- Poruka
- 121.748
Pa pitala sam jos juce jel znate nekoga da je iso u it akademijuKakvo usavrsavanje? Ja mogu da ti pompgn sa CIPS![]()
Al me svi iskulirali vezu goblene

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa pitala sam jos juce jel znate nekoga da je iso u it akademijuKakvo usavrsavanje? Ja mogu da ti pompgn sa CIPS![]()
Ja znam. Drug mog starijeg sina. Ali ti ni od kakve pomoći ne mogu biti, jer se njih dvojica sučajno sretnu 2x godišnje, pa zato ćutim.Pa pitala sam jos juce jel znate nekoga da je iso u it akademiju
Al me svi iskulirali vezu goblene![]()
Ne znam, koliko se secam... jel to za tebe?Pa pitala sam jos juce jel znate nekoga da je iso u it akademiju
Pa da, smekam smer za graficki i prnt dizajnNe znam, koliko se secam... jel to za tebe?
Pa jel ima sin njegov kontaktJa znam. Drug mog starijeg sina. Ali ti ni od kakve pomoći ne mogu biti, jer se njih dvojica sučajno sretnu 2x godišnje, pa zato ćutim.
Aha, pa mozda da pitas Vraganu jel to vredi?Pa da, smekam smer za graficki i prnt dizajn
Nego nije meni tu toliko do casova fotosopa (odrzim ja njima casove)
Nego obecavaju neke jake prakse po nekim firmama i budzenje portfolija, e taj deo me zanima, dal lazu ili stvarno cimaju da ti nabudze portfolio, jer to je u mom svetu najbitnije
Ma pazi sve sto te oni tamo uce naucices i sam, ili uz neki jeftini kursAha, pa mozda da pitas Vraganu jel to vredi?
Da, moras da proveris sve dobro. Koliko kosta?Ma pazi sve sto te oni tamo uce naucices i sam, ili uz neki jeftini kurs
Ne treba meni od njih da me nauce fotosop ili ilustrator
Treba mi da me ubace u sistem prakse, projekte, iskustvo, budzenje portfolija....
A to moze da mi odgovori neko ko je iso tamo, da li ispunjavaju obecano
Jer ako se sve svede na klasicni kurs obuke rada u nekom programu onda ne vrede te pare
Recimo imam druga on je tako na n zelandu za 3d zavrsio, al je ceo akcenat bio na praksi projektima saradnja sa firmama, i onda je lepo posle toga slao portoflio bogat projektima i dobio posao
To je cela sustina
Dal je ova skola na tu foru kako se predstavljaju....? Il ce da se svede na glupavi kurs programa
Aj ako neko ima bilo koga koji god da je smer nebitno, sustina je na praksi, dal daju obecano?
2 soma traje godinu danaDa, moras da proveris sve dobro. Koliko kosta?
I meni dugotrajniji poslovi vezani za iglu i konac izazivaju nervozu, ali neke ljude smiruje izrada goblena, kod nas se to kaže ''bockanje'', moj komša je počeo da bocka u nekim srednjim godinama, puna mu je kuća goblena koje je nabockao, to mu je takođe bila antistres terapija, bio je komandir u dežurnoj službi SUP-a, ono što se danas naziva interventnom murijom, dakle bavio se poslom skopčanim sa tenzijama, nasiljem, svim mogućim trzavicama, tako da ga je bockanje goblena uz neumereno uživanje duvana opuštalo.Наша Читачица није била урамљена, то је мојој мајци била више терапија, сви ти ручни радови...то зависи од особе, ја бих се после 2 дана такве терапије самоубила![]()
Nije, to je drugoTo što tebe interesuje je ona ComTrade IT akademija?
https://www.it-akademija.com/To što tebe interesuje je ona ComTrade IT akademija?
Pa ko brani vama mladima usavrsavajte seHebali vas gobleni, niko na usavrsavanje i obrazovanje ne misli![]()
znamPa pitala sam jos juce jel znate nekoga da je iso u it akademiju
Joj, Metlajo...uglavnom pljuju i oni koji su završili.
Ko lik iz nekog romana (:I meni dugotrajniji poslovi vezani za iglu i konac izazivaju nervozu, ali neke ljude smiruje izrada goblena, kod nas se to kaže ''bockanje'', moj komša je počeo da bocka u nekim srednjim godinama, puna mu je kuća goblena koje je nabockao, to mu je takođe bila antistres terapija, bio je komandir u dežurnoj službi SUP-a, ono što se danas naziva interventnom murijom, dakle bavio se poslom skopčanim sa tenzijama, nasiljem, svim mogućim trzavicama, tako da ga je bockanje goblena uz neumereno uživanje duvana opuštalo.
i jesu imali dobru praksu po raznim firmama... kako obecavaju?
Nego obecavaju neke jake prakse po nekim firmama i budzenje portfolija, e taj deo me zanima, dal lazu ili stvarno cimaju da ti nabudze portfolio, jer to je u mom svetu najbitnije
ja ovde nigde ne videh da daju praksu
i jesu imali dobru praksu po raznim firmama... kako obecavaju?
Ok....jasta su
cim im vide papiric pocnu se smijat
A jel si razmisljala da upises studije negde napolju? Ili kurs?Ok....