Žene pitaju, muškarci odgovaraju III

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pitanjce:

Kaže vam devojka/žena/ljubavnica - iznenadi me s nečim

Čime ćete je iznenaditi?
Prilično zazirem od pravljenja iznenađenja, više sam za rutinu, za netalasanje, koga su zmije ujedale i guštera se plaši, tako da mi je uvek na umu neka eventualna loša reakcija na iznenađenje. A kao što već rekoh na drugom pdf-u sve žene koje su mi ciljna grupa su već naiznenađivane svim i svačim i nije ih lako inenaditi iznova, ko bi ih u žicu potrefio kad su svašta doživele i prošle, što kažu u filmu ''Tito i ja'' šta čovek da pokloni nekome ko već sve ima. :)

Preko pet litara stučem jedino kad se satima boravi u provodu, jer ne spadam u one koji tuku brzo i mnogo, a pivo je zajebano piće, to su velike količine tečnosti, već posle par litara se ne izbija iz toaleta, kad to udari na bešiku samo se seva na pikenje. Popio sam više od pet litara u par navrata, uglavnom na ovom našem tradicionalnom festivalu piva koji počinje uskoro, krajem meseca, ali to su bili izlasci od nekih sedam, osam, pa i više časova, uz kretanje, đuskanje, špaciranje kroz masu, ne samo sedenje i lokanje, tako da u tolikom vremenskom intervalu to i nije puno, a uz to se i klopa, mora postojati podloga. Uglavnom se nalijem kad se bacim u eksperimentisanje sa novim vrstama piva i pivskim koktelima, idem na to da što više toga probam, pa se fino potegne.
A inače nisam neki pivopija, desi mi se da me zvizne jedno jedino ono specijalno sa većim procentom alkohola, da od jednog zabrljavim i otežano pričam. :D Mislim da ću baš večeras u takvu avanturu, već danima planiram. Ukoliko ne budem gledao fudbal.
Uvek me ovo intrigiralo. Pivo, jako kabast napitak. Kako popiješ pet litara u par sati? Ne postoji tečnost na svetu koju bih ja mogla da unesem u toj količini. Popijem dve čaše vode i oće da mi pukne bešika.

Uvek me ovo intrigiralo. Pivo, jako kabast napitak. Kako popiješ pet litara u par sati? Ne postoji tečnost na svetu koju bih ja mogla da unesem u toj količini. Popijem dve čaše vode i oće da mi pukne bešika.
Opterećujuće je za bešiku, kad krene potreba za piškenjem desi se da se ljudi koji su zajedno izašli i zapili se pivom ni ne viđaju za stolom, uvek je bar jedan u toaletu. :lol:

Da,i na kraju veceri-bas smo se ispricali,a ni jedan nije cuo celu pricu... :D
Upravo tako. Pre par godina na našem festivalu piva detektovao sam neke poznanike, oni su se pozicionirali još u pet popodne i krenuli da cepaju, klupski sto za stajanje i dve barske stolice na štandu podalje od bine i muzike, a sa slobodnim prolazom ka toi toi toaletima, i udri čitavo popodne i veče, pa do kasno u noć, do pred jutro, kad god bi moja ekipa naišla tuda jedan je bio tamo, a drugi je falio, bio je na piškenju. :lol:

palacinke odlicno vrtim metodom slobodnog bacanja u vazduh dok se peku, ali imam problem da ih napravim..u stvari ja imam problem sa jajima..ne umem da ih lupam :rumenko:
ili tako slabo lupim da ljuska samo prsne ili tako zavalim da pola jajeta ode ispod tanjira :)
E a mene uvek izbezumi kad vidim u američkim filmovima kako jednom rukom čvrkne jaje za doručak i tako jednom rukom ga otvori i sipa u tiganj, znate na šta mislim.

Još su ona sneg bela jaja, to bre ako nema malo pilećih g.ovana po sebi, to nije domaće

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back