Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kada vam nije do sexa? da li postoji doba dana, ili neka druga situacija koja vas okupira da uopste ne pomislite na sex par sati?

Pa obicno veliki umor, stresan dan, preveliki seksualni apetit partnerke i sl (mada zeMskoj nikad ne sme da se kaze ne kad otje). Ali s obzirom da znam zasto si pitala, ujutru muskarcima je prirodno najveca zelja za seksom. Budimo se sa dignutim jarbolom :lol:

I osim toga previse dajete znacaja sebi ponekad :D Jeste, sad mi stalno se razbijamo misleci o seksu 24/7...

Poslednja izmena:
Pa obicno veliki umor, stresan dan, preveliki seksualni apetit partnerke i sl (mada zeMskoj nikad ne sme da se kaze ne kad otje). Ali s obzirom da znam zasto si pitala, ujutru muskarcima je prirodno najveca zelja za seksom. Budimo se sa dignutim jarbolom :lol:

I osim toga previse dajete znacaja sebi ponekad :D Jeste, sad mi stalno se razbijamo misleci o seksu 24/7...

pre bih rekla sexu, nego sebi....ali sad mi je mnogo lakse :ok:

pre bih rekla sexu, nego sebi....ali sad mi je mnogo lakse :ok:

Pa zdrav muskarac da naglasim da bi imao seks mora da ima zenu pored sebe. Ali to pitanje da li nekad ne razmisljamo o seksu kao da si pitala da li ne mozemo bez zena i sl. Volim seks ali nisam zavisnik o seksu, i zene koje manipulisu na taj nacin apsolutno ne prolaze kod mene. Otuda i ono sa davanjem znachaja sebi... nisam mislio da uvredim ili bilo sta slicno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back