mikelo90
Iskusan
- Poruka
- 5.070
Sta je s vama, deco? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Tosic,jes' to ti.......????
Tix zar se ti ne zowes Tijana..........???
Auuuuuuuuu,ljudi naprawiste mi sad zbrku u glawi.............a znaci u poslednje wreme sam se i owako nesto mnogo bagowala,a tek sad sta mi se desilo..............skroz sam se pogubila.................![]()
E može li neko da mi kaže kakve kontrolne daje fizicarka slavica Ersenovic?Jesu li mnogo teski?:-)
pricalice, jesmo se mi promenili od prve godine?poblesavili od učenja....ma, to je sindrom ''prvog razreda''.
haha.veoma....bar ti, jer se onaj uroš i mister krsta ne javljaju. nisi više, da prostiš, onako klinački blesava...mada si bila ozbiljna u zadatim situacijama...
a sad sve nešto - opa, bato!
p.s. nadam se da nisam mnogo oštra u odgovoru.....
opa, bato.....mislim - ozbiljna...kad dođeš na neki fax, taj fax ima samo da šljašti od tvoje odgovornosti i akcije.
p.s. nemam razloga da nešto foliram.
u gradskom prevozu...ne gubim nego su mi ukrali...i ne moras da me podsecasmikelo90:Ma sta odgovornost, gubi devojka telefone po ulici...Sramota, bre!![]()
ah, ne znamHoces li mi ikada oprostiti?![]()
Vazicu, kakvu to reklamu snimas i sta ti tacno radis u tom procesu?
Ma Jelena Jankovic snima reklamu za aqua vivu,pa idem neshto da odradim neke fotke!![]()