Luna la Strada
Primećen član
- Poruka
- 572
...kad vec reklamiramo naslove, probajte Witchera....
...imacete priliku i za malo virtualnog sexa, u pauzama borbe....
...imacete priliku i za malo virtualnog sexa, u pauzama borbe....
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ispravka , vecina zena.
Mislim cisto me interesuje da znam neki vas subjektivan razlog.
Da li ste uopste probali , pa shvatili da vam to nije interesantno. Ili niste nikad ni probali , ali vec u startu ste ocenili da necete ni probati.
Probaj Undying......pucachine ne volim, ali, eto, Call of duty 2 sam odigrala u jednom dahu....
...prvo je On pocheo da je igra, pa sam ja nastavila, da ne kazhem preotela igricu....
...da, napravim malo pauzu od Witchera, pa cu da mu otmem i Jerchio-a....
...Clive Barker je definitivno moj!!!!!
...pucachine ne volim, ali, eto, Call of duty 2 sam odigrala u jednom dahu....
...prvo je On pocheo da je igra, pa sam ja nastavila, da ne kazhem preotela igricu....
...da, napravim malo pauzu od Witchera, pa cu da mu otmem i Jerchio-a....
...Clive Barker je definitivno moj!!!!!
Probaj Undying...
Hehe....naravno da igram....sve sto mi padne pod ruku...Mahjong, The Sims 2, Doom 3, Call of Duty, Age of Empires, Tomb Raider, Wolfenstein....ma jao ima ih....igram sve...
Volim pucacine....ma sve....ops:..al brzo zavrsim igru pa mi onda sve dosadi....sad ne igram nista...
Ima li neko neki dobar predlog..mora da bude pucacina......![]()
Ispravka , vecina zena.
Mislim cisto me interesuje da znam neki vas subjektivan razlog.
Da li ste uopste probali , pa shvatili da vam to nije interesantno. Ili niste nikad ni probali , ali vec u startu ste ocenili da necete ni probati.
Razlog je vrlo jednostavan.... Apsolutni sam antitalenat za sve oblike kompjuterskih igrica... Poslednji put sam pokušala da vozim formulu i toliko sam skrenula u levo da nisam umela da ponovo nađem stazu....![]()
Call of Duty 4 nije losa...![]()
e na ovom pitanju se vidi ko je od muskaraca sirovina a ko ne. sad cu lepo sve one seljacine da stavim na ignor.
ne igram igrice, odnosno jako retko to radim. razlog, nemam vremena. i moje drustvo, musko i zensko, retko igra, posto nemaju vremena. to mogu da rade klinci i oni koji imaju posao koji zavrsavaju u kancelariji i ne misle na to van radnog prostora. mislim da ostali ne mogu sebi da dozvole taj luksuz. bolje mi je da ovako malo procaskam sa ljudima, nego da sama sa sobom igram igrice. oni koji misle da samo inteligentni to rade neka se zapitaju koliko je inteligentno sedeti sam uz racunar satima i drkati nesto cisti tako, eto. a sad idem da stavim bagru na ignor.
Ma zezaju se ljudi , znash da svako musko mora da zahebava zensko pa to ti je.
U osnovnoj su nas vukli za kosu , a sada nas vuku za inteligenciju...
Nisu igrice toliko loshe , ne morash ih igrati satima da bi uzivao u njima.![]()
Hm da , kad smo vec kod sexsa...jeste li probali onu staru Lula Sex empire?
Spojite sex i biznis , lepo i korisno...
Ta mi je bash bila extra.![]()