Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko hot fotki imate u telefonu trenutno, vaših ili poslatih vama svejedno? :rumenko:

Nemam :(

Pitanje:
Da li ste se nekad potukli zbog žene?

Nisam.

Koji film vam se poslednji dopao?

Da li vam neko pravi tortu za rođendan?

Raid 2

Niko :(

Koji strani.jezik Vam je najlepsi (najvise volite) ?

Da li se bosanski racuna kao strani jezik? :think:

Zasto su muskarci male mace prema zenama koje ih "gaze" i vrte oko malog prsta?

Mozda uzivaju u tome a mozda se plase da ne ostanu bez njih ili zena uopste.

Ti pitas ovde Samara :lol:
Moze nesto zanimljivo veceras?

• Tužan
Reactions: Red
Tabe:

????? Trenutno sam sprečen da nastavim dalju istragu, pratim neku tekmu australijske druge lige, a mora se i ručak spremati, ali kad mi se pridruži Crveni brat ne sumnjam da će se utvrditi činjenice. :D
Evo, evo me! :uja:
Paaa, ako ga zabole, znači da ga boli, što znači da radi nešto što mu nanosi bol, a to znači da gleda, pa ga boli. Osim u slučaju kad možda hoće da kaže da ga baš briga! Ne vredi, matori moj brate Votsone, treba nam još činjenica za dalju istragu.

Da li spijunirate bivsu na dustvenim mrezama, i ako je odgovor da, zbog cega? (ali iskreno)
Ne spijuniram,pogledam ponekad,nekom porukom se javimo jedno drugom...Ako nismo vise zajedno,ne mora da znaci da se mrzimo,jbg.
I drago mi je kad cujem da je neka od njih srecna,evo jedna se skoro porodila,zaista mi je drago bilo,nasla je dobrog muza,sto bi to mene sad grizlo kad vise nismo zajedno?
Ja bih da pitam, da li na društvenim mrežama kad šaljete nekom neke poruke kojima bi da započnete kao neko ćaskanje, koliko seen-ova treba da odustanete? Ako ne radite, zamislite da radite, pa kažite. Hvala.
Napisem poruku i ako nema odgovora,ne pisem drugu.Meni je seen iskljucen,tako da ni ja ne vidim isti.

Ne skreći temu, nego odgovori na pitanje. :) :) :)
ako neko ne zeli da bude samnom, ne vidim svrhu ni poentu da ja pokusavam da budem sa njom, pa cak i da je pratim iz prikrajka..a i nemam naloge na drustvenim mrezama tako da ne bih ni mogao :)
ja ni osobu sa kojom sam ne pratim po drustvenim mrezama a sad cu bivsu :)

Evo, evo me! :uja:
Paaa, ako ga zabole, znači da ga boli, što znači da radi nešto što mu nanosi bol, a to znači da gleda, pa ga boli. Osim u slučaju kad možda hoće da kaže da ga baš briga! Ne vredi, matori moj brate Votsone, treba nam još činjenica za dalju istragu.
Evo i mene, napucao sam se grilovanih tikvica, a i Gold Koust dere neke papke taman kako treba.
Šerloče moj Crveni izgleda da si rešila slučaj, garant prati bivšu, čim je toliko uporan, pa ne priznaje uprkos prinudi koju vršimo tokom ispitivanja, kad neko ćuti i pored davljenja najlon kesom pod mlazom vode znači da su ga bivši odnosno bivše još žešće davili, da je navikao na torturu i da je počeo da uživa u bolu. Tvrd je to orah, od njega nećemo izvući priznanje, ali sve je jasno i bez toga, u potrazi je za stalnim izvorom bola koju generiše stara ljubav.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back