skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Imam par komada al Sto je to hot nisu ni goleKoliko hot fotki imate u telefonu trenutno, vaših ili poslatih vama svejedno?![]()
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imam par komada al Sto je to hot nisu ni goleKoliko hot fotki imate u telefonu trenutno, vaših ili poslatih vama svejedno?![]()
Ne računajući gomilu fotki Nevene Hot skinutih sa neta imam jednu jedinu, moju, tripujem da sam njom prestravio jednu eminentnu forumašicu toliko da je utekla sa foruma.Koliko hot fotki imate u telefonu trenutno, vaših ili poslatih vama svejedno?![]()
nemam nijednu svoju .. ja nisam hot .. ja sam streberKoliko hot fotki imate u telefonu trenutno, vaših ili poslatih vama svejedno?![]()
Ko zna, zna. A mi pilići ništa.Tab hoće da kaže da bez po muke dolazi do hot fotki cica, ne mora ni da im šalje svoje, odlikaš bato, odlikaš.![]()
Istina. Ali nisi rekao ni da nije, prostom logikom dolazimo do zaključka da jeste tako kao što matori brat reče.to nisam rekao![]()
Pošalji prvi, šta fali...Pa to, žali bože što vukljam taj fon, nit me cice cimaju, nit mi šalju snimke.Pamtim i bolja vremena, živahnija...
Vidiš da pobegnu čim pošaljem.Pošalji prvi, šta fali...
Šalji dalje, ne hebe lep nego uporan.Vidiš da pobegnu čim pošaljem.![]()
Daljom ekspertizom ustanovili smo Crvena i ja da to što nemaš nijednu svoju ne znači da nemaš tuđe, zaključak je da ti je fon krcat fotkama riba, da samo dobijaš materijal.to nisam rekao![]()
Da navalim da im šaljem, pa da posle kukam da ne ebe blokiran.Šalji dalje, ne hebe lep nego uporan.![]()
eee kamo sreceDaljom ekspertizom ustanovili smo Crvena i ja da to što nemaš nijednu svoju ne znači da nemaš tuđe, zaključak je da ti je fon krcat fotkama riba, da samo dobijaš materijal.![]()
E zato ja lepo skinem Nevenine sa neta, ona žena nije sebična, ostavila da narod uživa ako hoće.eee kamo srece![]()
samo jos nije spreman da stavi znak pitanja na kraju pitanjaČovek spreman na sve.![]()
Il' je nepismen il' odiše samopouzdanjem do te mere da ne prihvata ne kao odgovor, tako da smatra da se pitanje ni ne mora postavljati.samo jos nije spreman da stavi znak pitanja na kraju pitanja![]()
E sad i vi, pa to su sitnice, vidiš da je spreman na sve.Il' je nepismen il' odiše samopouzdanjem do te mere da ne prihvata ne kao odgovor, tako da smatra da se pitanje ni ne mora postavljati.![]()
Pa recimo da je otvoren, da mu je kompromis srednje ime...E sad i vi, pa to su sitnice, vidiš da je spreman na sve.![]()
Pa recimo da je otvoren, da mu je kompromis srednje ime...![]()