hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
pa to ti je super, zenidba
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Мора да те звао неки са форума да се дружите и боље упознате.Gledam neke teme i nađem post forumaša koji glasi :
Mene interesuje mišljenje i drugih forumaša.
Da li prihvatate sastanke sa ženskim osobama radi prijateljstva ?
Ili se sve svodi da -ako vam se dopadne- prijateljstvo bacate u zaborav.
Volite li, umete li, da se udvarate, postepeno osvajate ili "toljagom u glavu, za kosu, pa u pecinu"?
uvek pecenje na laganoj vatri..i zao mi je sto se sve loze na kuliranje a ne na konkretno pokazivanje emocijaVolite li, umete li, da se udvarate, postepeno osvajate ili "toljagom u glavu, za kosu, pa u pecinu"?
Volite li, umete li, da se udvarate, postepeno osvajate ili "toljagom u glavu, za kosu, pa u pecinu"?
Ne volim i numem nit postepeno nit to drugo. Volim da uzmem pivo, blenem u nebo, razmišljam oće l biti kiše skoro i tako potpuno zaboravim na sve to osvajanje, toljaganje, šta već...Volite li, umete li, da se udvarate, postepeno osvajate ili "toljagom u glavu, za kosu, pa u pecinu"?
...uvjek sam prvo bario pa onda volio...RUTANSKI nacin nikada nije bio moj izbor (: ...
iskreno ne..bilo je jako duhovitih ali ako ne isprati izgled nista ne vredi..zene bas padnu na jednu stvar i mnogo toga potisnu sto neko treba posedovatiMi žene najčešće "padamo" na duhovitost muškarca. Duhovite devojke i žene retko srećem, a one koje znam, muškarci obično tretiraju kao dobre prijateljice. Ima li ovde muškaraca koji su osvojeni
prevashodno partnerkinom duhovitošću?
Mi žene najčešće "padamo" na duhovitost muškarca. Duhovite devojke i žene retko srećem, a one koje znam, muškarci obično tretiraju kao dobre prijateljice. Ima li ovde muškaraca koji su osvojeni
prevashodno partnerkinom duhovitošću?
iskreno ne..bilo je jako duhovitih ali ako ne isprati izgled nista ne vredi..zene bas padnu na jednu stvar i mnogo toga potisnu sto neko treba posedovati
Raspitaj se malo po selu, žene se osvajaju pričom.Nisam siguran da je duhovitost muškarca presudna kod većine žena.
Nijedna me nije muvala ni osvajala, ali svidela bi mi se duhovita žena, zato što duhovitost podrazumeva pozitivizam, a to je daleko bolje od patetičnih žalopojki nekih razmaženih lepojki.
pored nekog jelte normalnog izgleda koje biste dve osobine najvishe voleli da vash zhivotna saputnica poseduje?
na insistiranje kolezhe dzankheda -_-
Pored nekog jelte normalnog izgleda koje biste dve osobine najviše voleli da vaša životna saputnica poseduje?
za spas ćirilice
Поред неког јелте нормалног изгледа које бисте две особине највише волели да ваша животна сапутница поседује?

Dobrotu i nežnost.pored nekog jelte normalnog izgleda koje biste dve osobine najvishe voleli da vash zhivotna saputnica poseduje?
Pored nekog jelte normalnog izgleda koje biste dve osobine najviše voleli da vaša životna saputnica poseduje?
za spas ćirilice
Поред неког јелте нормалног изгледа које бисте две особине највише волели да ваша животна сапутница поседује?
a to moze biti obicna sarena lazaPošto su žene skoro kompletne ličnosti, padaju samo na jednu stvar koja im nedostaje.![]()
dobrotu i skromnostПоред неког јелте нормалног изгледа које бисте две особине највише волели да ваша животна сапутница поседује?
Raspitaj se malo po selu, žene se osvajaju pričom.
pored nekog jelte normalnog izgleda koje biste dve osobine najvishe voleli da vash zhivotna saputnica poseduje?
za spas ćirilice