Zemunska gimnazija

takvi smo ti mi mladi :mrgreen:
wow, bravo za s :D:D ja na pismenom ne dobijam vise od 3 kod dragane XD a mislim da imam pristojan vokabular XD i stil. eto vidish da se cera opametila :):)

hvala :):) a znam sanju. malo je strozija od andje, ali zato stalno izvaljuje neshto. pravi je cinik, bash je faca :mrgreen: pa videla si sigurno i sama :)

e ljudi dodjite na priredbu veceras u pola 8 ;)

Da...ona je bas crazy...xexe..;)...mada...od svih profesora...naj mi je Shargarepica...:):):)...Koje si ti odeljenje? (sry..mozda si napisala negde...al' nisam procitala:))

e dosao bih, ali moram da se napijem, sorry :D
Danas sam zabo keca iz srpskog, zato sto sam debil. Radili smo neku "govornu vezbu", koju nisam spremio, ali sam mogao da lupam za 3 i umesto da pokusam, ja kao "pisite 1"...
LOL XD oprosteno ti je XD nisi se valjda zbog keca napio :p

HVALA TI ANJA :):)

@tarja
odeljenje. :)
drzite se vi sargarepice dok vam predaje. zena je car :D inace, ja sam III4. kako se matoro osecam pored vas prvaka XD tarja, kako se ti zoves?

pricalice ;)

e ajde da cujem, ako je neko bio na priredbi, kako vam se svidela?

meni je folklor bio mnogo dobar, i solo pesma u izvedbi matee i andje :)
a najjace kad se u onom filmu (koji je isto bio odlican) pojavila sonja, i kad se smeh prolomio salom XD

LOL XD oprosteno ti je XD nisi se valjda zbog keca napio :p

HVALA TI ANJA :):)

@tarja
odeljenje. :)
drzite se vi sargarepice dok vam predaje. zena je car :D inace, ja sam III4. kako se matoro osecam pored vas prvaka XD tarja, kako se ti zoves?

pricalice ;)

xexe...Jelena:)...idem sa Ozzijem (Arionom) u razred...jel ga znas?ti si drustveni?ja se istripovala nesto da si prirodni...xD...xaxa

da, jedna jedina :mrgreen:

bravo! bice to i bolje, samo nastavi da ucis XD ;) :)

ma sto je najgore,da sam ucila kako treba bilo bi i bolje.........a owako........lol.......ma ja sam presrecna i sa trojkom

Tarja,da znam Ariona,pa mi smo 2 ucionice od was,a i non-stop smo sa Bokijem.......isao je Anjom i samnom u razred u os........(Boki)

Poslednja izmena:
a meni žao što nisi bio na priredbi!!!!:cry:
150 godina gimnazije, a ti - maturant....to se dešava samo jednom u životu. ovozemaljskom.:lol:

I meni je sad jako zao, upravo iz tog razloga. Uz to, napijanje mi bas nije proslo kako treba, pa me je ceo dan danas bolela glava, a posledica toga je neucenje sociologije, pa ce sutra opet biti muke na testu... :lol:
Ja stvarno ne znam kako mi se sve ovo lose desava, kao da ne mogu da uticem ni na sta...

P.S. Samo da dodam da mi je ovo 1000. post, cisto da ga obelezim. Mozda mi jednog dana to bude lepa uspomena, pa da mogu da ga nadjem. :D:D:D

Poslednja izmena:
Ma ne bre! Prvo sam ugovorio napijanje, a posle sam dobio keca... :lol:

A sto se tice priredbe, cuo sam da je bila odlicna. Cestitam svima koji su ucestvovali! :D
hvala migel :D

**TaRjA**:
xexe...Jelena...idem sa Ozzijem (Arionom) u razred...jel ga znas?ti si drustveni?ja se istripovala nesto da si prirodni...xD...xaxa
znam Ariona :) aha, drustveni. ma tripujes se valjda jer sam toliko pametna :lol: xD
Ja nisam bila...i sad mi je zao......zbog latinke...xex...o kakvom filmu je rec?
ma dokumentarac u vezi sa 150 god shkole. pushtali su ga na priredbi. i danas su se svi komirali u madlenijanumu kad se sonja pojavila xD

mogli ste i danas da dodjete u madlenijanum u 4, pretvorili su generalnu probu u nastup, pa smo imali dve priredbe. u 8 pozvani, a u 4 ko je hteo. i samo da znate, bilo je odlicno! :D bas da se nismo svi dzabe mucili..a sutra kad me tanjica prozove bice veselo :confused:

@migel
ama sta ne utices, napijo si se ko majka i nisi naucio za test. sam si sebi kriv :p
cestitam za 1000. post btw :):)

lol ja sam kod radjenovicke dobio 1 na 2(dobro je sto sam i to dobio):D:D:D i kao pitace sledeci cas ko hoce da popravi pa nameravam da se javim.Nego mene zanima kako pita????Jer mnogo zahteva i to?

xaxa...nama predaje Slavica...dobra je zena...:)..mi trebali da imamo kontrolni u ponedeljak i kad smo dosli...pitali je da odlozi...likusa odlozila tek za nedelju-dve..xaxa..:)):mrgreen:

Znam da ti znas...:))...pa vracamo se zajedno iz skole ponekad...xD...Pitala sam Tix da li ga zna....xD

Tosic,jes' to ti.......????

Tix zar se ti ne zowes Tijana..........???

:eek::eek::eek:
Auuuuuuuuu,ljudi naprawiste mi sad zbrku u glawi.............a znaci u poslednje wreme sam se i owako nesto mnogo bagowala,a tek sad sta mi se desilo..............skroz sam se pogubila.................:eek::eek:

Back