- Poruka
- 398.150
pitanjce:
Volite čvarke ?
Volite čvarke ?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno )))pitanjce:
Volite čvarke ?![]()
Od morskih plodova navise volim prasetinu i jagnjetinuA je l volite morske plodove?
A je l volite morske plodove?
Zar postoji drugačija?Znaju i gice šta valja, drito na kvalitetnu curu.![]()
pitanjce:
Volite čvarke ?![]()
u principu ih ne uzimam jer svasta naguraju, a najvise onih surimija sa ukusom krabeA je l volite morske plodove?
U smislu fleke ili dlakavog mladeža? Ne.pitanjce:
Da li imate neki beleg na telu ?
U zadnje vrme mi se pojavilo mnogo sitnih mladeza,i lako izgorim na suncu.pitanjce:
da, duvan čvarkepitanjce:
Volite čvarke ?![]()
pomislim kako je on van njene ligeKad vidite dobrog frajera (u smilu lepo gradjen, ide u teretanu odrzava muskulaturu, lepu facu ima...dakle dobar dasa) da imam debelu devojku, sta pomislite?
Setim se vica-Svako je lud na svoj nacin,rece jez i sidje sa ribace cetke...Kad vidite dobrog frajera (u smilu lepo gradjen, ide u teretanu odrzava muskulaturu, lepu facu ima...dakle dobar dasa) da imam debelu devojku, sta pomislite?
Kad vidite dobrog frajera (u smilu lepo gradjen, ide u teretanu odrzava muskulaturu, lepu facu ima...dakle dobar dasa) da imam debelu devojku, sta pomislite?
Da je mazohista bira ribe po svojoj keviKad vidite dobrog frajera (u smilu lepo gradjen, ide u teretanu odrzava muskulaturu, lepu facu ima...dakle dobar dasa) da imam debelu devojku, sta pomislite?
pitanjce:
Volite čvarke ?![]()
pitanjce:
Kad vidite dobrog frajera (u smilu lepo gradjen, ide u teretanu odrzava muskulaturu, lepu facu ima...dakle dobar dasa) da imam debelu devojku, sta pomislite?
isto sta bih pomislio i da je frajer ruzanKad vidite dobrog frajera (u smilu lepo gradjen, ide u teretanu odrzava muskulaturu, lepu facu ima...dakle dobar dasa) da imam debelu devojku, sta pomislite?