Zene caste

Ја бих одбио женско чашћење или бих јако тешко прихватио (боље да ме уместо тога части сексом нпр.), али оно што ми је најбитније је да није спонзоруша. Чист рачун - дуга љубав.

Ја бих одбио женско чашћење или бих јако тешко прихватио (боље да ме уместо тога части сексом нпр.), али оно што ми је најбитније је да није спонзоруша. Чист рачун - дуга љубав.

Ako ručak ili večera dobro prođe, častiće ona sama sebe seksom, ne brini ti za to :D

Što se ti brineš da li je sponzoruša ili ne !?
Kad ti tako metiljav i nanjav videti ženu i ***** nikad nećeš
Žena taraži nekog ravnog sebi i jačeg na koga može da se osloni i da je vodi kroz život . Ne treba joj bolesnik pored nje
Što se tiče već prežvakane teme , odgovorio sam dao davno
Onaj koji pozove taj treba da plati i časti uglavnom je to muškarac
Ako se ti izlasci ustale onda je ok da dele troškove

Što se ti brineš da li je sponzoruša ili ne !?
Kad ti tako metiljav i nanjav videti ženu i ***** nikad nećeš
Žena taraži nekog ravnog sebi i jačeg na koga može da se osloni i da je vodi kroz život . Ne treba joj bolesnik pored nje
Što se tiče već prežvakane teme , odgovorio sam dao davno
Onaj koji pozove taj treba da plati i časti uglavnom je to muškarac
Ako se ti izlasci ustale onda je ok da dele troškove
metiljav i njanjav...nemas milosti :lol:

Primetio sam al ne volim da gazim coveka koji je vec na podu 🙂
On na podu ! Shvatam da je mentalno i duhovno na podu
Problem je što on to ne zna i ludo se zabavlja !
Njega ovo prenemaganje zabavlja . On je bolesnik !
Znaš kao ono o ludaku koji je i rodjen u ludari !
Jedan dan izpizdi i skoči na rešetke prozora i počne da se dere :
" Ej svi vi tamo zbog čega ste u zatvoru "

A ne treba da budes grebator jbte. Treba da joj ostavis prostor da se potrudi. Tada je pravi i iskren odnos. A ovako ako ti cascavas, vodas, pravis poz predstavu od svega ona ce se ubaciti u mod: simpa je, trudi se, al nema nista od toga. Samo je trosenje vremena. E sad posto nam je kultura zaostala iz doba protica, a bogme sistem nam je na nivou star treka...

Back