hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
oznojilo se?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A sad ozbiljno u vezi sa pivom.
Pre dva dana sam popila litar piva i nisam trčala u WC. Pretpostavljam da sam na vrućini dehidrirala. Ako ima ovde lekara ( a nisu valjda ludi da budu ovde) verujem da će potvrditi da je telo upilo pivo kao sunđer. Ili se to odigrao neki fenomen.

Oznojilo se jesam.oznojilo se?
mozda pogledom stavlja do znanja da je zainteresovan pa ocekuje nekakvu povratnu informaciju..ne verujem da je nesto negativno posmatra
Ona ga seksualno privlaci.
Sve je lakše kad se čovek uputi u znanje. Uz sve to sam bila zabrinuta što se nisam napila od tolikog piva. Pimislih, gotova si, ode u alkose, piješ pivo kao vodu.hidratacija....ono viska je kroz znoj otislo.....ja sam jednom popio 20 litara vode za nekih 10 sati(radio na otvorenom, na nekih 40+ stepeni) a nijednom u wc otisao nisam![]()
Gledam neke teme i nađem post forumaša koji glasi :
Mene interesuje mišljenje i drugih forumaša.
Da li prihvatate sastanke sa ženskim osobama radi prijateljstva ?
Ili se sve svodi da -ako vam se dopadne- prijateljstvo bacate u zaborav.
pa pre bi ona trebala da se zapita ako joj se vec svideo ako mu ne olaksava bar da ne otezava..jer u svakom slucaju ce svako izigravati magaraca dok ne ubode pravu zvaku..nikad ponavljam nikad nije prosla prica lepo izgledas dopadas mi se tackaRezime..
U pitanju je bila obostrana privlacnost i neko pocetno svidjanje. Devojka nije slala povratne informacije (sto ne znaci da nije bila zainteresovana). S obzirom da lik nije mogao privuci njenu paznu na nacin da se ona pravilno odazove, poceo je igrati igru toplo-hladno, kasnije je presao na infantilne budalastine tipa muvanje drugarice da bi probudio u devojci ljubomoru (ne znajuci da je flegma i da ce je to odbiti jos vise) i furati ponos.
Lik je dobio pedalu, a da nije ni poceo osvajati. Sve sto je bilo potrebno je direktan pristup, bez stava I'm a proud man (mislite o tome).
Fala vi...
Ta priča kod žene može itekako da prođe ako padne u pravom trenutku - a to je kad ona razmišlja kako da te startuje...nikad ponavljam nikad nije prosla prica lepo izgledas dopadas mi se tacka

u ovo uopste ne verujem jer rece da nije slala povratne informacije..to je onda onaj hladni stav..pridji tu sam slusam da vidim sta imas reci..meni se to licno ne dopada ako vec vidim da me gleda i da joj se dopadam..jer je bilo xxx takvih situacija da me gleda prva pa ja uzvratim pogled i opet se ocekuje da ja pridjem..pa zasto ako sam slucajno uhvatio pogled i provalio da joj se dopadam?pricamo o sigurnosti a opet ne prilaze iako im se neko dopadaOna je bila opustena i spontana, a on se unervozio jer nije uspeo dovoljno privuci paznju, pa se poceo ludesati. Da nije izigravao ego budalu...
Ona je bila opustena i spontana, a on se unervozio jer nije uspeo dovoljno privuci paznju, pa se poceo ludesati. Da nije izigravao ego budalu...
Rezime..
U pitanju je bila obostrana privlacnost i neko pocetno svidjanje. Devojka nije slala povratne informacije (sto ne znaci da nije bila zainteresovana). S obzirom da lik nije mogao privuci njenu paznu na nacin da se ona pravilno odazove, poceo je igrati igru toplo-hladno, kasnije je presao na infantilne budalastine tipa muvanje drugarice da bi probudio u devojci ljubomoru (ne znajuci da je flegma i da ce je to odbiti jos vise) i furati ponos.
Lik je dobio pedalu, a da nije ni poceo osvajati. Sve sto je bilo potrebno je direktan pristup, bez stava I'm a proud man (mislite o tome).
Fala vi...
Da da... ona...
pa dobro omrsio se za drugaricu koja je verovatno mnogo bolja zena, vesela agilna ume da kuva, machuje se, ubija komarce pogledom itd
a ova nek sanja da mu se svidjala kao shto nije
nema veze ima kompjuterasha na ovom svetu
Da, ona.
Toliko ste pojedini smor sa vasim izjavama da mi sporo i efikasno ubijate zelju za ovdasnjim bitisanjem. Ko da je bitno ko je ili ona ili ja ili neka sasvim deseta. Vec si odgovorio na pitanje, stoga me preskoci.
ako imate priliku da se sunčate, a da vas niko ne vidi(pusta plaža, vaše dvorište), da li se sunčate goli ili u gaćkama?
ako imate priliku da se sunčate, a da vas niko ne vidi(pusta plaža, vaše dvorište), da li se sunčate goli ili u gaćkama?
A sad ozbiljno u vezi sa pivom.
Pre dva dana sam popila litar piva i nisam trčala u WC. Pretpostavljam da sam na vrućini dehidrirala. Ako ima ovde lekara ( a nisu valjda ludi da budu ovde) verujem da će potvrditi da je telo upilo pivo kao sunđer. Ili se to odigrao neki fenomen.
TrećegPošto "muškarci znaju zašto" postavljam pitanja :
- posle kog piva idete do WC-a da žuborite
- da li posle ispijanja piva učestalije idete u WC leti ili zimi
- da li uvek posle olakšavanja povučete vodu iz vodokotlića
- da li su vam veliki računi za potošenu vodu
- da li ima drugih oblika života u vasioni
Verovali ili ne, kod mene u stanu trenutno 32 stepena.
Pitanje za muškarce - koliko košta majstorova ruka za ugradnju klime.