Zene caste

Mislis, ona te pozove na dejt, plati pice, seksate se a sutra ti donosi klopicu?

hahhah...znaciiii....mnogo je zahebano kad covek ima puno slobodnog vremena za mastu a nema parice...
Pa nije d nije bilo tih situacija, sta da ti kazem, ja izlazim sa opustenin, nonsalantnim zenana kojima je bitno provedeno vreme i spremne su da pokazu to.

Pa nije d nije bilo tih situacija, sta da ti kazem, ja izlazim sa opustenin, nonsalantnim zenana kojima je bitno provedeno vreme i spremne su da pokazu to.
..pa i zene najcesce izlaze sa opustenim, nonsalantnim muskarcima kojima je bitno provedeno vreme
sa njima i spremni su to da pokazu...gde ti tu vidis problem?:D
Tvoj problem tu moze da bude samo to sto se zenama cesce dogadja da naidju na takve muskarce a pitanje
je zasto ti to smeta...smeta ti sto za tebe u tom slucaju ostaje manje tih opustenih? :lol:

..pa i zene najcesce izlaze sa opustenim, nonsalantnim muskarcima kojima je bitno provedeno vreme
Tvoj problem tu moze da bude samo to sto se zenama cesce dogadja da naidju na takve muskarce a pitanje
je zasto ti to smeta...smeta ti sto za tebe u tom slucaju ostaje manje tih opustenih? :lol:
Jel ti to rece da je manje opustenih zena kojima je bitno provedeno vreme? Sto si mizogenicna xD

Brate, zvucis ko prevejana kraljica trotoara. Nemoj da se ljutis.
Znaci prvo uleces sa "goljo, nemas para i ti si mi neki muskarac" a sada ubacujes sa "mi zene volimo lepe trenutke zagrljaje i tople reci potvrde".
A na kraju ides sa transparentom "Pravda!"

Cesto mastam da imam mega jahtu. Al stvarno, volim jahte. Znam da zvuci izlizano ali meni je to super. I onda kontam gde bih sve plovio s njom, mediteran od grckih ostrva pa pap preko malte dole do afrike pa nazad do azurne, spanije, pa onda izadjem na okean portugalija a uvece vecere na palubi, vina kulinarske bahanalije. Unutra sve sto ti treba, bazen, spa, teretana, bioskop.
I samo bih kurwe privodio brate. Cist racun duga kita. Igrali bi se ko kome utrlja penu u bazenu.

Placaju li vam nekad zene te vecere, pica, ugodjaj i td ili glume ribice u akvarijumu? Ako pozovu/plate, kako to kapirate? Jel se uvredite i povredite?
Zene jel se nadurite kad vam prodje ta misao kroz glavu (ako prodje)?
Na koga se tada nadurite? Na sebe jer ste vi pomislile ili na njega?
Kako je prosla ta vecera i ti momenti?

Pogledajte prilog 1589860
Ako nekog pozovem na klopu,pice ili sta god,ja cu i platiti,tretiram da je ta osoba tad "moj gost" gde god da smo ...taj fazon

Ako nekog pozovem na klopu,pice ili sta god,ja cu i platiti,tretiram da je ta osoba tad "moj gost" gde god da smo ...taj fazon
Ok ali to je kad ste vec zajedno. A ovako, jesi li tip: "nek on zove ako mu je stalo, muskarac je" , ili si tip: "dopada mi se, hajde da presecem ove besmislene rituale i zovnem ga" ?

Ok ali to je kad ste vec zajedno. A ovako, jesi li tip: "nek on zove ako mu je stalo, muskarac je" , ili si tip: "dopada mi se, hajde da presecem ove besmislene rituale i zovnem ga" ?
Aha,na to mislis.
Ma nisam tip koji ce da taktizira uopste.
Imam utisak,da se ljudi( i zene...cak nebitan pol) plase da ne budu nesto iskorisceni,izigrani...na bilo koji nacin.A u stvari,radis ono sto zelis,ucestvujes u onom sto ti prija,pravis poteze jel zelis(zoves ga recimo...) a ako nije to to u nekom smislu ,ni to ne treba shvatiti licno.
Fer uvek i sloboda izbora,tako da nema rizika.
Da rezimiram;
...hajde da presecem besmislene rituale fazon✅

Aha,na to mislis.
Ma nisam tip koji ce da taktizira uopste.
Imam utisak,da se ljudi( i zene...cak nebitan pol) plase da ne budu nesto iskorisceni,izigrani...na bilo koji nacin.A u stvari,radis ono sto zelis,ucestvujes u onom sto ti prija,pravis poteze jel zelis(zoves ga recimo...) a ako nije to to u nekom smislu ,ni to ne treba shvatiti licno.
Fer uvek i sloboda izbora,tako da nema rizika.
Da rezimiram;
...hajde da presecem besmislene rituale fazon✅
To je cool.

Back