gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
ahaaaa,
pa tako reci
ne slusam ti ja te stvari.....
ma polako...pitacu te opet za jeno 10 godina...:drunk:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ahaaaa,
pa tako reci
ne slusam ti ja te stvari.....

blablabla..el ides onda sa mnome na exit?gosopodjakojaneslusadjoleta?Ni ja ne slušam takve stvari. Ali, ako me pitaš za 10 godina... ko zna?![]()

,jer su recimo svi u komsiluku neoženjeni....zasto - ali pjeva o QLC?
blablabla..el ides onda sa mnome na exit?gosopodjakojaneslusadjoleta?![]()

blablabla..el ides onda sa mnome na exit?gosopodjakojaneslusadjoleta?![]()

eh, onda tek netjuizmedju ostalog...

a ti si mi neka metalka, a?Će da idem.
Interesuje me Nightwish.![]()

I niste mi jasni ,pa svugde u razvijenom svetu ,pogotovo u Americi srednja klasa zivi u predgradjima niko ziv ko ima para ne zivi u sred buke ,prljavstine , i smrada,bede ,čamotinje...
tesko li je procitat uvodni post prije odgovaranja na temu....eh
ovdje govorimo o selu u kom nema kupovine i zene nemaju pristup parama
kako svojim
(koje jelte nemaju jer - placaju im sve decki u gradu),
tako ni tudjim
evo zovem..samo sto ona oce u cetvrtak, a ja idem u subotu..pa ti sad vidi s kim ceszovi mene s vami na Exit...ostavicu...O. da dadilja tvorovima...![]()

evo zovem..samo sto ona oce u cetvrtak, a ja idem u subotu..pa ti sad vidi s kim ces![]()
Ja bih rado ziveo na selu, tj. negde u nekoj idilicnoj prirodi. Setao bih poljima i sumama, piknikovao medju cvecem i pio belo vino, kupao se ispod vodopada, pecao ribu i pisao pesme.
Ne bih rado: ustajao u tri ujutru, sekao drva, pojio stoku, muzao krave, prao im usrane repove, klao svinje, cistio kokosarnike, orao, gacao po blatu, strahovao od svake kise, suse, grada, preranog i prekasnog mraza, zlatica, filoksere i ostalih stetocina, i uopste bio seljak u smislu coveka koji svojim rukama radi zemlju i gaji stoku.
Lep post.Da živim na selu, da imam dobra kola, da imam puuno para, da imam doobru kuću.......................
A da ne moram ništa da radim.............E to bi bilo diiivnooo!!!!
Ali ko može kod nas sve to da ima...gde to ima kod nas ?

ja sam se oduvek pitala kakva bi reakcija bila kada bi u selu X usla u lokalnu kafanu (citaj mesnu zajednicu koja ima funkciju kafane i gde sem pevaljke s vremena na vreme ne znam da li je ikada uslo jos koje zensko celjade)... toliko o kulturnom zivotu na selu...