loptica doskocica
Domaćin
- Poruka
- 3.148
Ja nisam odavdeDevojke koje svoje prisustvo naplacuju etapama.
Na pr po konuzmaciji. Hahaha i hoho i onda odjednom se ucute - dok on ne pozove konobara i naruci im jos konzumacije. Poput zetoncica koji ubacis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja nisam odavdeDevojke koje svoje prisustvo naplacuju etapama.
Na pr po konuzmaciji. Hahaha i hoho i onda odjednom se ucute - dok on ne pozove konobara i naruci im jos konzumacije. Poput zetoncica koji ubacis.
nemoj to svom sinu da kazes. Mama je drugacija od ostalih, u moje vreme i u mom drustvu to tako nije bilo. Postavices mu cudne norme.Ja nisam odavde
Pa neće valjda da ubacuje žetone?nemoj to svom sinu da kazes. Mama je drugacija od ostalih, u moje vreme i u mom drustvu to tako nije bilo. Postavices mu cudne norme.
Tata! Gde je tata!?Pa neće valjda da ubacuje žetone?
Svašta ću ja ovde da pročitam i čujem. Gde ode normalan odnos? Ajmo lepo da se vratimo u zabavište i sve lepo prečešljamo. Negde se desio bagTo ce tata da ga nauci, ako je tata cool lik. A ako je i on trckarao sa zetonima u ruci ko u luna parku, onda jbga...
Koji tata? Pa ja nemam ni sina, a ni tatuSvašta ću ja ovde da pročitam i čujem. Gde ode normalan odnos? Ajmo lepo da se vratimo u zabavište i sve lepo prečešljamo. Negde se desio bag
Sto mene napadas brate? Mene su ovde razapinjali na 5 tema ovde jer ne platjam pitja zenama po kafitjima.Svašta ću ja ovde da pročitam i čujem. Gde ode normalan odnos? Ajmo lepo da se vratimo u zabavište i sve lepo prečešljamo. Negde se desio bag
Pa kažem onako, niko te ne napadaSto mene napadas brate? Mene su ovde razapinjali na 5 tema ovde jer ne platjam pitja zenama po kafitjima.
Meni frajeri nisu dozvoljavali da platim račun u izlasku. Čašćavala jesam kad ima neki povod.Placaju li vam nekad zene te vecere, pica, ugodjaj i td ili glume ribice u akvarijumu? Ako pozovu/plate, kako to kapirate? Jel se uvredite i povredite?
Zene jel se nadurite kad vam prodje ta misao kroz glavu (ako prodje)?
Na koga se tada nadurite? Na sebe jer ste vi pomislile ili na njega?
Kako je prosla ta vecera i ti momenti?
Pogledajte prilog 1589860
Meni frajeri nisu dozvoljavali da platim račun u izlasku. Čašćavala jesam kad ima neki povod.
A jel se računa kad spremiš ručak/večeru i pozoveš ga sebi ili odneseš klopu i piće kod njega?![]()
Pre ili posle prvog seksa?Meni frajeri nisu dozvoljavali da platim račun u izlasku. Čašćavala jesam kad ima neki povod.
A jel se računa kad spremiš ručak/večeru i pozoveš ga sebi ili odneseš klopu i piće kod njega?![]()
Hmmmm....mudrice.Pre ili posle prvog seksa?
Nisam toliko solventna,ali rado da mi pravi društvo na istom.Можеш и летовање да му уплатиш.![]()
Nisam toliko solventna,ali rado da mi pravi društvo na istom.![]()
Za mene je investicija posve nešto drugo.Ех, немој тако, подигни кредит. Што би жене рекле, инвестирај у своју будућност.![]()
Za mene je investicija posve nešto drugo.![]()

Onda nisam razumela temu..А што мора да буде неки повод? Зар није довољно то што сте заједно?

A pre?Hmmmm....mudrice.
Poslije. Nakon izvjesnog vremena ako me inspiriše.![]()
Mislis, ona te pozove na dejt, plati pice, seksate se a sutra ti donosi klopicu?A pre?
Prije ne. Jer mi je upoznavanje i sex bitan čin našeg povezivanja.A pre?
P to je lepo i slazem se, povezivanje s cinom seksa je validan cin izmedju dvojePrije ne. Jer mi je upoznavanje i sex bitan čin našeg povezivanja.
Drugi level je što volim/želim da doznam šta voli da jede...i dobiće. Jer znači mi da ga obradujem.