Zašto volite Blizance

Blizanci inace anatomski vladaju ramenima i rukama,a posto se radi u Merkurovskom " nervoznom" znaku kojima mozak radi 300 na sat, logicno da je Tenis u kojem loptica brzo mijenja smjer, gdje treba iskazati umni refleks i brzlo djelovati sport u kojem su dokazano najbolji.
Od Djokovica, preko Rafaela Nadala, velikog Bjorna Borga ili dvije od 3 najvece teniserke u istoriji Serena Wiliams i Stefi Graf

Moj omiljeni znak pored mračne Škorpije i otmene Vage, ali samo kad imaju dobar natal da ih podrži. Zabavni i brzi jako, eksplozivni i željni svega, idu na impuls, simbol adolescencije i mladosti. Inače su ako su niži tip dosadni, tračare uz kafu i podsećaju na zaludne seljane ispred prodavnice, isprazni nekako.

Npr. Djoković mi je odvratan, a Tupac Shakur, Markiz de Sad, Ted Kačinjski - Unabomber i Pancho Villa su face. Najjače kod njih je što ako su kriminalci nema organizacije, nego uvek neka lutajuća banditska priča. Dopada mi se i ta simbolika vezana za njih - anarhisti, secikese, lopovi.

Moj omiljeni znak pored mračne Škorpije i otmene Vage, ali samo kad imaju dobar natal da ih podrži. Zabavni i brzi jako, eksplozivni i željni svega, idu na impuls, simbol adolescencije i mladosti. Inače su ako su niži tip dosadni, tračare uz kafu i podsećaju na zaludne seljane ispred prodavnice, isprazni nekako.

Npr. Djoković mi je odvratan, a Tupac Shakur, Markiz de Sad, Ted Kačinjski - Unabomber i Pancho Villa su face. Najjače kod njih je što ako su kriminalci nema organizacije, nego uvek neka lutajuća banditska priča. Dopada mi se i ta simbolika vezana za njih - anarhisti, secikese, lopovi.
Jao gospodine ricarde sto se meni dopada kako vi pricate :kpozdrav:

To su oni najgori blizanci zajedno sa Djokovićem. Estrada čista.

Evo jedan blizanac kog jako cenim, najjači panker u istoriji pored GG Allina i Sida Višisa. Naš čovek, balkanac. Inače blizancima i strelcima najviše pristaje da budu pankeri. Pokojni Moskri iz benda Prti Bee Gee je bio panker u hip-hop ruhu, a bio je strelac.

Medju Blizancima je inace mnogo pisaca, pjesnika, najuvjerljivije kao Merkurovci barataju rijecima, Balasevic je imao ascedent u Blizancu( nema veceg stihoklepca na ovom prostoru) i Satan panonski je bio jak na tom polju, ali covjek je bio vidno lud, na jednom koncertu na smrt izbo covjeka, znao je da ugravira nozem komunisticku petokraku na celu, koncerti su mu bili vise ispunjeni krvlju nego muzikom.
Zapravo je imao jedan frustrirajuci aspekt u natalnoj karti, kvadrat jakog Marsa u Ovnu i jakog Saturna u Jarcu, sto je aspekt razjarenog psa zavezanog na lancu, koji bi da trci, da oslobodi toliku enrgiju, ali ga Saturn koci i ogranicava, sto proizvodi stalni bijes.

Back