Žene pitaju 2

Ja bih bacila.
Nešto mi je sve pocepano, polomljeno, izandjano asocijacija na lošu energiju. Kao da vazduh stoji, kao da ne mogu dalje.
Volim prozračan prostor. Ukoliko ti takav ne paše, potpuno razumem ali polomljeno, u ime bolje energije, pobacaj.

Nešto mi se koža uhrapavila, nikada nisam imala probleme sa kožom, nikada mi nije ni padalo na um da mogu imati koliko sam navikla na čistu i glatku kožu. Sada su mi obrazi hrapaviji, neki pristici na čelu, kao da sam izborana više oko očiju i koža mi je bar dva broja tesnija.
Mora biti da je do kreme koju sam promenila nema mesec dana.

Ne znam koju kremu sada da uzmem, da li neko ima iskustvo sa antiage preparatima?
ja ne menjam loreal, odlicne su
koristim ih preko 20godina

znaci uzasnuta sam..zadnjih 10-15 dana u stanu videla sam jedno 4 bebe buba ruse. za vise od 4 godine nisam imala nijednu bubetinu. zivot mi se smuci svaki put kad ih vidim.

koje je super efikasno sredstvo za prskanje...hocu ceo stan da naprskam i natopim...gadi mi se. evo sad sam jednu ubila i povraca mi se.

ja ih se ne plasim, samo su mi uzasno gadne zeludac mi se podigne.
tamo gde si ih videla, nalazi im se leglo
verovatno si ih donela sa nekom ambalazom u kucu\meni su se jednom tako uvukle iz paketa sa mlekom i zavukle iza gornjeg viseceg dela kuhinje u kojoj je bojler
sve smo morali da skinemo da bi ocistili deo gde su napravili gnezdo
ako nije to, nego ti ulaze preko otvora za cevi iz drugih stanova, najbolje je da pozoves zzdd i da ti oni isprskaju ceo stan..bices mirna godinu dana
bilo bi jos bolje kad bi i komsije to isto odradili, onda bi vam to bilo trjano resen problem

znaci uzasnuta sam..zadnjih 10-15 dana u stanu videla sam jedno 4 bebe buba ruse. za vise od 4 godine nisam imala nijednu bubetinu. zivot mi se smuci svaki put kad ih vidim.

koje je super efikasno sredstvo za prskanje...hocu ceo stan da naprskam i natopim...gadi mi se. evo sad sam jednu ubila i povraca mi se.

na vikendici koja je sva supljikava (stara drvenarija) koristila sam praskasto sredstvo koje je mamac a ujedno i otrov. Apsolutno je efikasno. Moze se koristiti posipanjem po coskovima/ivici...moze se pomesati sa vodom i koristiti kroz rasprsivac ili ga sa malo vode napraviti kao pastu i namazati.
`muvan` pise na etiketi (pakovanje je u kesici ili u kutijici), ima ga na pijacama.
Na kalenicu kosta od 200-250...na pijaci b.brdo u pozeskoj sam platila 130d

https://www.happygarden.rs/product/...svabe-bubaruse-i-mrave-pakovanje-30-gr-spric/

ne razmisljaj se ni sekunde
prodavnica je na vrhu vojvode stepe..tokom one izolacije su se meni nakotile.. .. usla je neka trudna i napravila je leglo a ja nisam video jer su bile iza kuhinjskih elemenata i onda su verovatno neke iz njihovog legla napravile novo leglo..
bio je uzas..svaki put kad udjem u kuhinu vidim nekoliko da gamizu..
i tad nisam hteo da pozovem onog sto prska zbog korone a znao sam za gel ranije i otisao sam i kupio ga
u roku od 3 dana od sigurno njih na desetine i desetine evo vec peti mesec nema nijedne..samo sam ih nalazio mrtve
i nema ih vise
..ubedljivo najbolje sredstvo.
stim sto su tad imali dva razlicita gela..ne secam se da li sam uzeo ovaj sa linka ili taj drugi..pitao sam prodavca koji je bolji.

Poslednja izmena:
gel je najbolji.to su "bombonice" za njih
obozavaju da ga jedu a ubija na mrtvo :)
i najlakse se koristi..samo istisnes iz tube gde zelis..

potrebnio je dva do tri dana da ih sve pobije dok sve ne nalete na njega u blizii njihovog kretanja..zato ga stavi gde obicno idu..ja sam cak stavio i na salvetu koju sam stavio na radnu povrsinu kuhinjskog stola i tokom dana sklonim i uvece opet vratim.

i 100% delotvorno.. nema sanse da omane..samo uzmi dobar..rekoh ti gde sam ja kupio siguran.

na vikendici mi je bilo i mrava,buba rusa, bubasvaba, stonoga
nisam smela da spavam tamo dok nisam na preporuku nabavila taj `muvan`....bukvalno sam se posle odmorila, nikada niceg vise nije bilo.

ja sam u stanu na 4 spratu....:sad2:

znas kad sam sa mamom zivela na vracaru i u stanu nikad nije bilo buba. i odjednom se u kuhinji i trpezariji pojavile tako mic po mic (kuhinjska nisa i vezano trpezarija). keva i ja prskale i sredjivale i sta znam, ali one sve vise i vise. bukvalno opsada. znaci, nije moglo da se zivi od njih. po sobama ih nije bilo.

dolazim ja kuci i mama mi kaze - ne smem da ti kazem, ja reko - sta....kaze ona nasla im leglo i leglo je bilo u sporetu. ona ih sve naprskala i poubijala, posle ih nije bilo. ali da sam ja bila u trenutku kad ih je nasla u leglu, mislim da bih prestala da jedem dozivotno.

ladno se naselile u sporet. :eek:

naravno salis se...nema potrebe da prskas svim i svacim, koristi jedno od predloga, pa ako nisi zadovoljna drugo nabavi
p.s. odvratni su i nekorisni insekticidi u bocama/spreju...imaju samo trenutno dejstvo a smrde odvratno (bar meni, ne podnosim skoro nikakve mirise)

znaci to je mamac i otrov, isto kao i moj muvan
da..izgleda da je tako
ne sumnjam da je i tvoj muvan efikasan ali je ovo jednostavnije..nema zezanja.samo spricnes iz tube gde zelis...
i sto je najbitnije traje..ja i dalje vidim parcice gela po coskovima gde sam ga razbacao...ne moze da se spere..a kao sto rekoh..mozes da gastavis na neku povrsinu (salveta..daska) i da ga prenosis ..tokom dana ga sklonis a uvece kad dolaze da ga postavis negde gde ne bi mogla da prskas kao sto je recimo radna povrsina stola ili neko drugo mesto.

Kupi vitamine. Mozda je I do klime, ako ste se selili, mozda ti klima ne lezi, pa dok se malo organizam navikne. Ako si promijenila kremu, vrati se svojoj standardnoj I meni kod tih promjena fino djeluje pantenol gel, namazem navece.

Uzeću vitamine, sigurno. Upravo tragam za nekim "delotvornim".
Jeste, selili smo se, sunce pilji u stakleni zid, izgoreh živa.

Kupila sam celu liniju La roche posay za osetljivu, dehidriranu kožu i kupila sam čaj:).
Ova godina je bila teza, slagala sam musaku, red kafe pa red šećera, prelivenu nervozom i nesanicom. Kosa mi je prva reagovala a sada i koža. Sujetnija sam nego mislim, odmah sam izbacila popodnevne kafe, večeru, uvela dva čaja, za spavanje i za "lepotu", novu kozmetiku i tražim vitamine.
Kaze mi sestra, aman Freya ljudi stare...neka stare, mogu da starim i negovana:)
Ona mi je dala preporuku i za neki serum, antiage serum, pa cu podeliti utiske o njemu ovde.

Back