gost 433974
Veoma poznat
- Poruka
- 12.863
Sta si u podznaku ?Sto me/nas izhejtovali toliko?![]()
Mesec, venera, mars ? Znas li ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta si u podznaku ?Sto me/nas izhejtovali toliko?![]()
Moja baba je bila zena borac !Jel i tvoja baba blizanac nije nista radila
Ja rekla za generalno, a vidim ti si se pronasaoXaxa ja ogovaram a ,bullshit

Pa da kao sto bi se svaki pronasao glupanderuJa rekla za generalno, a vidim ti si se pronasao![]()
Ne, gledajMa nemoj kad je tvoja baba u pitanju onda je van sablona blizanca a
Samo ljudi koji se pronalaze u tome kakvi su, znaju da se jave....Pa da kao sto bi se svaki pronasao glupanderu
.... -ll-glupanderu
KozaSamo ljudi koji se pronalaze u tome kakvi su, znaju da se jave....
.... -ll-
KozaNe, gledaj
Nju su upisali tad da je rodjena, a ko zna, mozda ona rodjena i pre juna, razumes
Jer po svim ostalim parametrima, nije imala skoro pa nista karakteristicno za ovaj znak
Verovatno bila Bik ili Ovan
A sad prebacuj vodu na drugu vodenicu
To vi blizamci obicno i radite
Georgje znas ti da ti nisi saznao sta sam u horoskopu
Zamenio si me sa blizancem....Pa mozda me ne zanima,ali samo je jarac toliko povrsan a siguran u sebe i ne priznaje gresku
Georgje vidim da si....kako se ono bese kaze.... emotivno ili mentalno osakacen.... ?Svima su blizanci trn u oku jer ne mogu da im doakaju,e na to kad dodas iskustvo mogu da vas vozaju dok sve zivi

Aham, imamo isti podznakGemini / jarac. Element Vazduh, planeta Merkur. Element i planeta su generalno za moji znak, ne znam po datumu rodjenja ako na to mislis.
Jao gospodine ricarde sto se meni dopada kako vi pricateMoj omiljeni znak pored mračne Škorpije i otmene Vage, ali samo kad imaju dobar natal da ih podrži. Zabavni i brzi jako, eksplozivni i željni svega, idu na impuls, simbol adolescencije i mladosti. Inače su ako su niži tip dosadni, tračare uz kafu i podsećaju na zaludne seljane ispred prodavnice, isprazni nekako.
Npr. Djoković mi je odvratan, a Tupac Shakur, Markiz de Sad, Ted Kačinjski - Unabomber i Pancho Villa su face. Najjače kod njih je što ako su kriminalci nema organizacije, nego uvek neka lutajuća banditska priča. Dopada mi se i ta simbolika vezana za njih - anarhisti, secikese, lopovi.

A cola,ceca,vlado
A cola,ceca,vlado
Medju Blizancima je inace mnogo pisaca, pjesnika, najuvjerljivije kao Merkurovci barataju rijecima, Balasevic je imao ascedent u Blizancu( nema veceg stihoklepca na ovom prostoru) i Satan panonski je bio jak na tom polju, ali covjek je bio vidno lud, na jednom koncertu na smrt izbo covjeka, znao je da ugravira nozem komunisticku petokraku na celu, koncerti su mu bili vise ispunjeni krvlju nego muzikom.To su oni najgori blizanci zajedno sa Djokovićem. Estrada čista.
Evo jedan blizanac kog jako cenim, najjači panker u istoriji pored GG Allina i Sida Višisa. Naš čovek, balkanac. Inače blizancima i strelcima najviše pristaje da budu pankeri. Pokojni Moskri iz benda Prti Bee Gee je bio panker u hip-hop ruhu, a bio je strelac.