Van razuma
Iskusan
- Poruka
- 6.278
Pocnu samo, drugi zavrsavaju tako mi svega10 poslova rade odjednom,
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocnu samo, drugi zavrsavaju tako mi svega10 poslova rade odjednom,
Dobri su samo za zabavu i nista vise
Povjeriti im bitan zadatak je bolje odmah se objesiti o prvo drvo
Ja ne radim ni1 xoxoMerkurov znak, mozak im radi 300 na sat, 10 poslova rade odjednom, nema vrijednijih ljudi od Blizanaca.Kao i svaki znak, imaju i mana, povrsnost, ne vole teske teme, ne trpe dosadu, znaju napraviti problem ako im je dosadno, da se sta bilo desava itdAli sve zavisi od kompletne natalne karte.Nisu ni svi Blizanci isti.
Sve stoji i slazem se, al su neodgovorni i zaboravni cudo jedno... Ja ih imam kamaru, od muza preko svekrve pokojne do tri cetvrtine muzeve familije, ja ga nekad zezam kod vas se u selu sezonski pravila djeca... sve blizanci... Na fejsu kad im vreme po 15 rodjendana dnevno cestitam i stalno neciji rodjendan slavimoInteresantni su, društveni, duhoviti, mladoliki duhom, pametni,...msm da spadaju u retke znake koji sa godinama dobijaju na svom "epitetu", kao mlađi deluju neodgovorno i detinjasto.
P.S.Jako malo ljudi iz svog okruženja znam lično, ako ono malo koje poznajem su takvi.
komsinici
i to mu jedina briga, bas se nasekiro

Ma ja mislim iskreno da oni nisu dvolicni njima samo lete misli prebrzo
Evo opet primjer moj muz, ja ga analiziram cesto...
On recimo kaze uvjek da govori ono sto misli, a ja sam skontala da on zapravo govori ono sto je mislio prije nego je poceo izgovarati, dok je poceo pricati njemu su misli otisle na drugu stranu.... i on vise ne prica ono sto misli nego ono sto je mislio prije par trenutaka..
zato se ljudima cini da su dvolicni zato sto jedno rade, drugo misle a trece pricaju u isto vrijeme..... a njima zapravo lete misli i oni to ne rade svjesno
smijem da zivotom da garantujem da sam u pravu
i kod svih sam zapazila tu istu stvarKukuu,...teško tebi onda!Ma ja mislim iskreno da oni nisu dvolicni njima samo lete misli prebrzo
Evo opet primjer moj muz, ja ga analiziram cesto...
On recimo kaze uvjek da govori ono sto misli, a ja sam skontala da on zapravo govori ono sto je mislio prije nego je poceo izgovarati, dok je poceo pricati njemu su misli otisle na drugu stranu.... i on vise ne prica ono sto misli nego ono sto je mislio prije par trenutaka..
zato se ljudima cini da su dvolicni zato sto jedno rade, drugo misle a trece pricaju u isto vrijeme..... a njima zapravo lete misli i oni to ne rade svjesno
smijem da zivotom da garantujem da sam u pravu

Kukuu,...teško tebi onda!
Jbt,...moraš potrefiti kad je ozbiljan, kad lupeta!![]()

ostali isto imaju problem, ponekad ih samo posmatram i smeskam 
Ja potrefim iz prve, nije imao srece da je dobio za zenu visestruku skorpiju sa mnogo strelaca
ali djeca, pokojna majka i svekar nisu mogliostali isto imaju problem, ponekad ih samo posmatram i smeskam
![]()

'vala da znaš,....škorpije je jako teško isfolirati!Ja potrefim iz prve, nije imao srece da je dobio za zenu visestruku skorpiju sa mnogo strelaca
ali djeca, pokojna majka i svekar nisu mogliostali isto imaju problem, ponekad ih samo posmatram i smeskam
![]()

Najcrnje je sto on misli da radi ispravnu stvar jer u trenutku nije svjestan svojih postupaka...
Nekad ga pitam jel znas ti bolan sta si sad rekao covjeku ili tamo nekome, on me zacudjeno upita sta
Sou je sa njim, na to sam pala, nisam razmisljala sta ce biti kad krenu ozbiljni problemi u zivotu![]()
Da znas...'vala da znaš,....škorpije je jako teško isfolirati!![]()