Naivac
Zainteresovan član
- Poruka
- 160
Plakali uvek zbog drugih zena.Nikad zbog one koja pita.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zanima me zasto neki lik ne bitno koji, kad je sa devojkom i kad ga neko zove ili ako vidi nekog nece da kaze da mu je to devojka,vec drugarica ili sta vec... koji su razlozi , zasto to radite ?

zanima me zasto neki lik ne bitno koji, kad je sa devojkom i kad ga neko zove ili ako vidi nekog nece da kaze da mu je to devojka,vec drugarica ili sta vec... koji su razlozi , zasto to radite ?

mene zanima zasto kada se izujete i skinete carape, cipele ne stavite u cipelarnik, a prljave carape ubacite u te iste cipele/patike, umesto u korpu sa prljavim vesom?
Stedimo struju, i ne peremo carape u masini posle prvog nosenja

cutish i j...![]()

Znam da si rekao da te ne pitaju zasto je to tako, izvini, ali me zanima, da li je u pitanju ego ? I konkretno, ako bi naisao na devojku ili zenu (pod pretpostavkom da nisi u vezi) koja ima dovoljno sexualnog iskustva da te zadovolji, svaki put na drugaciji nacin, da li bi ti se to dopalo?Odlicna paralela i da, upravo je tako. Za zene i muskarce vaze dupli standardi, a zasto je tako, nemam pojma.
Mogu ti samo reci da je zena koja je imala vise partnera nepozeljna i da mi muski na broj partnera kod zene gledamo kao na kilometrazu kod auta, sto manje to bolje, a kad je novo, onda je najbolje. Nemoj me pitati da ti objasnim jer ne znam ni sam zasto je tako.

Sa prvom recenicom se uopste ne mogu sloziti. Ima zena i devojaka kojima iskusni muskarci ulivaju neku vrstu straha, neke nemaju poverenja a neke ne zele takve pored sebe. I zene kao i muskarci, kao sto si kasnije opisao u postu, osecaju se jadno kada "omanu" i time se izblamiraju, jer naravno zele da ostave dobar utisak.Sa druge strane zene mnogo vise cene muskarce koji imaju mnogo iskustva, a bukvalno preziru neiskusne. Sto vise to bolje. To sam nazalost u mladosti osetio na svojoj kozi. Prva devojka koju sam poljubio je brzo izgubila interesovanje za mene jer sam bio nervozan i uzbudjen, a prva koju sam je*o je isto tako brzo izgubila interesovanje jer ona ne moze da bude uciteljica, kako je rekla. I jednu i drugu 'vestinu' sam savladao vrlo brzo, ali zbog same cinjenice da se nisam rodio naucen, bio sam odbacen, pa ti sad vidi sta je bolje.![]()
Cheers 
Ekonomicno i posebno ekoloskiDa bi ih posle iskoristili ponovoStedimo struju, i ne peremo carape u masini posle prvog nosenja
![]()

Pa razumljivoCrnogorci iz pobrdja narocito stede.
Vodu,carape,prasak.
Nije cudno opranu nogu vratiti u prodisalu carapu.

ocigledno nije bas odusevljen tobom, hoce samo da te kresne jednom ili par puta, i to na kvarno. u prevodu: nisi mu neka riba ybg![]()
ali verovatno si u pravu, mada ja sam za njega taksena marka u svakom pogledu !zanima me zasto neki lik ne bitno koji, kad je sa devojkom i kad ga neko zove ili ako vidi nekog nece da kaze da mu je to devojka,vec drugarica ili sta vec... koji su razlozi , zasto to radite ?
Fiona-nezreo je
1. prijatelj je prijatelj
2. iz razloga - zašto da ne.

1.Mene zanima sta mislite o musko zenskim prijateljstvima?
2.Zbog kojih sve razloga bi ostali u kontaktu s bivsom?