sto vise to bolje. To sam nazalost u mladosti osetio na svojoj kozi. Prva devojka koju sam poljubio je brzo izgubila interesovanje za mene jer sam bio nervozan i uzbudjen, a prva koju sam je*o je isto tako brzo izgubila interesovanje jer ona ne moze da bude uciteljica, kako je rekla. I jednu i drugu 'vestinu' sam savladao vrlo brzo, ali zbog same cinjenice da se nisam rodio naucen, bio sam odbacen, pa ti sad vidi sta je bolje. :rtfm:
Sa prvom recenicom se uopste ne mogu sloziti. Ima zena i devojaka kojima iskusni muskarci ulivaju neku vrstu straha, neke nemaju poverenja a neke ne zele takve pored sebe. I zene kao i muskarci, kao sto si kasnije opisao u postu, osecaju se jadno kada "omanu" i time se izblamiraju, jer naravno zele da ostave dobar utisak.
:pivce: Cheers :)

Poslednja izmena:
zanima me zasto neki lik ne bitno koji, kad je sa devojkom i kad ga neko zove ili ako vidi nekog nece da kaze da mu je to devojka,vec drugarica ili sta vec... koji su razlozi , zasto to radite ?

:think:Fiona-nezreo je
S kim ne zeli da te upozna, ko ga zove? Ako su muski poznanici moze biti da se boji da te ne bi muvali. Ne vidim razloga zasto te ne bi upoznao sa najboljim prijateljima. Ne bi te upoznao sa bivsim djevojkama i vjerovatno sa rodbinom ako vam veza nije ozbiljna. Neki ljudi jednostavno nemaju naviku da predstave drugu osobu ili se zaborave, drugi ne vole da predstavljaju kratkotrajne ili novopecene veze da bi izbjegli suvisna pitanja. Zasto ne pokusas ti da se predstavis onome koga sretnete. Negativna mogucnost je ovo sto kandid kaze ili mogucnost da se muva s nekim sa strane pa ne zeli da bude otkriven. Najbolje da ga pitas cim se iduci put ponovi i javi nam sta je bilo.z:girl:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back