- Poruka
- 9.306
E,to ''Vrh,brate'' mi ide na živce...mladja:E al je zato ova riba na fotki Vrh brate
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
E,to ''Vrh,brate'' mi ide na živce...mladja:E al je zato ova riba na fotki Vrh brate
Moonjeviti k'o prstom u okomoonja:zato što sebe toliko vole...da je to zarazno......

Karlito Brigante:E,to ''Vrh,brate'' mi ide na živce...Takvih riba ima puno na našim ulicama,samo treba da smisliš neki lep i pristojan način da im priđeš.Bez toga ''vrh brate'',pošto me asocira na nedostatak ideja.
moonja:zato što sebe toliko vole...da je to zarazno......
a vjerojatno sam krivo shvatila zato sto moze da se krivo shvati...moonja:dapače......ne.... ( : ne znam što si ti shvatila ovo kao neki prekor ženama sa moje strane...kad je afirmativno....mora da je mentalitet u pitanju...taj tisućljetni dooh....ovnost....ovitost....
blesavi tigar:Samo one znaju kako da nam dignu sujetu do te mere dok skoro i ne prsnemo s'mozgom.
I zato sto su to zene, cudo prirode, ko ih ne voli ne zna pojma!

Joj, lajava, sve ti moraš da vidiš i ispravišotkacena slavonka:heheehe ni ti neznas pojma...![]()

moonja:pa ne treba krivo da se shvati..... ovo ti je primer isto koliko žene sebe vole.....i da ih mooški bockaju ( :
moonja:šta si se ti, bre, prilepila za ovu temu.....i prozivaš ovde sve mooške?
jesi u deficitu?.....
Slamenka,imaš li ti druga posla osim da čačkaš mene?otkacena slavonka:ajde budi dobar pa nam otkri jedan tvoj takav nacin... :wink:
Pa eto,nađe se poneko ko ih voli.A pakao sledi svakome,samo što ne mora da bude baš danas ili sutra.Kad_LupimLupim:Ko vas voli, ni pak'o mu nece tesko pasti.
Pa naravno da jeste...ili šeta džukca ili pegla monitor.moonja:šta si se ti, bre, prilepila za ovu temu.....i prozivaš ovde sve mooške?
jesi u deficitu?.....
Karlito Brigante:Slamenka,imaš li ti druga posla osim da čačkaš mene?Kad bih ti ispričao šta sve mogu da smislim za 5 minuta...a ako nemam ideja,ne ustručavam se ni otrcanih forica.Otuđenost je najgora moguća stvar. 8-)
...ali eto ipak se povlacim...pozz.Karlito Brigante:Pa naravno da jeste...ili šeta džukca ili pegla monitor.![]()
Mislis da bi moglo da bude pametan mazohizam, sad volis zene, da bi se navikavao na pak'o, kad vec ne gine, obrni okreni?Karlito Brigante:Pa eto,nađe se poneko ko ih voli.A pakao sledi svakome,samo što ne mora da bude baš danas ili sutra.![]()
da uperi prstom i viche:"Aaaaaaa!...Patetikaaa!".Pa one sa pričom o patetici se javljaju zato što su same,ili im je zarđala metla u ormanu,pa ne mogu da lete.A od tebe,ako umeš da kažeš šta osećaš se očekuje i da braniš svoju priču.Derer:Mushkarci vole zene iz istog razloga iz kog zene vole mushkarce.
Jednostavno,bez onog drugog pola nikada nisi potpun,uvak fali neshto shto ne moze da se nadomesti na drugi nachin.
U neku krajnju ruku,sex je tu nekako sporedan,ne u prvom planu.
Mislim da postoji neki prirodan nagon,teznja,potreba za prisustvom suprotnog pola....bar kod vetjine.
A mushkarci se ne javljaju zato shto ako se malo udubish u temu uvek se nadje neka hejterkada uperi prstom i viche:"Aaaaaaa!...Patetikaaa!".
![]()

Karlito Brigante:Pa one sa pričom o patetici se javljaju zato što su same,ili im je zarđala metla u ormanu,pa ne mogu da lete.
E al ih ti voliš, svaka čast.
To je bre muški zaključak, al si surooov.