Ангел.
Buduća legenda
- Poruka
- 45.820
Ako nekog pozovem na klopu,pice ili sta god,ja cu i platiti,tretiram da je ta osoba tad "moj gost" gde god da smo ...taj fazon
Какве везе има ко је кога звао.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ako nekog pozovem na klopu,pice ili sta god,ja cu i platiti,tretiram da je ta osoba tad "moj gost" gde god da smo ...taj fazon
Ocekujem pozivAko nekog pozovem na klopu,pice ili sta god,ja cu i platiti,tretiram da je ta osoba tad "moj gost" gde god da smo ...taj fazon
Ti si car brateЈа бих одбио женско чашћење или бих јако тешко прихватио (боље да ме уместо тога части сексом нпр.), али оно што ми је најбитније је да није спонзоруша. Чист рачун - дуга љубав.
Ја бих одбио женско чашћење или бих јако тешко прихватио (боље да ме уместо тога части сексом нпр.), али оно што ми је најбитније је да није спонзоруша. Чист рачун - дуга љубав.
Što se ti brineš da li je sponzoruša ili ne !?Ја бих одбио женско чашћење или бих јако тешко прихватио (боље да ме уместо тога части сексом нпр.), али оно што ми је најбитније је да није спонзоруша. Чист рачун - дуга љубав.
metiljav i njanjav...nemas milostiŠto se ti brineš da li je sponzoruša ili ne !?
Kad ti tako metiljav i nanjav videti ženu i ***** nikad nećeš
Žena taraži nekog ravnog sebi i jačeg na koga može da se osloni i da je vodi kroz život . Ne treba joj bolesnik pored nje
Što se tiče već prežvakane teme , odgovorio sam dao davno
Onaj koji pozove taj treba da plati i časti uglavnom je to muškarac
Ako se ti izlasci ustale onda je ok da dele troškove
Čitaj njegovo lamentiranje ovde mesecima, biće ti jasnometiljav i njanjav...nemas milosti
Primetio sam al ne volim da gazim coveka koji je vec na poduČitaj njegovo lamentiranje ovde mesecima, biće ti jasno
Još sam u granicama pristojnosti veruj mi
Zna priroda šta radi i kako da sačuva zdrav-normalan genetski materijal
On na podu ! Shvatam da je mentalno i duhovno na poduPrimetio sam al ne volim da gazim coveka koji je vec na podu
Pa bas zato sto nema pravila,volim i ovako da uradim .Какве везе има ко је кога звао.
Tačno. Stvari nikada nisu jednosmerne, vraćaju se kao bumerang.i znak paznje
Значи, ја бих требао да будем гребатор да бих је задовољио па да би после хтела секс са мном?Ako ručak ili večera dobro prođe, častiće ona sama sebe seksom, ne brini ti za to
Значи, ја бих требао да будем гребатор да бих је задовољио па да би после хтела секс са мном?
zar to nije pravilo?Какве везе има ко је кога звао.
zar to nije pravilo?
zamisli neko iz pristojnosti pristane jer je ovaj dosadan pa jos i platiМа дај, као да је битно ко зове и ко плаћа.
zamisli neko iz pristojnosti pristane jer je ovaj dosadan pa jos i plati
ja se vise i ne bih snasla na dejtu,toliko a kada sam izlazila bila sam premlada pa to nije licilo ni na staСи ти некад изашла са људским бићем које није досадно?
Лепо је кад видиш да је жена способна да изађе из својих оквира.
ja se vise i ne bih snasla na dejtu,toliko a kada sam izlazila bila sam premlada pa to nije licilo ni na sta
i ne preporucujem nikomМлада се удала.
i ne preporucujem nikom