To mi je dalo ideju da postavim novo pitanje.
Što ti ne dade ideju da odgovoriš na postavljeno ti

Ali ok... ako si kroz prvo pitanje odavala utisak da ne veruješ, kroz ovo drugo si i definitivno potvrdila.
E sad pazi... Imam 2 jako zgodne drugarice, sa kojima se družim već odavno... sa jednom od početka studija, sa drugom još ranije, od 3. razreda srednje. Od prvog momenta, u oba slučaja, naš odnos se zasnivao na drugarskoj osnovi, dakle nit sam ja jurio neku od njih, nit je neka od njih jurila mene. Pa ipak, obe bih kresnuo momentalno, bez razmišljanja, međutim, to ne znači da ja želim nešto više od prijateljstva sa njima. I upravo ovde je ta tačka razmimoilaženja većine muškaraca i žena u tumačenju međusobnih odnosa, tačnije značenja seksa. Za gro žena seks u najvećoj meri predstavlja nešto više od pukog stavljanja piše u futrolicu za pišu, dok za gro muškaraca, u najvećoj meri seks upravo to predstavlja! Gledamo na to kao na čistu fiziologiju poput *****nja i pišanja. Da možemo, mi bi sve zgodne žene sveta pojebbali. I šta misliš, da želimo sa svima njima da budemo u vezi? "Bog je nama muškarcima dao dršku da bi žene mogle da je uhvate" - Ričard Fiš.
Nema veze što si mi drugarica... naravno da ću da ti zevam u dupe i sise i naravno da ću da ih sporadično hvatam i naravno da ću da masturbiram kod kuće zamišljajući te ukoliko mi sedneš u krilo ili mi slučajno, ovlaš zakačiš penis... to nam je u prirodi, jače je od nas! Ali na kraju dana ti si mi drugar. Iako bi se danas kresnuli, ti ćeš mi sutradan opet biti drugar.
Što će reći da je moj odgovor na tvoje prvo pitanje
Da li prihvatate sastanke sa ženskim osobama radi prijateljstva ?
Da, naravno.