- Poruka
- 64.596
Jesi video brate? To ti je onaj provokator sto dobacuje u pozoristu." Nije nestao eno ga iza zavese!"Манипулација је у питању, као и ти сад са овим што си написала.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesi video brate? To ti je onaj provokator sto dobacuje u pozoristu." Nije nestao eno ga iza zavese!"Манипулација је у питању, као и ти сад са овим што си написала.
D da brenijevaljda da vas žene smatraju svojim vlasništvom ako plate ručak
ozbiljna regresija za muškarca moram priznati
Jel? Ne bi ga gledala kao nekog manje muskarca, tipa moze oral al ne pusenje?Wtf bro(kao moj sin)..
Častiti večerom pa zašto da ne,pri tom se nedurim osećam se prijatno (posebno kad uzmem karticu od muža)(šala mala)i žene da plate pice večeru ručak toje ok za mene,nista sto bi komemtarisala negativno.
P ne licim na hanu adrovic. P brate.Мислио сам да је нови подкаст као Vost Cast па да буде Zene Cast.
P daKod mene se podrazumeva da žena sve plaća. Em ne radi ništa em joj pare padaju sa neba.
U suprotnom ne gubim vreme sa njima, imam pametnija posla recimo piskaranje po krsti.
P nek istrce koji krug oko zgradesa puni stomaci ?
Jesi video brate? To ti je onaj provokator sto dobacuje u pozoristu." Nije nestao eno ga iza zavese!"
pa ako je vec tako da odemo po lance i katancenijevaljda da vas žene smatraju svojim vlasništvom ako plate ručak
ozbiljna regresija za muškarca moram priznati
dajel moze nekad nesto sa krilima?!
Dubočicajel moze nekad nesto sa krilima?!
Zlo!Ма, зло и наопако.
A ako ima seks sa njim?Ako muškarcu žena plaća pića i ručkove, to joj je gej drugar
Boze baci ciglu i budi pricizanJel? Ne bi ga gledala kao nekog manje muskarca, tipa moze oral al ne pusenje?
i oko novcanikaSve mi neka tuga oko srca ako ja plaćam.
Ne. Ja gladna ostati neću zbog stipse.Zene jel se nadurite kad vam prodje ta misao kroz glavu
P jbte nije stvar prezivljavnja covece, nego gesta.Ne. Ja gladna ostati neću zbog stipse.
Ako siromah nema, razumem.
Treba nahraniti čoveka, sevap je.
Može i takozene caste nakon seksa pod uslovom da je bio dobar..