Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
E a mene uvek izbezumi kad vidim u američkim filmovima kako jednom rukom čvrkne jaje za doručak i tako jednom rukom ga otvori i sipa u tiganj, znate na šta mislim.

e moze to..moja mama je to umela..secam se da sam gledao na tv-u i kao nemoguce i ona..moguce i demonstrirala mi je :)
doduse nikad tako nije radila..to je samo bila demonstracija :)

E a mene uvek izbezumi kad vidim u američkim filmovima kako jednom rukom čvrkne jaje za doručak i tako jednom rukom ga otvori i sipa u tiganj, znate na šta mislim.

Još su ona sneg bela jaja, to bre ako nema malo pilećih g.ovana po sebi, to nije domaće

Ta domaca vise ne mogu ni na pijaci da se nadju, niko nece da ih kupi vec se hvataju za cista.

pitanjce:

Kolko ste najviše piva popili u jednom danu?

pazi kad nemam predstavu ...približnu
meni je pivo deo letnjeg tj plažnog inventara i uz tekmu....i za izlaske dok sam bio u tom fazonu tako da išlo je...pilo se....ali ne pamtim ni da sam se nešto napio od njega u zadnjih 10-ak godina tako da kontam da nije puno

Poslednja izmena:

Još su ona sneg bela jaja, to bre ako nema malo pilećih g.ovana po sebi, to nije domaće
Ja umem, ali ne radim često tako. Osim kad jednom rukom mutim, a drugom ubacujem jaje ili tako nešto....

Mislim da je to do rase kokoške, boja ljuske. Ali deluju sumnjivo savršeno :lol:

Jel umeš nešto baš onako vrhunski da spremiš za jelo, sto jezika da govori, da te drugari stalno teraju da praviš?

Što bih kuvao drugarima...mislim eno im kafana ako su sa ženom na ratnoj nozi....ja ću baš da ih hranim.

Šalim se, ok kuvam i sem torti i "ozbiljnijih" kolača ide mi sasvim dobro od ruke,po svim "recenzijama"....ali da sam Gordon Remzi nisam.

Ako devojka u svojim 20-im izricito odbija da se zabavlja ili cak uda za razvedenog muskarca sa decom, da li to moze da joj se vrati kroz 10 godina kad realno svi slobodni budu takvi pa ne bude imala drugog izbora, tj.imala bi a to je da ostane sama, ili svako ima pravo na svoje kriterijume a ovaj je jedan od opravdanih?

Ako devojka u svojim 20-im izricito odbija da se zabavlja ili cak uda za razvedenog muskarca sa decom, da li to moze da joj se vrati kroz 10 godina kad realno svi slobodni budu takvi pa ne bude imala drugog izbora, tj.imala bi a to je da ostane sama, ili svako ima pravo na svoje kriterijume a ovaj je jedan od opravdanih?
Svako ima pravo na svoj izbor i na svoje kriterijume.Njihov zivot-njihova pravila.
Kad se zene ili udaju da ne prica selo kako su sami,obicno ili kratko traje ili jedno ili oboje trpe...

Treba da se uda ako razmislja proracunato kao sto je nabrojano

Ne, ne, nikako me treba da bude sa tim likom. Ozb.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back