Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pored nekog jelte normalnog izgleda koje biste dve osobine najvishe voleli da vash zhivotna saputnica poseduje?

na insistiranje kolezhe dzankheda -_-

Pored nekog jelte normalnog izgleda koje biste dve osobine najviše voleli da vaša životna saputnica poseduje?

za spas ćirilice

Поред неког јелте нормалног изгледа које бисте две особине највише волели да ваша животна сапутница поседује?

Najbitnija osobina sem obrijane ****** je da imamo kemiju.

kako muskarci gledaju na anorekticne zene

no%20me%20gusta.png

a kako na silikone u ustima

135449_340.jpg

Ono sto mislim ja i znam :lol:

Svaka čast. Ja pak nisam toliko samouveren... ono što "mislim da je tako" ne znači da "znam da je tako", čak naprotiv, neretko nije. Vidiš recimo, imam jednu zgodnu komšinicu u stanu ispod. Razvedena, živi sa dve ćerke. Izuzetno zgodna. Mislim da ću da je kresnem. Kažem "mislim", jer ne znam da li ću zasigurno. Da smo se dogovorili da ćemo se kresnuti večeras u ponoć, ja bih ti sad napisao "Znam da ću da je kresnem". Zato kada kažem da nešto "znam", nema razloga da pitam bilo koga radi provere istinosti toga, jer ono što "znam", to je uvek i neizostavno nepobitno tako, tj. istinito. Da nije, ne bih govorio da "znam". :aha:

Je l' kod devojke vise volite ravnu ili kovrdzavu kosu?
Posto pretpostavljam da ce se vecina opredeliti za ravnu, moram da dodam nesto u odbranu nas loknastih ;DD

2zokdc5.jpg
:mrgreen: xD

E ali ozbiljno, bas sam primetila, to jest, danas sam ispitivala druga i bracu...svi vise vole one sa ravnom. Zasto?
I sve devojke moje brace imale su ravnu kosu,sad mi pade na pamet. xDD

Poslednja izmena:
Je l' kod devojke vise volite ravnu ili kovrdzavu kosu?
Posto pretpostavljam da ce se vecina opredeliti za ravnu, moram da dodam nesto u odbranu nas loknastih ;DD

2zokdc5.jpg
:mrgreen: xD

E ali ozbiljno, bas sam primetila, to jest, danas sam ispitivala druga i bracu...svi vise vole one sa ravnom. Zasto?
I sve devojke moje brace imale su ravnu kosu,sad mi pade na pamet. xDD

Zavisi od oblika lica i nosa, boje ociju, njege koze (lica, opet), garderobe, sminke (i obrnuto), itd. Bitno je sto se nalazi ispod kose.

Zavisi od oblika lica i nosa, boje ociju, njege koze (lica, opet), garderobe, sminke (i obrnuto), itd. Bitno je sto se nalazi ispod kose.

E o tome ti campri. hahahah, to i šaki, dve omiljene reci na satrovackom jeziku :heart:;DD
Ako je devojka lepuskastog lica i sad, zamisli je sa ravnom i sa kovrdzavom kosom? Naravno,sad ces reci sta joj bolje stoji..
Meni drug kaze da su mu ravne,iz njemu nepoznatog razloga, mnogo privlacnije od kovrdzavih..A gledam i bracu,i njima su..pa,sve je do licnosti,svakome je nesto drugo privlacno
Nego bas danas raspravljah na tu temu pa zazeleh da cujem misljenje ljubitelja ravne kose. xD Zbog cega?

E o tome ti campri. hahahah, to i šaki, dve omiljene reci na satrovackom jeziku :heart:;DD
Ako je devojka lepuskastog lica i sad, zamisli je sa ravnom i sa kovrdzavom kosom? Naravno,sad ces reci sta joj bolje stoji..
Meni drug kaze da su mu ravne,iz njemu nepoznatog razloga, mnogo privlacnije od kovrdzavih..A gledam i bracu,i njima su..pa,sve je do licnosti,svakome je nesto drugo privlacno
Nego bas danas raspravljah na tu temu pa zazeleh da cujem misljenje ljubitelja ravne kose. xD Zbog cega?
mozda jer se u srbiji pegla sve sta stigne pa ne mogu siroti ni da nadju nesto osim ravnog :sad2:

mozda jer se u srbiji pegla sve sta stigne pa ne mogu siroti ni da nadju nesto osim ravnog :sad2:
a valjda i mi loknasti mladici imamo dusu :(((((((

U drustvu od 5-6 ljudi, muskarac bez da krije intenzivno gleda u devojku (ocima seta svuda i zaustavlja se skoro na svakom delu tela), posmatra je, ali ne razgovara sa njom. Vodi konverzaciju sa svima, sem sa njom. Kad devojka prica, jos intenzivnije gleda u nju, pazljivo slusa, ali je ne ukljucuje u razgovor (nista ne pita, ne nadovezuje se...), potpuni ignor.
Sa drugima u grupi se devojka super kapira.
Iz muskog ugla, koji je to trip?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back