capljara
Ističe se
- Poruka
 - 2.608

zena se voli a.......

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
zena se voli a.......

jeste , ali....

Aj, rokni se...sta je zena ako nije zena..sta to ljubavnica zasluzuje vishe tvog ku.rca no zena...e kad cujem ovakvo serekanje, digne mi se kosa na glavi...![]()
Jesil sigurna da ti se digla samo kosa......? pogledaj u gace !
..a kod tebe tesko da se ista dize..unapred da ti kazem da nisam zainteresovana za proveravanje.. 
Uh to "ali"...
Zar vama seks nije odraz ljubavi...ako voliš više ženu, zašto ti je seks sladji sa ljubavnicom?
ima li straha kada dodje do sexa (mislim sexa prvi put sa dotičnom osobom)?

Nikada nisam našao neku pravilnost u tome.Da li ste bili zaljubljeni u te od kojih ste strahovali?Tresao sam se kao prut u nekoliko navrata dok sam bio mlađi. Iako sam već bio "iskusan".
Ni do dana današnjeg nije mi jasno zašto se to dešavalo,pogotovo što nije bilo redovna pojava,jednostavno sa nekim devojkama sam bio potpuno opušten a sa drugima kao da idem na streljanjeNikada nisam našao neku pravilnost u tome.
Uh to "ali"...
Zar vama seks nije odraz ljubavi...ako voliš više ženu, zašto ti je seks sladji sa ljubavnicom?
Secam se ali to je bilo dosta davno kada sam upoznao buducu nevestu sa svojom familijom, tada je moja baba pitala :" Cero, jel' imate kakvih bolest u porodici " Hteo sam da propadnem u zemlju.... To mi tada uopste nije bilo bitno , sto je sasvim normalno kod zaljubljenih mladih ljudi Samo, sto sam stariji.......Znam da ne mogu i ne zelim da uticem na odluku svoje dece sa kim ce stupiti u brak,ali bih najvise voleo zdrave unucice, mnogo vise od uspesnosti njihovih brakova, smatrajuci da je svako kovac svoje srece. Sto se tice slaganja.....postujemo se , i to mi je sasvim dovoljnoKoliko vam je bitno kakva je familija vase izabranice? S kim vam je bitno da se ok slazete?
Je'l zbir procenata treba da bude 100?
Zene pitaju sta god hoce i sta god ima padne na pamet a vi Muskarci odgovarate..
iskreno
sto se podrazumeva jer vi samo tako i mozete ..
evo ja cu prva..
Da li ste hrabra osoba?
Da li smatrate da ste dovoljno dobri u krevetu?![]()
koliko, po vama, izraženo u procentima, žena treba da VAM bude:
ljubavnica
majka
domaćica
prijatelj
ukras-igračka
izvor prihoda
zena se voli a.......