mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
Sta je s vama, deco? 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

...Tosic,jes' to ti.......????
Tix zar se ti ne zowes Tijana..........???
Auuuuuuuuu,ljudi naprawiste mi sad zbrku u glawi.............a znaci u poslednje wreme sam se i owako nesto mnogo bagowala,a tek sad sta mi se desilo..............skroz sam se pogubila.................![]()
...pa sta ste se pobunili..xDxDxD...ja sam Tarja (DUH!)
...U "stvarnosti" Jelena...a mozes i da me zoves Tosicka ne smeta...xexe:

...kooommpliikoovanoo....

E može li neko da mi kaže kakve kontrolne daje fizicarka slavica Ersenovic?Jesu li mnogo teski?:-)
...koje si odeljenje?...meni predaje Slavica...sad u ponedeljak imamo kontrolni...
(...Ja sam cula da se kod nje bruka prepisuje...pricalice, jesmo se mi promenili od prve godine?poblesavili od učenja....ma, to je sindrom ''prvog razreda''.
bas me zanima..haha.veoma....bar ti, jer se onaj uroš i mister krsta ne javljaju. nisi više, da prostiš, onako klinački blesava...mada si bila ozbiljna u zadatim situacijama...
a sad sve nešto - opa, bato!
p.s. nadam se da nisam mnogo oštra u odgovoru.....

opa, bato.....mislim - ozbiljna...kad dođeš na neki fax, taj fax ima samo da šljašti od tvoje odgovornosti i akcije.
p.s. nemam razloga da nešto foliram.
hvala
i ja se nadam.u gradskom prevozu...ne gubim nego su mi ukrali...i ne moras da me podsecasmikelo90:Ma sta odgovornost, gubi devojka telefone po ulici...Sramota, bre!![]()

ah, ne znamHoces li mi ikada oprostiti?![]()

Vazicu, kakvu to reklamu snimas i sta ti tacno radis u tom procesu?

Ma Jelena Jankovic snima reklamu za aqua vivu,pa idem neshto da odradim neke fotke!![]()