- Poruka
- 34.485
D'ima i za tebe i za njegaМани кад се родио син, ја нашао и трећи посао.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
D'ima i za tebe i za njegaМани кад се родио син, ја нашао и трећи посао.
D'ima i za tebe i za njega
Za celi moj staž, jednom sam dobio upaljač. Valjda po zasluzi..bemti životVolim da mu kupujem ponesto.. stvari. Ne volim da se cesto bacaju pare na izlaske.. mada je lepo ponekad, i tada mi je lepse da on plati.
Za celi moj staž, jednom sam dobio upaljač. Valjda po zasluzi..bemti život
Ma jok brate..onaj big upaljač sa trafikeНишта изгравирана оловка или сат?
Super i kad ih budu uhvatile zetonjare i zavlacile i trosile tu ustedjevinu, sta ces tada?Ja već ostavljam na stranu novac da imam kad porastu sinovi : da izvode devojke na piće i večere, dok se sami ne zaposle.
Nego šta će, nego će da plate oni.
Prvo kad su mi na ultrazvuku rekli dva, i oba muška, meni odma pred očima izleću fiskalni računi "četiri pića" + pdv ko će to isfinansirati !
Uhvatim njihove tate i povratim pareSuper i kad ih budu uhvatile zetonjare i zavlacile i trosile tu ustedjevinu, sta ces tada?
Oko za oko, zub za zubUhvatim njihove tate i povratim pare
Prava si spanska primorska romanticna komedija.Uhvatim njihove tate i povratim pare
Jel mora odma biti krkljanac,ako je muškarac sa ženom otišao na večeru i žena platila,to znači jel odma moraju dase j...!?Jel? Ne bi ga gledala kao nekog manje muskarca, tipa moze oral al ne pusenje?
Jel mora odma biti krkljanac,ako je muškarac sa ženom otišao na večeru i žena platila,to znači jel odma moraju dase j...!?
i mi tebeJa žene doživljavam kao velike napasti i štetočine.
Zato te nijedna nece,Ja žene doživljavam kao velike napasti i štetočine.
Ne zezaj nego se solidarisi. Sada upisujemo buducnost.Tek sad, kroz ovu temu kontam da nisam ni za ****
Pa ako bi pitala jel mora to odma, poceo bih da sumnjam u nase romanticne spontanosti.Jel mora odma biti krkljanac,ako je muškarac sa ženom otišao na večeru i žena platila,to znači jel odma moraju dase j...!?
Pa ako bi pitala jel mora to odma, poceo bih da sumnjam u nase romanticne spontanosti.
da su dve djevojcice onda bi muz kuko, moro bi raditi i trecu smjenu za uloske...Ja već ostavljam na stranu novac da imam kad porastu sinovi : da izvode devojke na piće i večere, dok se sami ne zaposle.
Nego šta će, nego će da plate oni.
Prvo kad su mi na ultrazuku rekli dva, i oba muška, meni odma pred očima izleću fiskalni računi "četiri pića" + pdv ko će to isfinansirati !
Šta su sad žetonjare?Super i kad ih budu uhvatile zetonjare i zavlacile i trosile tu ustedjevinu, sta ces tada?
Devojke koje svoje prisustvo naplacuju etapama.Šta su sad žetonjare?