kambodza
Elita
- Poruka
- 15.736
Hihi koje ste pegule !Ja ubjedjena da zena-klada nema a ono .. Njima se redaju ! Hm..
Podhitno u Hungary
.........eeeeeeeeee to josh nisam probao a chuo sam divne stvari ...............

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hihi koje ste pegule !Ja ubjedjena da zena-klada nema a ono .. Njima se redaju ! Hm..
Podhitno u Hungary

dakle ne verujem.....i sta ti onda?
kazes mala ti ne..ti si klada
 .........svinja sam znam ...........
.........svinja sam znam ...........
 sve ili samo gacice?
 sve ili samo gacice? 
.....e bash takve sam dve imao ,sve ziva vatra dok se ne skine a ondak nemi film i to trajalo mesec dana ,reko mozda treba da se opusti i ona se previshe opustila i ne mrda .............

cepash u kolima?sve ili samo gacice?

mozda ti mlogo veliki pa je stra` da joj ne pokidas plucnu maramicu

.......joj neprijatno mi stvarno ,razmishljam s jedne strane mozda su zivnule a sa druge rekoh nemoj smoricesh se ................i ondak kao postanem kao totalno perverzan (znam da to ne vole javno i kad se pricha ) ono kao sad bih te u kolima pocepao ,przish me ako mi ne dash umrecu a one bi se valjda opet i zabavljale sa mnom tako da uspeva fora matorog perverznjaka ......................svinja sam znam ...........

jesi...

.........veruj mi onda bi shetao go .................ma nikad ih nisam skapirao ,pogotovu shto se samnom sve devojke veoma brzo i lako opushtaju ..............

..izvini sto se smejem..nego mi palo na pamet da si sa tom tvojom opustajucom metodom mozda preterao u ona dva slucaja sa zenama kladama
..izvini sto se smejem..nego mi palo na pamet da si sa tom tvojom opustajucom metodom mozda preterao u ona dva slucaja sa zenama kladama

a sad ozbiljno..i sta radis kad opustash..
a sad ozbiljno..i sta radis kad opustash..
 ...izvni...jako mi je smesno

............ali se pravim da sam slatko malo prase ............
 dobro onda cu te zvati torente
 dobro onda cu te zvati torente ..to mi je omiljeni lik sa politike
..to mi je omiljeni lik sa politike
e moj palermo..kad tebe i mene nema..ova tema ugasena....ispada da su sve zene neklade i svi muskarci rodjeni ljubavnici..a u zivotu nista tako nije....jer da jeste..onda ne bi bilo toliko samih usamljenih tuznih i ostavljenih
ne mogu da prestanem da se smejem...a sad ozbiljno..i sta radis kad opustash..

dobro onda cu te zvati torente
..to mi je omiljeni lik sa politike

........ne znam ,valjda se ne foliram ,pricham kao da se znamo 100 godina (naravno ako ima hemije ) i to se uvek desi pre nego shto smo i mislili ,i pokushavam da im udovoljim vishe nego sebi ................da da i one se smeju kao blesave a mozda mi zato i daju jer bi u protivnom umrle od smeha ............
 ...momentalno
...momentalno......nemoj molim te .............

pa zar nije tacnije reci---koliko ce ko od partnera uciniti da potpuno zadovolji partnera zavisi i kvalitet sexa...prepostavka je da su emocije tu /mozda sam malo staromodan/zelja za neznoscu tu...alat tu...samo je potrebna zelja da se ono drugo zadovolji...i to je sve...

[/QUOTE]
[/QUOTE]
 [/QUOTE]
[/QUOTE]

...pa bude svasta...evo spremna sam za ozbiljan razgovor
 [/QUOTE]
[/QUOTE]

...pa bude svasta...evo spremna sam za ozbiljan razgovor [/QUOTE]
[/QUOTE]
 .........
...................shto bi rekao slavuj iz mrchajevaca .........."........smej se smej ........." ............

...pa bude svasta...evo spremna sam za ozbiljan razgovor [/QUOTE]
[/QUOTE]
 .........[/QUOTE]
.........[/QUOTE]

[/QUOTE]
[/QUOTE]
 ...................al nek ide zivot .........
klada? to mi je srednje ime

...................al nek ide zivot ......... [/QUOTE]
[/QUOTE]
 ..mislim ja..onda je vrag odneo salu

..mislim ja..onda je vrag odneo salu [/QUOTE]
[/QUOTE]
.....maco,maco bio bih ti djavo ....................