Žene pitaju 2

vec sam napisala, da prosirim vec postojecu delatnost ps i lr sa id i ai uz odgovarajucu praksu zbog portfolija
imam pun porfolio sa lr i ps ali mi fale ova druga dva
ne znam sta tu nije jasno pa si otisla u video i 3d, kad veze nema....

Screenshot_20200206-030802_Chrome.jpg Screenshot_20200206-030735_Chrome.jpg

Ja pretpostavljam da je ovo bla bla truc zarad reklame, zato mi treba necije iskustvo sa njima

pitaj ih konkretno..i ti zaobilazis a delujes mi kao direktna osoba..zovi brate sestro metlaja :)
pitaj na koje se to renomirane firme odnosi i koji uslov treba da se ispuni jer ono "ako pokaze izuzetno angazovanje i da se istakne svojim zalaganjem i rezultatima" je preopsiran pojam i neka ti konkretizuju na osnovu kojih parametara se to radi.

ali znaj jednu stvar...ako nemaju da ti odgovore na koje se firme odnosi onda zaboravi celu pricu... oni vec moraju da imaju ugovore o saradnji sa firmama i vec moraju da imaju spisak firmi ako to ozbiljno rade..a ne ono u fazonu ubacicu kod ortaka u firmu jedno dvoje .. troje godisnje da mogu da kazem da to radim.

pitaj ih konkretno..i ti zaobilazis a delujes mi kao direktna osoba..zovi brate sestro metlaja :)
pitaj na koje se to renomirane firme odnosi i koji uslov treba da se ispuni jer ono "ako pokaze izuzetno angazovanje i da se istakne svojim zalaganjem i rezultatima" je preopsiran pojam i neka ti konkretizuju na osnovu kojih parametara se to radi.

ali znaj jednu stvar...ako nemaju da ti odgovore na koje se firme odnosi onda zaboravi celu pricu... oni vec moraju da imaju ugovore o saradnji sa firmama i vec moraju da imaju spisak firmi ako to ozbiljno rade..a ne ono u fazonu ubacicu kod ortaka u firmu jedno dvoje .. troje godisnje da mogu da kazem da to radim.
Pa iskreno ne zovem jer ocekujem da me lazu
Najlakse je zvati, no dace mi sekretaricu kojoj su rekli sta mora da kaze...
Pa sam u fazonu daj da cujem od onoga ko je bio tamo

Znaci ako imaju ugovor onda imaju i obavezu da mi to kazu? Ili zastita podataka pa ne moraju?

Zvacu bas da pitam, nije frka....al ne nadaj se necemu senzacionalnom

Bas me zanima kad se upisuje sta se potpisuje, dal tad ima ugovora u kome mozda pise sa kojim firmama.....

sve ih to pitaj.

ne moze sekretarica da te maze i laze ako trazis konkretno..zato ce najverovatnije odgovor biti neodredjen a to znaci da muljaju..

nema tu ni govora o zastiti podataka..to je njihova reklama..saljemo ljude na praksu u google design razvojni studio u beogradu (mislim sad sam lupio)

i pitaj ih da li se potpisuje neki ugovor u kome pisu i njihove obaveze ili je samo u fazonu..dodji..daj pare i odslusaj..

znaci kazi da si ti vec strucnjak u toj oblasti i da tebe najvise zanima ne toliko ucenje jer vecinu stvari vec znas nego konkretna praksa i samo ne padaj na neodredjen odgovor tipa najbolji idu...idu gde i kako se biraju najbolji.. i koliko njih po grupi ide na praksu.

sve ih to pitaj.

ne moze sekretarica da te maze i laze ako trazis konkretno..zato ce najverovatnije odgovor biti neodredjen a to znaci da muljaju..

nema tu ni govora o zastiti podataka..to je njihova reklama..saljemo ljude na praksu u google design razvojni studio u beogradu (mislim sad sam lupio)

i pitaj ih da li se potpisuje neki ugovor u kome pisu i njihove obaveze ili je samo u fazonu..dodji..daj pare i odslusaj..

znaci kazi da si ti vec strucnjak u toj oblasti i da tebe najvise zanima ne toliko ucenje jer vecinu stvari vec znas nego konkretna praksa i samo ne padaj na neodredjen odgovor tipa najbolji idu...idu gde i kako se biraju najbolji.. i koliko njih po grupi ide na praksu.
Si sefe :ortakinje:

Ja ih sada koristim, već par dana. To još one sa starom dioptrijom, dok mi ne stignu nove.Skoro sam se navikla, progledala sam. Bolje je, više ne naprežem oči da sa onima za daljinu vidim nešto blizu.
A privikavanje? Jel' teško?
Moje dete mi juče reklo da moramo imati roditeljski pre kupovine tih stakala. Kaže da nema da ne mogu da se naviknem, da me boli glava, da mi se vrti. Ako dam tolike pare, ima da ih nosim. :lol:
Jer imam neke papreno plaćene, nahvaljene da ću sa njima da vidim 2m pod zemljom, a stoje u futroli. Služe za gledanje tv, a to je 4× mesečno, i vožnju, a to je max 3 - 4× mesečno. :(
Dok ja iskuckam, ti odgovorila sve što me zanimalo.
Ok, hvala.

A privikavanje? Jel' teško?
Moje dete mi juče reklo da moramo imati roditeljski pre kupovine tih stakala. Kaže da nema da ne mogu da se naviknem, da me boli glava, da mi se vrti. Ako dam tolike pare, ima da ih nosim. :lol:
Jer imam neke papreno plaćene, nahvaljene da ću sa njima da vidim 2m pod zemljom, a stoje u futroli. Služe za gledanje tv, a to je 4× mesečno, i vožnju, a to je max 3 - 4× mesečno. :(
Dok ja iskuckam, ti odgovorila sve što me zanimalo.
Ok, hvala.
Treba znati da sa multifokalnim nije prijatno duže čitati, ili gledati TV. Tako da je moje mišljenje da bi sve bilo idealno potrebne su još jedne za daljinu, npr. kad se ležeći gleda tv, i jedne za čitanje (knjige, forum:lol:) Znači od sad ću da imam troje naočara.:rotf:

Multifokalne su dobre za vožnju( možeš da vidiš daleko ali i komandnu tablu, navigaciju) i za svakodnevne situacije gde ti se često menja fokus, čas ti treba blizu, čas daleko

Ako filmove nikada ne gledaš ležeći onda može bez tih za daljinu, pa ostaju multifokalne i za čitanje.
Ja tv ne gledam uopšte. Sem to jednom nedeljno, kada gledam seriju. Iz fotelje, ne ležim.
Sada razmišljam, ja ležim samo kada spavam. :rotf:
Trenutno čitam i koristim mobilni bez naočara. Ali, juče na pregledu kada mi je određivala dioptriju, davala mi je da čitam sa naočarima, i to mi je bilo ok.

Ja tv ne gledam uopšte. Sem to jednom nedeljno, kada gledam seriju. Iz fotelje, ne ležim.
Sada razmišljam, ja ležim samo kada spavam. :rotf:
Trenutno čitam i koristim mobilni bez naočara. Ali, juče na pregledu kada mi je određivala dioptriju, davala mi je da čitam sa naočarima, i to mi je bilo ok.
Možda je onda tebi još rano za multifokalne, nije ti velika dioptrija. Verovatno ti je za čitanje svega 0,5 ili 0,75.

Back