Žene pitaju 2

A jel si razmisljala da upises studije negde napolju? Ili kurs?
Sad je to neizvodljivo
To moze ako mi prvo uspe da odem tamo da radim, pa onda...
Studije 4 god me ne zanimaju, nemam vremena za to i to je preskupa rabota
Ali nesto od godinu ili dve sto da ne ako bude prilike kasnije....

U usa kanadi i australiji je to jako dobro organizovano sa koledzima od 1 ili 2 god.... dobijes taman kolko ti treba a ostalo je na iskustvu....

Nase skolstvo je po tom pitaju njesra jer nema tih dobrih jednogodisnjih i dvogodisnjih usmerenih kurseva

Sad je to neizvodljivo

U usa kanadi i australiji je to jako dobro organizovano sa koledzima od 1 ili 2 god.... dobijes taman kolko ti treba a ostalo je na iskustvu....

Nase skolstvo je po tom pitaju njesra jer nema tih dobrih jednogodisnjih i dvogodisnjih usmerenih kurseva

onda pravac na Univerzitet u Cajnicu!

Sad je to neizvodljivo

Sve ozbilnije strane komp. koje kod nas postoje, traže fax. I za grafički diz.
Rizikuj eto u Australiji.....

Prvo netacno
Drugo ja ne planiram da radim to ovde....niti da radim samo to...ta prica nema veze sa mnom....
Hocu da unapredim i zaokruzim ovo sada sto vec radim....
Šta kažu konkursi ozbiljnih firmi?
Moj poznanik je sad prof. na Pimenjenim, al jeste istina,.stekao je reputaciju svetskog glasa u Sloveniji bez faxa....al je završio makar dizajnersku, visio preko na predavanjima, jedan među milion...Diplomirao je pod stare dane, ipak..

Ništa, praxa jeste najvažnija i ako si superteuper.
Nađi neki mod koji će ti doneti to što želiš

Šta kažu konkursi ozbiljnih firmi?
Moj poznanik je sad prof. na Pimenjenim, al jeste istina,.stekao je reputaciju svetskog glasa u Sloveniji bez faxa....al je završio makar dizajnersku, visio preko na predavanjima, jedan među milion...Diplomirao je pod stare dane, ipak..

Ništa, praxa jeste najvažnija i ako si superteuper.
Nađi neki mod koji će ti doneti to što želiš
Zato sto znam gomilu njih iz tog sveta (siroko multimedijalno polje) koji rade u stranim i domacim firmama bez faksa, nego na kontu iskustva i jakog portfolija....
Drugo gledam oglese vani za ovaj multimeeijalni svet i vecinu zabole za diplome oce da vide radove
Rad i trud pa se stigne do negde ako si uporan....to vazi za ovaj svet u kome sam ja, ne pricam za sve ostale, ne vazi za neke druge stvari....

Zato sto znam gomilu njih iz tog sveta (siroko multimedijalno polje) koji rade u stranim i domacim firmama bez faksa, nego na kontu iskustva i jakog portfolija....
Drugo gledam oglese vani za ovaj multimeeijalni svet i vecinu zabole za diplome oce da vide radove
Rad i trud pa se stigne do negde ako si uporan....to vazi za ovaj svet u kome sam ja, ne pricam za sve ostale, ne vazi za neke druge stvari....
Video produkcija je bliska onome što radiš, a i za to ima školica...
Ok.kako ti kažeš sfe...

Video produkcija je bliska onome što radiš, a i za to ima školica...
Ok.kako ti kažeš sfe...
munjoslave bre pa ja da ocu video ja bih sa zmajem to radila, sta ce mi skola za to
mi radimo kompletnu foto i video produkciju
no ja sam odbila da se drndam sa video produkcijom
drzim se foto, samo hocu da dodam jos neke kerefeke koje zalaze u rad dizajna, jer mene zanima da kombinujem ta dva pravca...

munjoslave bre pa ja da ocu video ja bih sa zmajem to radila, sta ce mi skola za to
drzim se foto, samo hocu da dodam jos neke kerefeke koje zalaze u rad dizajna, jer mene zanima da kombinujem ta dva pravca...
A što nećeš? Sa tim se uzimaju pare i to se.traži napolju. Tu nema da nema posla. Gomila naših momaka radi preko...doduše, treba dobra kondicija, propituje se najčešće kad pratiš nekog npr. sportisti ceo svet.
Tu je kinta,.al rekoh tvoja stvar....samo nemoj dupisuješ fake škole (;

ti u stvari hoces da te neko ufura na praksu u dobru firmu zbog bildovanja CV-a jer u principu manje vise znas sve sta treba..
to ce ici malo teze i ne ocekuj to od te it akademije.

A što nećeš? Sa tim se uzimaju pare i to se.traži napolju. Tu nema da nema posla. Gomila naših momaka radi preko...doduše, treba dobra kondicija, propituje se najčešće kad pratiš nekog npr. sportisti ceo svet.
Tu je kinta,.al rekoh tvoja stvar....samo nemoj dupisuješ fake škole (;
Ma necu upisujem nista dok ne ispitam sta kako...pa nisam poludela.... samo se raspitujem bWe

E necu ja video, mogu da snimam nije frka kad zatreba, ali munjoslave ono posle, to je horor, montaza je uzasna, ne bih radila ono nema para
Niti me zanima da pratim po svetu neku yt budalu, znam zamalte koje to rade i super su tu pare, neka fala....
Svako prema svojim zeljama....

ti u stvari hoces da te neko ufura na praksu u dobru firmu zbog bildovanja CV-a jer u principu manje vise znas sve sta treba..
to ce ici malo teze i ne ocekuj to od te it akademije.
Bingo
Neka mala praksica ovde onde da se nafura portfolio i sa tim delom rada u ilustratoru i indesign
I onda sam kompletna sa pre i post foto produkcijom i za stampu i web

Druga solucija je da to pojurim na online sajtovima za frilens poslice.... nego sam prvo smekala te skole sto obecavaju svasta da vidim kolko lazu :lol:

ti bolje nauci taj video i to kako spada
samoproklamiranih dizajnera ima ko govana ionako

postprodukcija
tu imas prostora da naucis i da se uvalis na neku dobru sljaku
jel ja pisem svahili?
kazem necu da radim video postprodukciju ne postoje pare za to, a tu mi je ispred nosa mogucnost
ti mi kazes idi radi to
dakle stvarno :lol:

foto postprodukcija je ono sto zelim, i hocu da je prosirim

to dal ima satro dizajnera ko kusih pasa mene zabole, ja ni ne zelim da budem dizajner, ergo ni samoproklamovani dizajner
ima jos vise video montazera da ti se prissere, ja im govorim kako da rade kolor korekcije :lol: tri boje ne razlikuju...menjamo ih ko tampone ne mozes naci normalnog...

dakle pitanje je bilo da li znate nekoga iz it akademije
nema sta dalje da ga tupimo

jel ja pisem svahili?
kazem necu da radim video postprodukciju ne postoje pare za to, a tu mi je ispred nosa mogucnost
ti mi kazes idi radi to
dakle stvarno :lol:

foto postprodukcija je ono sto zelim, i hocu da je prosirim

to dal ima satro dizajnera ko kusih pasa mene zabole, ja ni ne zelim da budem dizajner, ergo ni samoproklamovani dizajner
ima jos vise video montazera da ti se prissere, ja im govorim kako da rade kolor korekcije :lol: tri boje ne razlikuju

dakle pitanje je bilo da li znate nekoga iz it akademije
nema sta daje da ga tupimo

znam
ne bih mi macku poslala po taj papir da njime obrishe pedu
eto

Back