- Poruka
- 46.696
Ne sećam se filma. Narcos seriju sam baš onako u dahu odgledao i original i spin-off Narcos:Mexico.Koji film vam se poslednji dopao?
Da li vam neko pravi tortu za rođendan?
Ne

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne sećam se filma. Narcos seriju sam baš onako u dahu odgledao i original i spin-off Narcos:Mexico.Koji film vam se poslednji dopao?
Ruski.Koji strani.jezik Vam je najlepsi (najvise volite) ?
Koliko hot fotki imate u telefonu trenutno, vaših ili poslatih vama svejedno?![]()
Pitanje:
Da li ste se nekad potukli zbog žene?
Koji film vam se poslednji dopao?
Koji strani.jezik Vam je najlepsi (najvise volite) ?
Zasto su muskarci male mace prema zenama koje ih "gaze" i vrte oko malog prsta?
Ruski.
Zbog oba, Snow.Da li je ovo zbog fotki ili zbog torte crvena?
Da vežbaš!
Sta da radim kad nisam seksi.
Ostalo je brate nejasno da li da ili ne, i ako da da li zbog potrebe za uživanjem u bolu?zabole me![]()
MŽ nije na druš. mrežama, ne zanima je. Ostale ne zanimaju meneDa li spijunirate bivsu na dustvenim mrezama, i ako je odgovor da, zbog cega? (ali iskreno)
Evo, evo me!Tabe:
????? Trenutno sam sprečen da nastavim dalju istragu, pratim neku tekmu australijske druge lige, a mora se i ručak spremati, ali kad mi se pridruži Crveni brat ne sumnjam da će se utvrditi činjenice.![]()
Ovo pitanje samo za muske?Ja bih da pitam, da li na društvenim mrežama kad šaljete nekom neke poruke kojima bi da započnete kao neko ćaskanje, koliko seen-ova treba da odustanete? Ako ne radite, zamislite da radite, pa kažite. Hvala.
Pa mnogo ih je ne bi mogo da postignemDa li spijunirate bivsu na dustvenim mrezama, i ako je odgovor da, zbog cega? (ali iskreno)
Ne mora da bude. Ako znaš odgovor, izvoli samo.Ovo pitanje samo za muske?![]()
Ne skreći temu, nego odgovori na pitanje.aa ja sam ladno prcitao musake
vidi se da sam gladan![]()
Ne spijuniram,pogledam ponekad,nekom porukom se javimo jedno drugom...Ako nismo vise zajedno,ne mora da znaci da se mrzimo,jbg.Da li spijunirate bivsu na dustvenim mrezama, i ako je odgovor da, zbog cega? (ali iskreno)
Napisem poruku i ako nema odgovora,ne pisem drugu.Meni je seen iskljucen,tako da ni ja ne vidim isti.Ja bih da pitam, da li na društvenim mrežama kad šaljete nekom neke poruke kojima bi da započnete kao neko ćaskanje, koliko seen-ova treba da odustanete? Ako ne radite, zamislite da radite, pa kažite. Hvala.
Ne radim, ali kad bih verovatno jedan...Ja bih da pitam, da li na društvenim mrežama kad šaljete nekom neke poruke kojima bi da započnete kao neko ćaskanje, koliko seen-ova treba da odustanete? Ako ne radite, zamislite da radite, pa kažite. Hvala.
ako neko ne zeli da bude samnom, ne vidim svrhu ni poentu da ja pokusavam da budem sa njom, pa cak i da je pratim iz prikrajka..a i nemam naloge na drustvenim mrezama tako da ne bih ni mogaoNe skreći temu, nego odgovori na pitanje.![]()
![]()
![]()
Evo i mene, napucao sam se grilovanih tikvica, a i Gold Koust dere neke papke taman kako treba.Evo, evo me!
Paaa, ako ga zabole, znači da ga boli, što znači da radi nešto što mu nanosi bol, a to znači da gleda, pa ga boli. Osim u slučaju kad možda hoće da kaže da ga baš briga! Ne vredi, matori moj brate Votsone, treba nam još činjenica za dalju istragu.