Žene pitaju 2

Aha, pa mozda da pitas Vraganu jel to vredi?
Ma pazi sve sto te oni tamo uce naucices i sam, ili uz neki jeftini kurs
Ne treba meni od njih da me nauce fotosop ili ilustrator
Treba mi da me ubace u sistem prakse, projekte, iskustvo, budzenje portfolija....
A to moze da mi odgovori neko ko je iso tamo, da li ispunjavaju obecano
Jer ako se sve svede na klasicni kurs obuke rada u nekom programu onda ne vrede te pare

Recimo imam druga on je tako na n zelandu za 3d zavrsio, al je ceo akcenat bio na praksi projektima saradnja sa firmama, i onda je lepo posle toga slao portoflio bogat projektima i dobio posao
To je cela sustina
Dal je ova skola na tu foru kako se predstavljaju....? Il ce da se svede na glupavi kurs programa

Aj ako neko ima bilo koga koji god da je smer nebitno, sustina je na praksi, dal daju obecano?

Ma pazi sve sto te oni tamo uce naucices i sam, ili uz neki jeftini kurs
Ne treba meni od njih da me nauce fotosop ili ilustrator
Treba mi da me ubace u sistem prakse, projekte, iskustvo, budzenje portfolija....
A to moze da mi odgovori neko ko je iso tamo, da li ispunjavaju obecano
Jer ako se sve svede na klasicni kurs obuke rada u nekom programu onda ne vrede te pare

Recimo imam druga on je tako na n zelandu za 3d zavrsio, al je ceo akcenat bio na praksi projektima saradnja sa firmama, i onda je lepo posle toga slao portoflio bogat projektima i dobio posao
To je cela sustina
Dal je ova skola na tu foru kako se predstavljaju....? Il ce da se svede na glupavi kurs programa

Aj ako neko ima bilo koga koji god da je smer nebitno, sustina je na praksi, dal daju obecano?
Da, moras da proveris sve dobro. Koliko kosta?

Da, moras da proveris sve dobro. Koliko kosta?
2 soma traje godinu dana
Napolju imas isto tako od godinu ili dve al je mnogo skuplje, jedino da ti firma za koju radis stipendira al to je vec nesto sto za sada spada u domen sf
Ja imam sirok dijapazon iskustva sa zmajem jer mi radimo svasta, tako da sto se foto dela i retusiranja tice imam sta god oces, ali bih onaj dizajnerski deo da prosirim a to nemam kod zmaja dovoljno, i sad gledam kako to da dobijem....

Наша Читачица није била урамљена, то је мојој мајци била више терапија, сви ти ручни радови...то зависи од особе, ја бих се после 2 дана такве терапије самоубила :lol:
I meni dugotrajniji poslovi vezani za iglu i konac izazivaju nervozu, ali neke ljude smiruje izrada goblena, kod nas se to kaže ''bockanje'', moj komša je počeo da bocka u nekim srednjim godinama, puna mu je kuća goblena koje je nabockao, to mu je takođe bila antistres terapija, bio je komandir u dežurnoj službi SUP-a, ono što se danas naziva interventnom murijom, dakle bavio se poslom skopčanim sa tenzijama, nasiljem, svim mogućim trzavicama, tako da ga je bockanje goblena uz neumereno uživanje duvana opuštalo.

Joj, Metlajo...uglavnom pljuju i oni koji su završili.
Šta je god. dana...kurs...bilo gde da upišeš je-kurs..pa posle 1000 sklekova i 1000 trbušbnjaka sama ...što.se praxe tiče tiče, imaš i druge forume, pa iščitaj i tamo, a i ovde su za ITA ništa lepo nisu rekli...Za grafički diz. verujem da je isto kao i za druge smerove.

I meni dugotrajniji poslovi vezani za iglu i konac izazivaju nervozu, ali neke ljude smiruje izrada goblena, kod nas se to kaže ''bockanje'', moj komša je počeo da bocka u nekim srednjim godinama, puna mu je kuća goblena koje je nabockao, to mu je takođe bila antistres terapija, bio je komandir u dežurnoj službi SUP-a, ono što se danas naziva interventnom murijom, dakle bavio se poslom skopčanim sa tenzijama, nasiljem, svim mogućim trzavicama, tako da ga je bockanje goblena uz neumereno uživanje duvana opuštalo.
Ko lik iz nekog romana (:

Back