skriboman
Iskusan
- Poruka
- 5.591
Isfinansiro put do amazoniju I ne bi se ni vraco
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta biste prvo uradili kada bi dobili sedmicu na loto-u?
Neki dobar auto i po svetu,prvo cela grcka i tako mora sto vise obisaoSta biste prvo uradili kada bi dobili sedmicu na loto-u?
Zavisi kojem, dal je ovaj domaci ili taj inostraniSta biste prvo uradili kada bi dobili sedmicu na loto-u?
Znao sam kad sam bio mali, mam da sam šemu našao u nekoj Galaksiji.jedno decije pitanjce
Da li znate da slozite rubikovu kocku ?
Mmmm...otišao na Havaje da živim...recimo...Sta biste prvo uradili kada bi dobili sedmicu na loto-u?
Es krštena? (:Zasto su muskarci male mace prema zenama koje ih "gaze" i vrte oko malog prsta?
E to nije rekao Konfučije nego Maradona, koks i ribe i ode kinta dok dlanom o dlan.E deco moja, ne znate vi kako se pare brzo potrose, pa ma kolike bile.....
prvo bih uradio ovoSta biste prvo uradili kada bi dobili sedmicu na loto-u?
pitanjce:
Kolko ste najviše piva popili u jednom danu?
Jedno,i to crno,ne volim pivopitanjce:
pitanjce:
Preko pet litara stučem jedino kad se satima boravi u provodu, jer ne spadam u one koji tuku brzo i mnogo, a pivo je zajebano piće, to su velike količine tečnosti, već posle par litara se ne izbija iz toaleta, kad to udari na bešiku samo se seva na pikenje. Popio sam više od pet litara u par navrata, uglavnom na ovom našem tradicionalnom festivalu piva koji počinje uskoro, krajem meseca, ali to su bili izlasci od nekih sedam, osam, pa i više časova, uz kretanje, đuskanje, špaciranje kroz masu, ne samo sedenje i lokanje, tako da u tolikom vremenskom intervalu to i nije puno, a uz to se i klopa, mora postojati podloga. Uglavnom se nalijem kad se bacim u eksperimentisanje sa novim vrstama piva i pivskim koktelima, idem na to da što više toga probam, pa se fino potegne.pitanjce:
6 standardnih limenki (pitanjce: