gost 171789
Elita
- Poruka
- 16.594
majche lepoto...nemoj samo da mi kaeš da se radi o tebi...?![]()

zar izgledam ko nevina

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
majche lepoto...nemoj samo da mi kaeš da se radi o tebi...?![]()
kako biste reagovali kad bi vam devojka u koju ste zaljubljeni i sa kojom ste počeli vezu saopštila da je nevina(a ima preko 25god)?
šta bi vam prvo palo na pamet?
A gde to pise da su godine presudne za skidanje nevinosti?
Presudna je zrelost u glavi i odgovarajuci partner/ka
bošsačuvaj (aj neću napišem štavišep), nego štaznam...izgled ume da zavara...
ako se o tebi radi reko bih fala sto si me cekalakako biste reagovali kad bi vam devojka u koju ste zaljubljeni i sa kojom ste počeli vezu saopštila da je nevina(a ima preko 25god)?
Nista jednostavno nije nasla onog u koga bi imala poverenja da to uradi tj. cekala je menepa to i ja mislim, al čudni ste vi muškići... dakle šta bi pomislio, prva reakcija...
ja mislim i da bi i corava nasla ako bi trazila![]()
ako se o tebi radi reko bih fala sto si me cekalasta znam nasmejo bih se i reko da me zajebava..a pos polako na poso
![]()
aman
ne radi se o meni, već o osobi koja mi je jako bliska, a pa sad nailazi na problem kako saopštiti to dečku jer se malo pribojava njegove reakcije
a nije u fazonu čuvala se za brak i te fore, nego jednostavno...šta znam..da vam ne objašnjavam sad...
kako saopštiti to, neki savet?
ali ozbiljno pitam, nemojte mi neku sprdačinu
grozni ste
hahah pa ne ozbiljno kao da svi isto reagujemo..eo ja cu odradim taj skakljiv poso da se ne blamira pred deckom![]()
Bio bih neizmerno srećan, obzirom šta mislim o nevinosti i kako je doživljavam ...kako biste reagovali kad bi vam devojka u koju ste zaljubljeni i sa kojom ste počeli vezu saopštila da je nevina(a ima preko 25god)?
aman
ne radi se o meni, već o osobi koja mi je jako bliska, a pa sad nailazi na problem kako saopštiti to dečku jer se malo pribojava njegove reakcije
a nije u fazonu čuvala se za brak i te fore, nego jednostavno...šta znam..da vam ne objašnjavam sad...
kako saopštiti to, neki savet?
ali ozbiljno pitam, nemojte mi neku sprdačinu
E ovo je stvarnoBio bih neizmerno srećan, obzirom šta mislim o nevinosti i kako je doživljavam ...
Ako je on NORMALAN dečko i ako je, na pravi način, VOLI i POŠTUJE , kako god da mu saopšti (ili pokaže ), njemu će, verujem, da bude drago i ceniće je još više !!
kad vozim...