Žene pitaju, muškarci odgovaraju.....

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ako se o tebi radi reko bih fala sto si me cekala:lol:sta znam nasmejo bih se i reko da me zajebava..a pos polako na poso:lol:

aman:lol:
ne radi se o meni, već o osobi koja mi je jako bliska, a pa sad nailazi na problem kako saopštiti to dečku jer se malo pribojava njegove reakcije
a nije u fazonu čuvala se za brak i te fore, nego jednostavno...šta znam..da vam ne objašnjavam sad...
kako saopštiti to, neki savet?
ali ozbiljno pitam, nemojte mi neku sprdačinu

ne radi se o meni, već o osobi koja mi je jako bliska, a pa sad nailazi na problem kako saopštiti to dečku jer se malo pribojava njegove reakcije
a nije u fazonu čuvala se za brak i te fore, nego jednostavno...šta znam..da vam ne objašnjavam sad...

ma bre nek uzme vib i nek se busne ozbiljno:lol:

Nek mu saopsti prigodnim telegramom...

Ili putem

virgin-radio1.jpg

:rotf:

kako biste reagovali kad bi vam devojka u koju ste zaljubljeni i sa kojom ste počeli vezu saopštila da je nevina(a ima preko 25god)?
šta bi vam prvo palo na pamet?
Bio bih neizmerno srećan, obzirom šta mislim o nevinosti i kako je doživljavam ...

Ako je on NORMALAN dečko i ako je, na pravi način, VOLI i POŠTUJE , kako god da mu saopšti (ili pokaže ), njemu će, verujem, da bude drago i ceniće je još više !!

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back