kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
Hihi koje ste pegule !Ja ubjedjena da zena-klada nema a ono .. Njima se redaju ! Hm..
Podhitno u Hungary![]()
.........eeeeeeeeee to josh nisam probao a chuo sam divne stvari ...............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hihi koje ste pegule !Ja ubjedjena da zena-klada nema a ono .. Njima se redaju ! Hm..
Podhitno u Hungary![]()

dakle ne verujem.....i sta ti onda?
kazes mala ti ne..ti si klada![]()
.........svinja sam znam ...........
sve ili samo gacice? 
.....e bash takve sam dve imao ,sve ziva vatra dok se ne skine a ondak nemi film i to trajalo mesec dana ,reko mozda treba da se opusti i ona se previshe opustila i ne mrda .............![]()

cepash u kolima?sve ili samo gacice?
![]()

mozda ti mlogo veliki pa je stra` da joj ne pokidas plucnu maramicu![]()
.......joj neprijatno mi stvarno ,razmishljam s jedne strane mozda su zivnule a sa druge rekoh nemoj smoricesh se ................i ondak kao postanem kao totalno perverzan (znam da to ne vole javno i kad se pricha ) ono kao sad bih te u kolima pocepao ,przish me ako mi ne dash umrecu a one bi se valjda opet i zabavljale sa mnom tako da uspeva fora matorog perverznjaka ......................svinja sam znam ...........
![]()
jesi...![]()
.........veruj mi onda bi shetao go .................ma nikad ih nisam skapirao ,pogotovu shto se samnom sve devojke veoma brzo i lako opushtaju ..............![]()

..izvini sto se smejem..nego mi palo na pamet da si sa tom tvojom opustajucom metodom mozda preterao u ona dva slucaja sa zenama kladama

a sad ozbiljno..i sta radis kad opustash..
...izvni...jako mi je smesno

............ali se pravim da sam slatko malo prase ............![]()
dobro onda cu te zvati torentee moj palermo..kad tebe i mene nema..ova tema ugasena....ispada da su sve zene neklade i svi muskarci rodjeni ljubavnici..a u zivotu nista tako nije....jer da jeste..onda ne bi bilo toliko samih usamljenih tuznih i ostavljenih
..izvini sto se smejem..nego mi palo na pamet da si sa tom tvojom opustajucom metodom mozda preterao u ona dva slucaja sa zenama kladama
ne mogu da prestanem da se smejem...a sad ozbiljno..i sta radis kad opustash..
...izvni...jako mi je smesno
![]()

dobro onda cu te zvati torente
..to mi je omiljeni lik sa politike
![]()

........ne znam ,valjda se ne foliram ,pricham kao da se znamo 100 godina (naravno ako ima hemije ) i to se uvek desi pre nego shto smo i mislili ,i pokushavam da im udovoljim vishe nego sebi ................da da i one se smeju kao blesave a mozda mi zato i daju jer bi u protivnom umrle od smeha ............![]()
......nemoj molim te .............![]()

pa zar nije tacnije reci---koliko ce ko od partnera uciniti da potpuno zadovolji partnera zavisi i kvalitet sexa...prepostavka je da su emocije tu /mozda sam malo staromodan/zelja za neznoscu tu...alat tu...samo je potrebna zelja da se ono drugo zadovolji...i to je sve...

[/QUOTE]

...pa bude svasta...evo spremna sam za ozbiljan razgovor
[/QUOTE]

...................shto bi rekao slavuj iz mrchajevaca .........."........smej se smej ........." ............![]()

.........[/QUOTE]

[/QUOTE]
...................al nek ide zivot .........
klada? to mi je srednje ime![]()

...................al nek ide zivot .........
[/QUOTE]
..mislim ja..onda je vrag odneo salu

..mislim ja..onda je vrag odneo salu
[/QUOTE]
.....maco,maco bio bih ti djavo ....................![]()