Zene i vezbanje

Posle zavrsene baletske i bavljenja raznoraznim sportovima to vam je kao zapisano u DNK,potreba,i nekako se podrazumeva...
Preventiva od onog "Jao danas me bas mrzi" je raznovrsnost i uzivanje.Ako vam je asocijacija na vezbanje mucenje,znaci da niste odabrali pravu aktivnost za sebe...Ne moze svako da trci ko manijak,nekom mozda vise odgovara pilates,nekom neko djuskanje,neko vise voli da vezba sam,neko u drustvu...A najbolje je pomalo od svega toga...

Ljudi, ja vezbam kad me ne mrzi. :D U sustini, teram sebe da svaki dan po nesto vezbam, uglavnom vozim rolere. Nego, treba mi savet: da li je bolje trcanje za zatezanje nekih misica (guzova) ili su dobre i neke kucne vezbe, ako jesu vezbe, koje bi to bile?
POZDRAVVVV!!!

Trcanje je aerobna aktivnost, poboljsava se kondicija, ubrzava metabolizam i sagorevaju masnoce. Za zatezanje i jacanje misica rade se anaerobne vezbe. Za guzove i noge, najbolji su cucnjevi i iskoraci. I penjanje uz stepenice. Sa ili bez tegica. :p

pa ja bas upozno jednu kad sam snimao nesto pre petnaestak godina u riu i elaborirao o tome...rece da nikad nije zaigrala i da samo cita knjige i gleda tv i tako jos nesto.... znaci nije igranje. al' da nije mozda opa cupa..?

Posto je tema o vezbanju imam jedno pitanje.Zelim da krenem na aerobik ali nikako ne mogu da pronadjem adekvatno mesto u mom kraju.Ja stanujem na neimaru ,odmah ispod hrama Svetog Save.Ima samo par mogucnosti - DIF , gde je strasna guzva .Zatim SP Vracar , gde je opet guzva a i cena je visa nego na DIF-u .. ima jos jedno privatno mesto ali samo za jogu.Ako neko ima informaciju za neto u kraju neka mi napise.Pozdrav svima

Ja vežbam, naterala sam se:D
Idem na aerobik tri puta nedeljno već skoro mesec dana. Sad ću da idem na temu o dijetama i da napljujem sve dijete i kažem kako nijedna nema efekta osim jo-jo:mrgreen: i da samo vežbanjem, promenom načina ishrane i životne filozofije možete sa smršate:lol:

Ljudi, ja vezbam kad me ne mrzi. :D U sustini, teram sebe da svaki dan po nesto vezbam, uglavnom vozim rolere. Nego, treba mi savet: da li je bolje trcanje za zatezanje nekih misica (guzova) ili su dobre i neke kucne vezbe, ako jesu vezbe, koje bi to bile?
POZDRAVVVV!!!

Pa zar ti roleri nisu dovoljni? Kad sam ih vozila oni su mi bili dovoljni za pomenutu regiju.

Bio je neki program vežbi pre neku godinu u časopisu "Lepota i zdravlje", tronedeljni program, ako se svega pridržavaš, zateže ko ludo:mrgreen: Znam, ja sam to sprovodila prošle godine, pred Novu Godinu:mrgreen: A čak i nisam bila baš najredovnija, preskočila sam nekoliko dana... ( možda 4 od ukupno 21:neutral:) a opet sam bila zategnuta, baš sam bila super:mrgreen: Moram opet da se bacim na to...:roll:

Back