Lemmy9
Primećen član
- Poruka
- 868
Odgovor:Pitanje:
Da li ste se nekad potukli zbog žene?
Ne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odgovor:Pitanje:
Da,kad je nju napao ludak,morao sam da reagujem.Jeste gre'ota da udaris poremecenog,ali...Sta da se radi.Pitanje:
nije ona mislila na toDa,kad je nju napao ludak,morao sam da reagujem.Jeste gre'ota da udaris poremecenog,ali...Sta da se radi.
Znam,ali to je jedini put da sam to uradio zbog zene...nije ona mislila na to![]()
Znam,ali to je jedini put da sam to uradio zbog zene...
Ovako-tipa suparnk,ljubavnik,bivsi muz ili momak,jedino bih reagovao ako napadne fizicki,inace ne.
Pa da, nisam mislila na to.nije ona mislila na to![]()
Imam neke slučajne sa sata se zezao, pošto mi uopšte nije bilo jasno kako radi ta mikro kamerica...i izlupah ti ja nekoliko tako slobodnijih..svoje žene...ima tu i stolnjaka, čaša, ko zna sve čega.kad na telefonu kad sam pogledao svašta izašlo ..smejurija..obrisao sam.Koliko hot fotki imate u telefonu trenutno, vaših ili poslatih vama svejedno?![]()
Mmmh...Koji film vam se poslednji dopao?
Da li vam neko pravi tortu za rođendan?
Grenn Book,lagan za gledanje,sa dijalozima koji idu od naivnih do duboko filozofskih.Koji film vam se poslednji dopao?
Ne znam zasto ali mi se svidja italijanski,mada su oni onako ljigavi (na prvi pogled,nisam ziveo tamo i ne mogu da kazem tacno).Koji strani.jezik Vam je najlepsi (najvise volite) ?
E da me bu ne mogu da se setim naslova, neki ruski ratni, po knjizi čiji naslov takođe ne znam, čilac sa grupom mobilisanih devojaka ganja se po planinčini i nosa se sa esesovskim koljačima, sve cure izgiboše od dušmana, plaču žene u komentarima, onako baš je žalostiv film, kažu knjiga je još teža.Koji film vam se poslednji dopao?
Mađarski, kad se sluša i uči u krevetu i oko njega.Koji strani.jezik Vam je najlepsi (najvise volite) ?
Jedino kad me agresivne žene napadnu i hoće da me biju, kao što se dešavalo po forumskim temamaPitanje:
Iz istog razloga kao i zene koje trce za takvim muskarcima.Zasto su muskarci male mace prema zenama koje ih "gaze" i vrte oko malog prsta?
Zasto su muskarci male mace prema zenama koje ih "gaze" i vrte oko malog prsta?
Španski najviše volim. Nešto ga i nabadam mada od neupotrebe to malo zapekloKoji strani.jezik Vam je najlepsi (najvise volite) ?
Mađarski, kad se sluša i uči u krevetu i oko njega.![]()
Kao i što žena ostaje a često se i svesno vraća tipu koji je gazi u najbukvalnijem mogućem smislu. Toliko puta sam to video da sam davno prestao da se iščuđavam. Patologija u oba slučaja van mogućnosti mog poimanja.Zasto su muskarci male mace prema zenama koje ih "gaze" i vrte oko malog prsta?