palermo75
Aktivan član
- Poruka
- 1.277
naravno.. to je prava stvar..
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je to u ovom virtuelnom svetu.. u realu jos i gore..

...i ko zna sta joshm..a bas me interesuje sta su to zene koje nisu klade...klade pretpostavljam leze i nista
a neklade skacu cice vriste, skacu sa ormara...i ko zna sta jos
![]()

hm..a bas me interesuje sta su to zene koje nisu klade...klade pretpostavljam leze i nista
a neklade skacu cice vriste, skacu sa ormara...i ko zna sta jos
![]()
o boze koliko mrzim klade u krevetu
nad takvima se treba izivljavati
mada opet
to im jos vise prija
nema im leka
ebga![]()

ja jopet da pitam.
da li ste ozbiljni kad kazete da ima zensko koje se samo izvrne...?![]()

ja jopet da pitam.
da li ste ozbiljni kad kazete da ima zensko koje se samo izvrne...?![]()
.....i ponekad digne noge i na svakih minut uzdahne radi reda ................da .....![]()

dobro, a sta im VI radite tada, ili nesto pre toga? el padne neko normlano vatanje, ovo-ono, da se malo razmrda, mislim, kao, ona se super aktivno vata i ODJEDNOM se izvrne ko mrtva i ceka penetraciju...![]()

dobro, a sta im VI radite tada, ili nesto pre toga? el padne neko normlano vatanje, ovo-ono, da se malo razmrda, mislim, kao, ona se super aktivno vata i ODJEDNOM se izvrne ko mrtva i ceka penetraciju...![]()

.....e bash takve sam dve imao ,sve ziva vatra dok se ne skine a ondak nemi film i to trajalo mesec dana ,reko mozda treba da se opusti i ona se previshe opustila i ne mrda .............![]()
Brisi post, dok ne dodju teoreticarke krste - kako nisi dobar 8achYe, kako je nisi udario emotivno, hemijski i td...
..
Ja ubjedjena da zena-klada nema a ono .. Njima se redaju ! Hm.. Jos vam samo fali boca wiskeja
............shto je najgore i ja se zabrinuo ali proshlo od tad 7 godina aone me na svaki mesec dna cimaju nesta bezveze kao ,kad se sretnemo u gradu odmah kao trche u zagrljaj i sve neshto pipkaju me svuda ,pa rekoh mozda i nisam tako losh .........
dakle ne verujem.....i sta ti onda?