Žene pitaju 2

nema veze sa temom, ali sad imam potrebu da vam pokazem najlepsi krevet za dnevnu sobu, a i razvlaci se.

ja sam zaljubljena u ovaj krevet, kvalitet je upitan, ali dizajn je tacno ono sto ja volim.

https://www.ikea.com/rs/sr/p/hemnes-dnevni-krevet-s-3-fioke-2-duseka-bela-moshult-tvrdo-s69186114/

Zašto te blokira kvalitet?
Solidna je Ikea po kvalitetu. Ima nivoe, ako nije najpovoljnija cena obično je okej, ukoliko je viša kvalitet je super.

Mi smo sada uzimali nekoliko stvari, iz te kategorije više cene i dobili smo garanciju od 10 godina na sofu za dnevni boravak. Isto se sve skida i pere, mebl je od čistog pamuka, pufnasta, kada sedneš ulegne ti guza u jastuke a kada ustaneš sve se vrati. Veoma sam zadovoljna. Zato pođi i pogledaj ako mozes tvoj budući krevet.

Uzeli smo i vuneni tepih, ručni rad na čistoj vuni, detetu krevet od pune brezovine i deo za igračke, isto bajcovana borovina ili brezovina, sve je bilo pristojne cene. Za sofu smo dobili montažu jer je ta garancija ali sve ostalo je muž za pola sata montirao.

Zašto te blokira kvalitet?
Solidna je Ikea po kvalitetu. Ima nivoe, ako nije najpovoljnija cena obično je okej, ukoliko je viša kvalitet je super.

Mi smo sada uzimali nekoliko stvari, iz te kategorije više cene i dobili smo garanciju od 10 godina na sofu za dnevni boravak. Isto se sve skida i pere, mebl je od čistog pamuka, pufnasta, kada sedneš ulegne ti guza u jastuke a kada ustaneš sve se vrati. Veoma sam zadovoljna. Zato pođi i pogledaj ako mozes tvoj budući krevet.

Uzeli smo i vuneni tepih, ručni rad na čistoj vuni, detetu krevet od pune brezovine i deo za igračke, isto bajcovana borovina ili brezovina, sve je bilo pristojne cene. Za sofu smo dobili montažu jer je ta garancija ali sve ostalo je muž za pola sata montirao.

zato sto mi ne treba. :lol: tjah treba mi krevet, ali ne takav, nego onaj neiden ili tarva, kalsican krevet od borovine.

ovaj neiden

https://www.ikea.com/rs/sr/p/neiden-okvir-kreveta-borovina-70395239/

ili ovaj....tarva

https://www.ikea.com/rs/sr/p/tarva-okvir-kreveta-borovina-luroey-s69002426/

spavaca soba je pod kosim krovom tako da bi se prvi bolje uklopio.

i to su jedina dva kreveta na ovom trzistu koja mi se svidjaju, a da cena odgovara. :besna:

nasi proizvodjaci rade uzasan dizajn.

a onaj iz hemnes serije mi je tiha patnja za dnevnu sobu.

ok svidja mi se i hemnes klasicni krevet, samo je malo poskup. i to mi se svidja beli, a bele serije im nisu uvek drvo.

Mislim da takav krevet može da ti napravi neki naš stolar povoljnije, samo treba da se raspitaš mali više.

Ovaj kao tisedal? Ja sto sma gledala sta nasi prave, pre bih spavala na podu. Dizajn uzas.....a sad ne znam dal bi radili ovo i drvo mora da se savija za okvir to u svakom slucaju dize cenu. Singl kreveti od bukovine su oko 10 hiljada....ja ako budem kupila nesto vrv ce biti naiden ili tarva, jer me mrzi da se zezam sa stolarima. ja majstore nikako ne volim.

pa kad sam kupila onu kuhinju ema sa dve police iz kuhinje dona, cela kuhinja 12 hiljada na akciji...znas kad je jedan lupio cenu montaze 100 evra. :rotf: a vitorog radio 500 dinara po elemnetu montazu i podizanje gornjih elemenata...znaci 5 delova 2500 (3 gore, 2 dole), police su stigle sklopljene i isle su fraj na zid.

moje licno misljenje je da nasi majstori obozavaju da kradu i zakidaju i ja ih izbegavam u sirokom luku, osim ako nesto nije nuzno.....ovako ikea barem daje garanciju na svoje krevete, pa ako nesto pukne, odes pa se zalis.

ovo ikeino je preskupo, a izgleda kao da ce se raspasti nakon 2 jebacine. ja imam od bukovog drveta, okov platio oko 200e, evo seljakao ga, rasklapao vec 4-5 puta.
dusek sam platio vise, neki je bas debeo, medicinski ima oko 50kg, moraju ga tri covjeka nositi posto je nezgodan za nosenje :))

Kako ja da kupim ovakvu jednu lepu jašu :aha:
Screenshot_2020-09-20-23-34-15-242_com.instagram.android.jpg

zato sto mi ne treba. :lol: tjah treba mi krevet, ali ne takav, nego onaj neiden ili tarva, kalsican krevet od borovine.

ovaj neiden

https://www.ikea.com/rs/sr/p/neiden-okvir-kreveta-borovina-70395239/

ili ovaj....tarva

https://www.ikea.com/rs/sr/p/tarva-okvir-kreveta-borovina-luroey-s69002426/

spavaca soba je pod kosim krovom tako da bi se prvi bolje uklopio.

i to su jedina dva kreveta na ovom trzistu koja mi se svidjaju, a da cena odgovara. :besna:

nasi proizvodjaci rade uzasan dizajn.

a onaj iz hemnes serije mi je tiha patnja za dnevnu sobu.

ok svidja mi se i hemnes klasicni krevet, samo je malo poskup. i to mi se svidja beli, a bele serije im nisu uvek drvo.

Joj, pa znam ovaj prvi. Imao je drug taj, malo je nestabilaniji. Nekako nije drvo - drvo, ne znam kako da ti objasnim, nema debljinu, gustinu i težinu. Izgleda lepo, ja volim skandinavsku estetiku ali ne mogu da zamislim dvoje kako bez ustezanja vode ljubav na njemu.
Iz iste serije sam sada sinu kupila police za igračke, to je ta bajcovana borovina. Lepe su, imaju šarm, deluju rusticno i potpuno su neutralne, kako volim ali to je jako tanka ploča, laka...nisam smela ni mnogo knjiga da stavim. Mogu ti fotografisati sutra izbliza, jači muškarac može ploče polomiti.

Jedino da stavis super dusek pa da mu on da strukturu. Verujem da tako može. A da je sladak i meni je sladak:)
Ili da ga kupis pa dokle traje - traje!

moje licno misljenje je da nasi majstori obozavaju da kradu i zakidaju i ja ih izbegavam u sirokom luku, osim ako nesto nije nuzno.....ovako ikea barem daje garanciju na svoje krevete, pa ako nesto pukne, odes pa se zalis.

Ja te potpuno razumem. Meni na licu pise "guska", uvek me prevare i uvek nadrljam.
Poput tebe, volim da odem, kupim, završim sa tim...
Poslednji put, kada smo pre par godina kupovali sudomasinu za stan, došao neki od dva metra, razbacan čovek, meni beba bila mala, opšti haos...elem, da vam privežem, dobro, povežite...nadvisi čoveka i postavi se tako da ti pristaneš. Poveže, ja mu još to i platim dodje mm, padne čovek u nesvest. Izgubili smo garanciju. Mora ovlašćeni servis da poveže. Tako da...mnogo muvaju pa koga prevare - prevare. Ja iskreno mislim da ti je bolja Ikea osim ako se sama ne razumes u stolariju.

Isto kao bilo koja online kupovina. Odabereš šta hoćeš, platiš karticom, ostaviš podatke, i čekaš da stigne. Ima opcija da pratiš pošiljku, ali samo do ulaska u Srbiju. Zato su i prestali da šalju, jer se većim pošiljkama gubio trag kada uđu u Srbiju. Kao da upadnu u crnu rupu. :(
Meni je stiglo sve, ali ja nikada nisam ni naručivala ništa skupoceno i glomazno. Uvek su bili mali paketi, i sve mi je stiglo dobro, sem jednog silikonskog kalupa. Valjda nisu imali takav kakv sam naručila, pa mi poslali sličan. Ono što mi nije poslato, pare su mi vraćene na račun.

Немам потребу да било шта купујем на тај начин а и оно што ме занима је толико скупо да би и шипинг био брррр
Хтела сам да наручим онај тумблер за полирање камења али сам се брзо предомислила.

Ovog je prošle godine bilo na Aliju koliko god hoćeš. Ima verovatno i sada, ali više ne važi Free Shipping.

Evo ovde https://www.aliexpress.com/item/400...earchweb0_0,searchweb201602_,searchweb201603_

Jakna košta 17$, a dostava 56$.
Bzvz, jedino ako primetim da su se promenili uslovi slanja javljaju pa da me uoutiš kako da prođem kroz porudžbinu. Za sad neka ćuti tamo. Ne znam kakvi su uslovi za CG pa da vidim sa decom.
Hvala Domaćice.

ovo ikeino je preskupo, a izgleda kao da ce se raspasti nakon 2 jebacine. ja imam od bukovog drveta, okov platio oko 200e, evo seljakao ga, rasklapao vec 4-5 puta.
dusek sam platio vise, neki je bas debeo, medicinski ima oko 50kg, moraju ga tri covjeka nositi posto je nezgodan za nosenje :))

meni u stvari za kicmu treba daska sa tankim dusekom. ono a cemu ja spavam je muciliste za druge. :mrgreen:

Kako ja da kupim ovakvu jednu lepu jašu :aha:
Pogledajte prilog 767181

ja taman htela da ti napisem premeris poluobim ispod pazuha, duzinu rukava, ali sa unutrasnje strane, a ne od ramena, jer je unutrasnja strana fiksirana pazuhom, onda izmeris rame- rame, poluobim struka i duzinu po sredini ledja i posaljes poruku i pitas za mere jakne...onda skontam da si nesto drugo mislila. :lol:

Joj, pa znam ovaj prvi. Imao je drug taj, malo je nestabilaniji. Nekako nije drvo - drvo, ne znam kako da ti objasnim, nema debljinu, gustinu i težinu. Izgleda lepo, ja volim skandinavsku estetiku ali ne mogu da zamislim dvoje kako bez ustezanja vode ljubav na njemu.
Iz iste serije sam sada sinu kupila police za igračke, to je ta bajcovana borovina. Lepe su, imaju šarm, deluju rusticno i potpuno su neutralne, kako volim ali to je jako tanka ploča, laka...nisam smela ni mnogo knjiga da stavim. Mogu ti fotografisati sutra izbliza, jači muškarac može ploče polomiti.

Jedino da stavis super dusek pa da mu on da strukturu. Verujem da tako može. A da je sladak i meni je sladak:)
Ili da ga kupis pa dokle traje - traje!

:rida:

sad si me dotukla. :rida:

bolje da si uzela necim da me bijes, nego ovo....:(

ma bre, meni ne odgovaraju duseci.......druga opcija mi je da pravim od paleta dusek, ali s aspojenim letvicama, ili nekom plocom umesto letvica. na dusecima se malo ukocim i boli me lumbalni deo. a da sad kupujem neki super skup dusek i da ispadne da mi ne odgovara, a za ovo sma sigurna da mi se kicma odmori.

to je ono sto ja kazem da je ikein kvalitet upitan, ali s druge strane daju visegodisnju garanciju. racunam ne bi prodavali nesto sto ce da pukne, ako im je garancija par godina? :think:

moj preruzni ormar je forma ideale i pretrpeo je selidbu, jos ga jadnog vukli onako u komadu, vezali trakama i nosili, pa je pretrpeo da ga smirglam lepim drvofixom i farbam....i stoji bez mrdanja. a svi pljuvali formu ideale. e sad on je kupljen 2007 godine, mozda su tada radili malo bolje, a mozda i nije toliko lose, nego su bili jako jeftini tada, pa je ljude bilo blam da kazu da imaju jeftin namestaj, pa kao kupili, ali nisu zadovoljni kvalitetom.

a preruznom bas nista ne fali. :huh:

Back