Zene caste

Ja već ostavljam na stranu novac da imam kad porastu sinovi : da izvode devojke na piće i večere, dok se sami ne zaposle. :D
Nego šta će, nego će da plate oni.
Prvo kad su mi na ultrazvuku rekli dva, i oba muška, meni odma pred očima izleću fiskalni računi "četiri pića" + pdv ko će to isfinansirati ! :eek:
Super i kad ih budu uhvatile zetonjare i zavlacile i trosile tu ustedjevinu, sta ces tada?

Elem bio sam u vezi sa devojkom iz daleke zemlje pre par godina, i mi na veceri i kaze ona meni, inace tu je veceru red bio da ona casti, kao ti si prvi muskarac, a da nije drug, brat i to, kog sam ja castila pice, hranu itd.
Kratko i jasno: Ako cu ja da radim za dvoje gladnih usta, atvarno ne vidim sta ces mi ti u zivotu.
Pritom ja nisam stipsa, volim ja i da pocastim, i sa kupim poklone i ne pridajem znacaj novcu vec osobi. Al ne razumem kulture gde je muskarac izvor prihoda, a zena Bogom dana.l, zato sto kuva, pere itd. Ako smo ravnooravni, nije problem ni takvi poslovi da se dele.

Нисам баш то пуно пута доживео пустим да плати ако инсистира.
Осим сендвича са дебело сеченом саламом ујутру ако сам ноћ пре тога био добар.

Ja već ostavljam na stranu novac da imam kad porastu sinovi : da izvode devojke na piće i večere, dok se sami ne zaposle. :D
Nego šta će, nego će da plate oni.
Prvo kad su mi na ultrazuku rekli dva, i oba muška, meni odma pred očima izleću fiskalni računi "četiri pića" + pdv ko će to isfinansirati ! :eek:
da su dve djevojcice onda bi muz kuko, moro bi raditi i trecu smjenu za uloske...:mrgreen:

Back