Elenna*
Obećava
- Poruka
- 60
oZZy*[^];7794699:ne znam xD,niti me zanima,kako se zoves?koje si odelenje?
Jel se kaze ODELENJE ili ODELJENJE??xD...ja bih rekla odeljenje....

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
oZZy*[^];7794699:ne znam xD,niti me zanima,kako se zoves?koje si odelenje?
takvi smo ti mi mladi
wow, bravo za sja na pismenom ne dobijam vise od 3 kod dragane XD a mislim da imam pristojan vokabular XD i stil. eto vidish da se cera opametila
hvalaa znam sanju. malo je strozija od andje, ali zato stalno izvaljuje neshto. pravi je cinik, bash je faca
pa videla si sigurno i sama
e ljudi dodjite na priredbu veceras u pola 8![]()
LOL XD oprosteno ti je XD nisi se valjda zbog keca napioe dosao bih, ali moram da se napijem, sorry
Danas sam zabo keca iz srpskog, zato sto sam debil. Radili smo neku "govornu vezbu", koju nisam spremio, ali sam mogao da lupam za 3 i umesto da pokusam, ja kao "pisite 1"...
da, jedna jedinasonja latinka?
bravo! bice to i bolje, samo nastavi da ucis XD<Swety...Jeka>:BTW,recite dragicka,dobila sam 3 iz fizike,kod Radjenowicke.........................jeeeeeeeeeeee eeeeeee
PS.to je ujedno i najwisa ocena u razredu,niko nema ni 4,a o 5 da ne pricam...................looool
LOL XD oprosteno ti je XD nisi se valjda zbog keca napio![]()
LOL XD oprosteno ti je XD nisi se valjda zbog keca napio
HVALA TI ANJA
@tarja
odeljenje.
drzite se vi sargarepice dok vam predaje. zena je carinace, ja sam III4. kako se matoro osecam pored vas prvaka XD tarja, kako se ti zoves?
pricalice![]()
e ajde da cujem, ako je neko bio na priredbi, kako vam se svidela?
meni je folklor bio mnogo dobar, i solo pesma u izvedbi matee i andje
a najjace kad se u onom filmu (koji je isto bio odlican) pojavila sonja, i kad se smeh prolomio salom XD
Ma ne bre! Prvo sam ugovorio napijanje, a posle sam dobio keca...
A sto se tice priredbe, cuo sam da je bila odlicna. Cestitam svima koji su ucestvovali!![]()
da, jedna jedina
bravo! bice to i bolje, samo nastavi da ucis XD![]()
![]()
a meni žao što nisi bio na priredbi!!!!
150 godina gimnazije, a ti - maturant....to se dešava samo jednom u životu. ovozemaljskom.![]()
hvala migelMa ne bre! Prvo sam ugovorio napijanje, a posle sam dobio keca...
A sto se tice priredbe, cuo sam da je bila odlicna. Cestitam svima koji su ucestvovali!![]()
znam Ariona**TaRjA**:xexe...Jelena...idem sa Ozzijem (Arionom) u razred...jel ga znas?ti si drustveni?ja se istripovala nesto da si prirodni...xD...xaxa
ma dokumentarac u vezi sa 150 god shkole. pushtali su ga na priredbi. i danas su se svi komirali u madlenijanumu kad se sonja pojavila xDJa nisam bila...i sad mi je zao......zbog latinke...xex...o kakvom filmu je rec?
ma sto je najgore,da sam ucila kako treba bilo bi i bolje.........a owako........lol.......ma ja sam presrecna i sa trojkom
Tarja,da znam Ariona,pa mi smo 2 ucionice od was,a i non-stop smo sa Bokijem.......isao je Anjom i samnom u razred u os........(Boki)
lol ja sam kod radjenovicke dobio 1 na 2(dobro je sto sam i to dobio)i kao pitace sledeci cas ko hoce da popravi pa nameravam da se javim.Nego mene zanima kako pita????Jer mnogo zahteva i to?
Znam da ti znas...)...pa vracamo se zajedno iz skole ponekad...xD...Pitala sam Tix da li ga zna....xD
Tosic,jes' to ti.......????
Tix zar se ti ne zowes Tijana..........???
Auuuuuuuuu,ljudi naprawiste mi sad zbrku u glawi.............a znaci u poslednje wreme sam se i owako nesto mnogo bagowala,a tek sad sta mi se desilo..............skroz sam se pogubila.................![]()