- Poruka
- 63.764
Стоји, не служи ничему, а може да те посече кад переш, иди, бегај, у ђубре одмах...e bas hvala..mene sve dusa boli. a stoji bzvz
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Стоји, не служи ничему, а може да те посече кад переш, иди, бегај, у ђубре одмах...e bas hvala..mene sve dusa boli. a stoji bzvz
Стоји, не служи ничему, а може да те посече кад переш, иди, бегај, у ђубре одмах...
Poklonila ciganima sve to, kristal porcelan keramikusta radite s aostecenim kristalnim stvarima, tipa case, posluzavnici, cinije i slicno?
znate one stavri koje smo valjda svi dobili od nekoga zajedno sa nekom nekretninom ili bez nekretnine.
jel bacite ili sta radite, ako je okrnjeno?
Da li neko zna gde u Beogradu mogu da kupim perjane jastuke koji nisu papreno skupi?
Продај све као лот на Лимунду. Почетна 10 динара.
Ma ne isplati se, ako kupi neko van Bg ima da me kosta pakovanje, jer to treba upakovati da ne stigne u delovima. Najjefrinije je u djubre.
moze da se izbrusi mesto gde je osteceno, rucno ako nije veliko ostecenje da ne bi seklo.
mada da, i onako ga ne koristim smao mi fali da ga cuvam u takvom stanju.
Imas serume, ja sam bila dokona u corona vs pa sam kupila vitamin c, hijeluron i kolagen. Pa mackala naizmenicno. I neku kremu sa kolagenom.Ja bih bacila.
Nešto mi je sve pocepano, polomljeno, izandjano asocijacija na lošu energiju. Kao da vazduh stoji, kao da ne mogu dalje.
Volim prozračan prostor. Ukoliko ti takav ne paše, potpuno razumem ali polomljeno, u ime bolje energije, pobacaj.
Nešto mi se koža uhrapavila, nikada nisam imala probleme sa kožom, nikada mi nije ni padalo na um da mogu imati koliko sam navikla na čistu i glatku kožu. Sada su mi obrazi hrapaviji, neki pristici na čelu, kao da sam izborana više oko očiju i koža mi je bar dva broja tesnija.
Mora biti da je do kreme koju sam promenila nema mesec dana.
Ne znam koju kremu sada da uzmem, da li neko ima iskustvo sa antiage preparatima?
Ja bih bacila.
Nešto mi je sve pocepano, polomljeno, izandjano asocijacija na lošu energiju. Kao da vazduh stoji, kao da ne mogu dalje.
Volim prozračan prostor. Ukoliko ti takav ne paše, potpuno razumem ali polomljeno, u ime bolje energije, pobacaj.
Nešto mi se koža uhrapavila, nikada nisam imala probleme sa kožom, nikada mi nije ni padalo na um da mogu imati koliko sam navikla na čistu i glatku kožu. Sada su mi obrazi hrapaviji, neki pristici na čelu, kao da sam izborana više oko očiju i koža mi je bar dva broja tesnija.
Ne znam koju kremu sada da uzmem, da li neko ima iskustvo sa antiage preparatima?
Ja bih bacila.
Kupi vitamine. Mozda je I do klime, ako ste se selili, mozda ti klima ne lezi, pa dok se malo organizam navikne. Ako si promijenila kremu, vrati se svojoj standardnoj I meni kod tih promjena fino djeluje pantenol gel, namazem navece.Zemlje menjamo, mi smo nomadi, nadam se, još kratko. Do proleća, tako reče muž.
Ne znam da li mi je dostupno, pogledaću sutra kada se radnje otvore.
I ja sam mislila da je hidratacija i mazala sam hidrantnu kremu...Kroz dva sata koža mi je suva, ponovo mazem, ponovo suva...I tako čitav dan! Možda da uzmem neke vitamine jer mi i kosa mnogo opada, odisala sam je skroz i dalje, to su slapovi i slapovi...
Odličan je, mnogo mi se sviđa, lako se uklapa u sve kombinacije.nema veze sa temom, ali sad imam potrebu da vam pokazem najlepsi krevet za dnevnu sobu, a i razvlaci se.
ja sam zaljubljena u ovaj krevet, kvalitet je upitan, ali dizajn je tacno ono sto ja volim.
https://www.ikea.com/rs/sr/p/hemnes-dnevni-krevet-s-3-fioke-2-duseka-bela-moshult-tvrdo-s69186114/
Zgodan je za uklapanje, a posebno su mu praktične te fioke kad su mali stanovi u pitanju.nema veze sa temom, ali sad imam potrebu da vam pokazem najlepsi krevet za dnevnu sobu, a i razvlaci se.
ja sam zaljubljena u ovaj krevet, kvalitet je upitan, ali dizajn je tacno ono sto ja volim.
https://www.ikea.com/rs/sr/p/hemnes-dnevni-krevet-s-3-fioke-2-duseka-bela-moshult-tvrdo-s69186114/
Odličan je, mnogo mi se sviđa, lako se uklapa u sve kombinacije.
Nije baš za malu decu iz više razloga. Ubrzo bi postao šaren, ali presudno zbog oštrih ivica gore ispod jastuka. Inače i ja gledam krevete, zato komentarišem ovo...)))
Zgodan je za uklapanje, a posebno su mu praktične te fioke kad su mali stanovi u pitanju.
Znas li šta je obično Vim? Ako znas kupi i pospi svuda gde znaš da se one pojavljujuo posebno tuda kud se one noću šetkaji, trebale bi da pobegnu. Ako to ne bude ok, onda Rajd, samo kad sa njim poprskaš moraš da napustiše standok to ne odradi.znaci uzasnuta sam..zadnjih 10-15 dana u stanu videla sam jedno 4 bebe buba ruse. za vise od 4 godine nisam imala nijednu bubetinu. zivot mi se smuci svaki put kad ih vidim.
koje je super efikasno sredstvo za prskanje...hocu ceo stan da naprskam i natopim...gadi mi se. evo sad sam jednu ubila i povraca mi se.
ja ih se ne plasim, samo su mi uzasno gadne zeludac mi se podigne.
znaci uzasnuta sam..zadnjih 10-15 dana u stanu videla sam jedno 4 bebe buba ruse. za vise od 4 godine nisam imala nijednu bubetinu. zivot mi se smuci svaki put kad ih vidim.
koje je super efikasno sredstvo za prskanje...hocu ceo stan da naprskam i natopim...gadi mi se. evo sad sam jednu ubila i povraca mi se.
ja ih se ne plasim, samo su mi uzasno gadne zeludac mi se podigne.