Zene i vezbanje

ne znam sta da ti kazem, ja ne pokusavam da smrsam:P...ne mora se vezbati samo radi idealne linije...

mozda bi trebao jos nesto sem tog pesacenja da probas? ishrana, malo intenzivnije vezbanje?

Nemam vremena za vezbanje, vec izgubim 4 sata ako prelazim vise od 20 km...ma to tako stane, zakuca se neko vreme, ali kad krene desi se da u toku nedelje izgubim i citava 3 kg, metabolizam mi je grozan, vec sam pisao o tim svojim problemima...:rumenko:

Probala i videla da to nije za mene..ne volim previse maltretiranje i naprezanje moga tela,pa jos u zatvorenom prostoru..s..u zamenu za sve to ..puno i redovno setam..retko da preskocim koji dan i to mi cini veliko zadovoljstvo i prija mi..stavim sluske u usi..ide moja muzika i krenem..kilometre i kilometre..u proseku oko 10 km..prelazim svaki dan..vero..:)evo i sada jos malo pa cu da krenem..

:mrgreen: ko vredno vezba...

yyyyyyyyyyyyyy-1.jpg

Vezbam prilicno manijacki, skoro svaki dan - teretana, plivanje, joga, trcanje, kardio..itd.
Ali sam ubedjena da sam jedina spodoba koja na putu do teretane popusi 4 cigare a po izlasku zapali dzoint i popije pivo.
Tako da smatram da sam ustvari dobro balansirana. :D

(Desnom rukom palim cigaru ali levom cedim pomorandzu u isto vreme, sa medom jer je secer nezdrav :D :D).

Ima li neko preporuku za dobrog joga instruktora u Beogradu?

Ej, alal, ja to mogu...samo bez onog dela sa nogama =D

wow bravooo...

idi na sajt yoga centra sbije, ja idem kod njihove instruktorke i super im koncept casa. malo po malo i ne primetis da si neverovatno napredovala. imas i u kom su delu grada pa da vidis ima li u tvom kraju neki ;)

alal bacila si me u razmisljanje , sve dok nisam ostala trudna sam manijacki vezbala , pa onda pauzirala 3 god sve do prosle god , pa isla intenzivno dva meseca, ali pazi tri put nedeljno nije to malo :roll: :mrgreen: i sad opet nemogu da se savijem ............ okrecem se ko vuk :)

Корисна информација. Отићи ћу и ја тамо.
Јогу сам вежбала једино код своје куће, уз ДВД. У ствари један од два ДВД-а, која имам...
Све остало сам мање - више пробала.
Јако сам нервозна кад не вежбам.

wow bravooo...

idi na sajt yoga centra sbije, ja idem kod njihove instruktorke i super im koncept casa. malo po malo i ne primetis da si neverovatno napredovala. imas i u kom su delu grada pa da vidis ima li u tvom kraju neki ;)

Obozavam! Obozavam taj osecaj snage i energije koja struju za vreme i posle. Mislim da cu i sa 50-60 da se cimam. :lol:
Sad vezbam umerenije (ranije sam imala ubistvene treninge), i to kod kuce, imam sve sto mi treba, 5x nedeljno. :P

Back