Agresivne žene

Rijetko se dešava da je žena po prirodi agresivna.
Od nje, žene se očekuje da je nježna, brižna, strpljiva.... te se ona trudi da ne izlazi iz tih okvira po cijeni dubokog suzdržavanja i nanošenja štete samoj sebi.
Vidljivo agresivne žene imaju već nekakav psihički problem.

Što se tiče dominacije, nastaje kada žena shvati da je ,,ništneznanović,, pored nje i onda odluči da će preuzeti inicijativu, jer s mlakonjama nema napretka u životu, ma o kojoj vrsti napretka se radilo. Obično se takvi muškarci prepuste ženi na šta okolina ne gleda blagonaklono, ali je to sasvim ok njemu. Možda i njoj!:np:

Ako je u pitanju seks meni su generalno zanimljive, do sada sam bio sa verovatno 3 takve i sa 2 je bilo prilično ok iskustvo, sa trećom pa malo je više preterivala sa dominacijom tj. htela je ovo iz spavaće sobe da prebaci na regularn život i tu nam je priča relativno brzo pukla.
Sve u svemu stvari zavise od toga u čemu se odgleda ta želja/volja za dominacijom?
Takođe kod ove dve, relativno ih brzo zamori dominacija pa tu switchamo, a i najčešće sam ja taj koji nosi/održava odnos/obaveze dok ona može da stane i odmori od svega.
Ako voliš dom javi se u pp dragi🤣🤣🤣

Ja prstio odbojku ko klonac ssmo zbog nje i njenoh ocrtanih bradavica 😅
Pogledajte prilog 1828489Pogledajte prilog 1828490Pogledajte prilog 1828491
al i ona 2 m
Pored žive Stefane, ti na nju?

stefana-veljkovic-4.jpg

Back