Izvini. Mislila sam da tako sprečavam da se neko oseti prozvanim, pa znaš već...
Evo neću više... Uživaj.
samo ti radi kako misliš da treba, sve OK

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Izvini. Mislila sam da tako sprečavam da se neko oseti prozvanim, pa znaš već...
Evo neću više... Uživaj.

Ne znam dal će je on i kada ponovo dodavati za prijatelja, ja neću i nesmem (iz razloga koji sam gore objasnio)
sa njima nema buducnosti ni hota ni love nicega
Svaka zena koja izaziv strah u tebi, ne dopusta ti da je imas, nije za tebe.
Ne mozes voleti ako se bojis te osobe
: ) Kada te zena zeli baca ti se pod noge sve ce uciniti da budes srecan uzivas u njoj etc 
ne budi strasilo nego sexy ribica <3 Na SL sam bio sa najvece BDSM ribe i nisu me nikada uplasile na nacin na koji plase neke zene koje su kao normalne <3 

sa njom 
Kaze jedna Sladja:
"Zelim a ne smem da svekrvu oteram u tri p.m. i da vise ne moram da odlazim kod nje, niti da budem kod kuce kada dolazi ona,
da joj kazem da je jedna samoziva zena koja para nosem oblake a treba da se pokrije.
Da izlupam muzu kompjuter i izbrisem mu sve heroje sa WOW-a
Da pozovem staro drustvo na vikend u Amsterdamu i da se odvalimo od greha![]()
Da onog koji tvrdi da me voli, zavedem i navedem na ludilo a onda ga zgazim kao mrava i slomim mu srce,
tako da me pamti ceo zivot i da sve posle mene budu smesne.
Da se iskezim svim "dobronamernim koleginicama" i kazem im da nastave da zavijaju za mojim slatkim dupencetom i
kidisu od ljubomore dok se vrckajuci penjem stepenicama uspeha..."
Sta vi zelite a ne smete?...![]()

Andjelko, a i ti Vaske zene su razlicite, ali svaka voli da joj posvetis paznju,
sta ce od toga biti nekad zavisi od tebe, ali najcesce samo od nje i mozda zvezda.
Ne probati ono sto zelis, a nikome ne smeta, je gubljenje samopouzdanja i zivotnog vremena.
Dakle, click.![]()

Nesto si dekoncentrisan, je l to zbog punog meseca?

Da joj kazem da je bas I ne volim.

Remeti odnose,mozda joj muz mamin sin a i mama sve za svoje malo detence..
To je do supruga da izbalnsira,resi ili presece ako mu je stalo da mu lepsa polovina bude srecna,,osim ovo za amsterdam,,svingeraj ne verujem da nesto posebno bas voli![]()

To se kod zena zove zabavna, neobicna , odvaznija od skoro svakog muskarca.Aj bre, samo je fejs u pitanju, sta da treba da ga poljubi ? Pala bi u nesvest.

I mi zene imamo muda, u smislu hrabrosti, veca nego mnogi tipovi.Ajde, to je samo ******* add na fejsu.