Zašto volite Blizance

Близанци

Главни оговарачи и трачаре, издајице и превртљивци са двоструким аршинима које мењају на сваких 10-15 минута. Кажу да је Јуда био близанац. Људи са наличјем и стотину лица, вечити глумци и нарциси површног погледа на живот.
Они не верују у хороскоп. Ако подвучете црту испод, видећете да сте за њега јако ниско на листи приоритета. Они ће увек направити планове како би пре били са неким другим него са вама. Једноставно, његова прича никада не пије воду, истина је да вас вара. Екстремно лоша страна тога је да је Близанац више особа одједном. Добра страна је да и њих третира исто као и вас. Имате посла са особом која не може да оствари и пружи квалитет, али зато може ''квантитет''.
Али то што не пружа ништа, не значи да од вас не очекује да пружите све. Ипак, они су само јефтини, себични кретени, вешти на речима и речи су једина валута коју имају и којом желе да узму од вас све што имате.
Ако имате вишак времена који желите да баците кроз прозор, одморите мозак плитким стварима без перспективе или да нађете неку која ће вам бити никаква жена или мушкарац, изволите.
Copy/paste lepota i zdravlje

Ja ne radim ni1 xoxo
Nisi tipicni Blizanac.Bas sam nedavno gledao emisiju o jugoslovenskoj i srpskoj glumackoj legendi, Bati Zivojinovicu, gdje mu zena kaze, ono sto sam i bez nje predpostavljao, da je u jednom danu snimao scene za 4,5 filma ili serije :) Od druga otac, haustor preko puta mog, Blizanac, redovno odrzava zelene povrsine ispred zgrade , sadi svijece, napravio kucice pticicama, napravio klupe za sjedenje.Drugi primjer Blizanca, stariji covjek, nocni cuvar jednog kafica koji je u blizinini stadiona jednog veceg lokalnog i drzavnog kluba, svaku noc nama u obliznjem Casinu donese po caj, do ujutro nas obidje jos jedno 3, 4 purta, znaci ne spava, na poslu je.Radi do 7 ujutro, vec u 11, on je na stadionu i gleda trening tog kluba.Prica za 10 ljudi, energija hiperaktivna, zna u mojoj firmi sta se desava, ko sta skim, bolje nego ja :mrgreen:

Близанци

Главни оговарачи и трачаре, издајице и превртљивци са двоструким аршинима које мењају на сваких 10-15 минута. Кажу да је Јуда био близанац. Људи са наличјем и стотину лица, вечити глумци и нарциси површног погледа на живот.
Они не верују у хороскоп. Ако подвучете црту испод, видећете да сте за њега јако ниско на листи приоритета. Они ће увек направити планове како би пре били са неким другим него са вама. Једноставно, његова прича никада не пије воду, истина је да вас вара. Екстремно лоша страна тога је да је Близанац више особа одједном. Добра страна је да и њих третира исто као и вас. Имате посла са особом која не може да оствари и пружи квалитет, али зато може ''квантитет''.
Али то што не пружа ништа, не значи да од вас не очекује да пружите све. Ипак, они су само јефтини, себични кретени, вешти на речима и речи су једина валута коју имају и којом желе да узму од вас све што имате.
Ако имате вишак времена који желите да баците кроз прозор, одморите мозак плитким стварима без перспективе или да нађете неку која ће вам бити никаква жена или мушкарац, изволите.
Koja te je to rodjena u tom znaku dotukla pa si toliko ogorcen :manikir:

znaci ipak te neka blizancica otkacila :manikir:
Ја једно ти друго?
Не морам да будем у кревету са близанцем, са близнакињама може, да би видео какви су!
Овде се ради о искуству, познавању и мушкараца и жена рођених у том знаку.

Ја једно ти друго?
Не морам да будем у кревету са близанцем, са близнакињама може, да би видео какви су!
Овде се ради о искуству, познавању и мушкараца и жена рођених у том знаку.
i kakvo ti je iskustvo?
bas te ono ujela za herca :jede2:

p.s. blizance si spomenuo ti :)

Blizanac je suprotan Strijelcu kao znak.Znaci ako je Strelac iskren znak onda je Blizanac neiskren.Ako je Strelac svetski lik Blizanac je lokalni tip ne mora nuzno biti seljober al ce biti lokalac koliko god ucio i ulagao u sebe inace su super inteligentni ljudi za svakodnevnicu.Ako je Strelac dobar i darezljiv pa kakav je onda Blizanac.Strelac uvijek znaci puno mnogo svega Blizanac je uvijek manje sitnije proracunatije.Blizanci su generalno ok znak ne vidim razloga zasto ih ljudi toliko ne vole.Vazdusni jesu znak promjenljiv trgovci su dvolicni al moraju takvi da budu kada ne simbolisu materiju temelj pa da covjek moze da se osloni na njih.Merkur je sitna planeta koja usitnjava sve tako i da ako cine lose stvari rade to u malom obimu bezopasni su za nesto vece tako da su ok znak ipak su super za realni zivot

Близанци

:rotf::rotf::rotf:
Ovo me je nsamjalo !!

Близанци

Ali U potpunosti se slazem !!!!!

Blizanac je jedan od znakova koje ne podnosim
Pevo ide Bik
Pa onda Blizanac recimo
Niti se nesto ovako slazem sa njima
Nisu to svadje i skicno, jednkstavno, ne svidjaju mi se kakvi su
Naravno izuzev moje babe koja je bila blizanac
Bila dobra zena
Ali ko znam, u vreme kad ona bila rodjena, mozda je nisu ji upisali kad trebalo vec sacekali nekoliko meseci pa tek onda

Back