Zelim a ne smem

• Začetnik teme Začetnik teme Gerda
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da je dodam za prijatelja na društvenim mrežama. Zapravo znam kako bi prošao-zablokirala bi me, a meni se više ne prave novi profili. Jedna je mladost.
Inače, ja sve što smo se posredno dogovorili, ja sam ispoštovao, medjutim drug koga koji ju je imao u prijateljima, kad joj je na fejsbooku samo nakon toliko godina od tad, samo sugerisao mene za prijatelja, ona ga je izbacila iz prijatelja :dash: :dontunderstand: Ne znam dal će je on i kada ponovo dodavati za prijatelja, ja neću i nesmem (iz razloga koji sam gore objasnio)

bezi od tih z od kojih se plasis :) sa njima nema buducnosti ni hota ni love nicega :) Svaka zena koja izaziv strah u tebi, ne dopusta ti da je imas, nije za tebe. :) Ne mozes voleti ako se bojis te osobe:)

Kada bi te ona volela i zelela sama bi uklonila svaki strah i dopustila da je :rumenko: : ) Kada te zena zeli baca ti se pod noge sve ce uciniti da budes srecan uzivas u njoj etc :)

Ti joj kazi: Baby nisam dosao da trazim strah nego ljubav ako je imash :mrgreen: ne budi strasilo nego sexy ribica <3 Na SL sam bio sa najvece BDSM ribe i nisu me nikada uplasile na nacin na koji plase neke zene koje su kao normalne <3 :rotf:

Prave najsexy devojke niada ne koriste strah vec svoje telo pricaju slatko znaju da vole <3 sve normalno ali su jako lepe i zgodne i znaju da o sexu sve :)

Ne moze to da se opise recima ja sam ih iskusio kroz hot i znam kako su dobre <3

Nikada nisam jurio te koje se prikazuju kao opasne najvece glavne etc. Takve pripadaju mafijasima ili nekoj bandi i mozes da se povredis :mrgreen: sa njom :)

Kaze jedna Sladja:

"Zelim a ne smem da svekrvu oteram u tri p.m. i da vise ne moram da odlazim kod nje, niti da budem kod kuce kada dolazi ona,
da joj kazem da je jedna samoziva zena koja para nosem oblake a treba da se pokrije.

Da izlupam muzu kompjuter i izbrisem mu sve heroje sa WOW-a

Da pozovem staro drustvo na vikend u Amsterdamu i da se odvalimo od greha
icon_mrgreen.gif

Da onog koji tvrdi da me voli, zavedem i navedem na ludilo a onda ga zgazim kao mrava i slomim mu srce,
tako da me pamti ceo zivot i da sve posle mene budu smesne.

Da se iskezim svim "dobronamernim koleginicama" i kazem im da nastave da zavijaju za mojim slatkim dupencetom i
kidisu od ljubomore dok se vrckajuci penjem stepenicama uspeha..."

Sta vi zelite a ne smete?...:lol:

Poseti psihologa da ne bi te gledao na vestima a ne daj boze i na crnoj hronici. :lol:

Andjelko, a i ti Vaske zene su razlicite, ali svaka voli da joj posvetis paznju,

sta ce od toga biti nekad zavisi od tebe, ali najcesce samo od nje i mozda zvezda.

Ne probati ono sto zelis, a nikome ne smeta, je gubljenje samopouzdanja i zivotnog vremena.

Dakle, click.:)

Andjelko, a i ti Vaske zene su razlicite, ali svaka voli da joj posvetis paznju,

sta ce od toga biti nekad zavisi od tebe, ali najcesce samo od nje i mozda zvezda.

Ne probati ono sto zelis, a nikome ne smeta, je gubljenje samopouzdanja i zivotnog vremena.

Dakle, click.:)

Ja nisam andjelko stari moj :lol:
neke stvari sme,,ako zeli a i sve moze se resi ako cemo iskreno..uz malo podrske i jake odlucnosti u tome.

Remeti odnose,mozda joj muz mamin sin a i mama sve za svoje malo detence..
To je do supruga da izbalnsira,resi ili presece ako mu je stalo da mu lepsa polovina bude srecna,,osim ovo za amsterdam,,svingeraj ne verujem da nesto posebno bas voli :lol:

Jbt, morala sam da napisem nesto kako bi mi odobrili poruku.
A napisah za prijateljicu, ne znam kako si izvukao sve ovo, hahaha :)

Back