Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
i da, kod Arene 30ak kvm moze da se nadje za 70000

Nikad ne bih dao za stan u BGu 70000 eu a da ne pricam tek 30kvm. A dacu vam i par primera. Kad sam ziveo u Komo-u u Italiji tamo je npr mesto Chernobio koje pa ne vise od 5km od jezera Komo i grada Komo za 180 000 mogla da se kupi vila, da bas vila sa sve dvoristem, statuama, kovano gvozdje visoka ograda, znaci da se smrznes. Imas na 40km Milano koji je u svakom smislu gradina za Beograd. Znaci kad je imala vila za te pare da se kupi verujem da stan od 30kvm nista nije skuplji nego u Beogradu, verujem cak i jeftiniji.

A da ne pricam u Chicago-u sto je moj brat kupio zgradu sa 8 stanova sa kvadraturom od 93kvm pa na gore i to za pola miliona dolara i to u kraju gde zive jevreji i za svaki od njih kad ih bude rentirao moze da uzme 800+ minimum dolara u zavisnosti od kvadrature. Ljudi tamo imaju stanovi da se kupe za 40 000 dolara koji su blizu 100kvm i to u odlicnim krajevima. Srbija, Beograd, gadi mi se sta sve ovde ljudi rade i koliko su ovde nerealne cifre kad poredis cene sa zapadom gde je standard daleeeko bolji i primanja isto.

J.bt za 70000 u Berlinu moze da se kupi stan, moze u Barseloni u toj kvadraturi. *** u kakvom debelom crevu od drzave mi zivimo...

kako biste reagovali kad bi vam devojka u koju ste zaljubljeni i sa kojom ste počeli vezu saopštila da je nevina(a ima preko 25god)?
šta bi vam prvo palo na pamet?

Saopštila mi je to devojka od 29 godina. Bio sam i iznenađen, i obradovan, i zahvalan Bogu što smo nabasali jedno na drugo. Prvo sam pomislio da to nije istina i da je ta izjava deo nekog testa, nečeg što treba da otkrije nešto o meni.

aman:lol:
ne radi se o meni, već o osobi koja mi je jako bliska, a pa sad nailazi na problem kako saopštiti to dečku jer se malo pribojava njegove reakcije
a nije u fazonu čuvala se za brak i te fore, nego jednostavno...šta znam..da vam ne objašnjavam sad...
kako saopštiti to, neki savet?
ali ozbiljno pitam, nemojte mi neku sprdačinu
Prilikom razmene nežnosti, u situacijiji u kojoj ona izgleda kao nežna i slabašna devojčica koja treba zaštitu i razumevanje od svog muškarca, šapatom, u polutami.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back