Žene pitaju 2

Све што се окрњи- бацим.
Успомене су у сећању.
Ништа горе од вишка непотребних ствари и папира. Чување тога ми је асоцијација на оне људе који живе са кесама и мачкама, затрпани.
Да мама има проблем, ком се озбиљно треба посветити а не одмахнути уз "таква је, шта ћеш" сам схватила када је почела све да таложи, ништа не може да баци, свега јој је жао. Аларм!

moze da se izbrusi mesto gde je osteceno, rucno ako nije veliko ostecenje da ne bi seklo.

mada da, i onako ga ne koristim smao mi fali da ga cuvam u takvom stanju.

Ja bih bacila.
Nešto mi je sve pocepano, polomljeno, izandjano asocijacija na lošu energiju. Kao da vazduh stoji, kao da ne mogu dalje.
Volim prozračan prostor. Ukoliko ti takav ne paše, potpuno razumem ali polomljeno, u ime bolje energije, pobacaj.

Nešto mi se koža uhrapavila, nikada nisam imala probleme sa kožom, nikada mi nije ni padalo na um da mogu imati koliko sam navikla na čistu i glatku kožu. Sada su mi obrazi hrapaviji, neki pristici na čelu, kao da sam izborana više oko očiju i koža mi je bar dva broja tesnija.
Mora biti da je do kreme koju sam promenila nema mesec dana.

Ne znam koju kremu sada da uzmem, da li neko ima iskustvo sa antiage preparatima?

Ja bih bacila.
Nešto mi je sve pocepano, polomljeno, izandjano asocijacija na lošu energiju. Kao da vazduh stoji, kao da ne mogu dalje.
Volim prozračan prostor. Ukoliko ti takav ne paše, potpuno razumem ali polomljeno, u ime bolje energije, pobacaj.

Nešto mi se koža uhrapavila, nikada nisam imala probleme sa kožom, nikada mi nije ni padalo na um da mogu imati koliko sam navikla na čistu i glatku kožu. Sada su mi obrazi hrapaviji, neki pristici na čelu, kao da sam izborana više oko očiju i koža mi je bar dva broja tesnija.

Ne znam koju kremu sada da uzmem, da li neko ima iskustvo sa antiage preparatima?
Imas serume, ja sam bila dokona u corona vs pa sam kupila vitamin c, hijeluron i kolagen. Pa mackala naizmenicno. I neku kremu sa kolagenom.

Ja bih bacila.

Ma kakav antiejdz,tebi treba hidratacija! Ako imas gde(poslednjih godina ne kapiram u kojoj zemlji zivite) kupi the ordinary baffet serum ili njihov hijaluron serum.preko toga mazi ziaja kremu sa kozijim mlekom.ima da se preporodis.mene svi zezaju,al ko god me je poslusao ,ne menja vise negu

Zemlje menjamo, mi smo nomadi, nadam se, još kratko. Do proleća, tako reče muž.

Ne znam da li mi je dostupno, pogledaću sutra kada se radnje otvore.
I ja sam mislila da je hidratacija i mazala sam hidrantnu kremu...Kroz dva sata koža mi je suva, ponovo mazem, ponovo suva...I tako čitav dan! Možda da uzmem neke vitamine jer mi i kosa mnogo opada, odisala sam je skroz i dalje, to su slapovi i slapovi...

Ja bih bacila.

ni ja ne volim natrpan prostor i volim namestaj cistih linija, jedino sto se poigravam sa bojama. volim dizajn koji ima ikea, ono tipa tradicionalno skandinavski. jednostavno, svetlih boja, a da se menja uz draperije, jastuke, odnosno detalje.

meni sve to stoji u plakaru i osecam da me cak i tako spakovano gusi.

Zemlje menjamo, mi smo nomadi, nadam se, još kratko. Do proleća, tako reče muž.

Ne znam da li mi je dostupno, pogledaću sutra kada se radnje otvore.
I ja sam mislila da je hidratacija i mazala sam hidrantnu kremu...Kroz dva sata koža mi je suva, ponovo mazem, ponovo suva...I tako čitav dan! Možda da uzmem neke vitamine jer mi i kosa mnogo opada, odisala sam je skroz i dalje, to su slapovi i slapovi...
Kupi vitamine. Mozda je I do klime, ako ste se selili, mozda ti klima ne lezi, pa dok se malo organizam navikne. Ako si promijenila kremu, vrati se svojoj standardnoj I meni kod tih promjena fino djeluje pantenol gel, namazem navece.

nema veze sa temom, ali sad imam potrebu da vam pokazem najlepsi krevet za dnevnu sobu, a i razvlaci se.

ja sam zaljubljena u ovaj krevet, kvalitet je upitan, ali dizajn je tacno ono sto ja volim.

https://www.ikea.com/rs/sr/p/hemnes-dnevni-krevet-s-3-fioke-2-duseka-bela-moshult-tvrdo-s69186114/
Odličan je, mnogo mi se sviđa, lako se uklapa u sve kombinacije.
Nije baš za malu decu iz više razloga. Ubrzo bi postao šaren, ali presudno zbog oštrih ivica gore ispod jastuka. Inače i ja gledam krevete, zato komentarišem ovo... :))))

Odličan je, mnogo mi se sviđa, lako se uklapa u sve kombinacije.
Nije baš za malu decu iz više razloga. Ubrzo bi postao šaren, ali presudno zbog oštrih ivica gore ispod jastuka. Inače i ja gledam krevete, zato komentarišem ovo... :))))

Zgodan je za uklapanje, a posebno su mu praktične te fioke kad su mali stanovi u pitanju.

meni je on savrsen, a ploce nisu bele, nego imaju taj rad kao letvice. plus nema nista tapacirano, navlaka od duskea se skida, sto znaci da masina pere. lak je za odrzavanje i estetski bas lep, barem meni.

znaci uzasnuta sam..zadnjih 10-15 dana u stanu videla sam jedno 4 bebe buba ruse. za vise od 4 godine nisam imala nijednu bubetinu. zivot mi se smuci svaki put kad ih vidim.

koje je super efikasno sredstvo za prskanje...hocu ceo stan da naprskam i natopim...gadi mi se. evo sad sam jednu ubila i povraca mi se.

ja ih se ne plasim, samo su mi uzasno gadne zeludac mi se podigne.

znaci uzasnuta sam..zadnjih 10-15 dana u stanu videla sam jedno 4 bebe buba ruse. za vise od 4 godine nisam imala nijednu bubetinu. zivot mi se smuci svaki put kad ih vidim.

koje je super efikasno sredstvo za prskanje...hocu ceo stan da naprskam i natopim...gadi mi se. evo sad sam jednu ubila i povraca mi se.

Znas li šta je obično Vim? Ako znas kupi i pospi svuda gde znaš da se one pojavljujuo posebno tuda kud se one noću šetkaji, trebale bi da pobegnu. Ako to ne bude ok, onda Rajd, samo kad sa njim poprskaš moraš da napustiše standok to ne odradi.

Goliath gel ili pan magnum gel kupi u poljoprivrednoj apoteci, bitno je da bude na bazi fipronila. Ako viđaš samo bebe verovatno je neka ženka ostavila leglo tu i pobegla, ali za svaki slučaj naćapkaj sve šarke, rupe oko odvoda i ulaznih vrata, klizače fioka.
Ako ne uspe ni to (nama prošli put nije uspelo jer se skrnavci pored nisu prskali par meseci, a od njih dopiru svaki put) uzmeš opet neko sredstvo ali tečno na bazi fipronila, imaš pancid turbo, razblažiš ga i naprskaš i vrata i napuniš sve rupe na lajsnama i išpricaš i vrata komšija i ceo ulaz i onda svi odahnete evo na par meseci

Ako su te bube rusi isto sto i buba svabe 🙂 ,onda ima neko sredstvo u vidu smole,kupuje se u poljoprivrednoj apoteci,bas za njih.Jedino nam je ono pomoglo.
Inace,"nase"bubasvabe su se pojavljivale iskljucivo nocu i bile su oko sudopera,vjerovatno izlazile negdje oko tih cijevi.Mada,one znaju i lijepo da usetaju spolja.Mi smo jednu pratili.🙂 Ali nevjerovatno kako znaju put...lijepo udje na ulazna vrata,zatim hodnikom do sobnih vrata,skrene gdje treba do kuhinje.😂

Back