natapirana turbo sova
Iskusan
- Poruka
- 6.299
i da, kod Arene 30ak kvm moze da se nadje za 70000
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
nemoj da je neko lud ni da gleda taj belvil. samo tako njesra. nasminkani uzas ! siporeks aluminijum i plastika...epic pogled na dimnjake toplane buvljak gancilinci naselje i depo gsp-a..
pale su cene. jeste da ti manji bolje idu, ali mislim da je mnogo. kao sto rekoh, zelim ti sutra da ga prodas u svakom slucaju
i da, kod Arene 30ak kvm moze da se nadje za 70000
Umete li da oprostite?
da li krijete svoja osecanja?
kako biste reagovali kad bi vam devojka u koju ste zaljubljeni i sa kojom ste počeli vezu saopštila da je nevina(a ima preko 25god)?
šta bi vam prvo palo na pamet?
Prilikom razmene nežnosti, u situacijiji u kojoj ona izgleda kao nežna i slabašna devojčica koja treba zaštitu i razumevanje od svog muškarca, šapatom, u polutami.aman
ne radi se o meni, već o osobi koja mi je jako bliska, a pa sad nailazi na problem kako saopštiti to dečku jer se malo pribojava njegove reakcije
a nije u fazonu čuvala se za brak i te fore, nego jednostavno...šta znam..da vam ne objašnjavam sad...
kako saopštiti to, neki savet?
ali ozbiljno pitam, nemojte mi neku sprdačinu
kada vam nije do sexa? da li postoji doba dana, ili neka druga situacija koja vas okupira da uopste ne pomislite na sex par sati?
Da, radim. Iznenadila bi se kad bi znala koliko.da li vi u zivotu nesto radite kad toliko vremena provodite na forumu?
ha,ha jesam kad sam pao na ispitu..ubio sam seda li ste nekad pijani vozili biciklu i pali ?
porodiljsko za muškarce...?
šta mislite o tome![]()
znam da postoji, zato i pitam jer imam utisak da muškarci to slabije koriste
porodiljsko za muškarce...?
šta mislite o tome![]()