Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitanjce:

Kolko ste najviše piva popili u jednom danu?
Preko pet litara stučem jedino kad se satima boravi u provodu, jer ne spadam u one koji tuku brzo i mnogo, a pivo je zajebano piće, to su velike količine tečnosti, već posle par litara se ne izbija iz toaleta, kad to udari na bešiku samo se seva na pikenje. Popio sam više od pet litara u par navrata, uglavnom na ovom našem tradicionalnom festivalu piva koji počinje uskoro, krajem meseca, ali to su bili izlasci od nekih sedam, osam, pa i više časova, uz kretanje, đuskanje, špaciranje kroz masu, ne samo sedenje i lokanje, tako da u tolikom vremenskom intervalu to i nije puno, a uz to se i klopa, mora postojati podloga. Uglavnom se nalijem kad se bacim u eksperimentisanje sa novim vrstama piva i pivskim koktelima, idem na to da što više toga probam, pa se fino potegne.
A inače nisam neki pivopija, desi mi se da me zvizne jedno jedino ono specijalno sa većim procentom alkohola, da od jednog zabrljavim i otežano pričam. :D Mislim da ću baš večeras u takvu avanturu, već danima planiram. Ukoliko ne budem gledao fudbal.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back